Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem milyen NAS készülék lehet számomra jó ha csak annyit szeretnék, hogy arra rákötött USB készüléket lássam a hálózaton? Persze tennék bele egy HDD-t hogy valami települhessen a nas szoftver.Nincs igényem Streamelésre ( Gépről elindítok egy filmet a készülékre és úgy nézni).
Egy ideje szenvedtem egy Zidoo Z9S készüléket amivel egyszerűen nem tudtam beállítani,hogy az arra csatlakoztatott HDD-re tudjak másolni csak olvasni tudtam (Openwrt részében meg felhasználót nem lehetett hozzárendelni) viszont Zidooról a gép megosztásait sikeresen betudtam állítani.
Ideges lettem vettem egy nem" Kínai" Dune Realbox 4K médiaplayert hátha ez jó lesz Ő is támogatja az SMB, NFS-t Upnp-t de azzai is csak a gép megosztását tudtam előcsikarni
Már tiszta ZOMBI az agyam. Az igazság, hogy fórumokat olvasva sokan szívnak ezzel a SMB1 hülyeséggel amit a Windows alapból kivett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest