Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mouzrr
őstag
válasz
Mano66 #66323 üzenetére
Előző lakhelyemen Fujitsu-t szereltettem fel, kétszer cserélték a teljes egységet (kül- és beltéri), újracsövezték az egészet, illetve a faszerkezetes házról lerakták műanyag lábakra a talajra, de azután is rezonált mielőtt indult a hűtés, nagyon bejött a szobába a hangja, nem lehetett mellette aludni.
Sajnos nem tudtak vele mit kezdeni, kompenzációt sem kaptam, de nem volt kellemes a fél nyarat nélküle tölteni így feladtam a próbálkozást.
ASYG09KPCA Volt a pontos típusa. A kenőolaj is hiányzott a rendszerből, leszerelésnél mondták. FTXF25A helyett választottam 10 év garancia miatt...
Szóval japán vonallal egyszer már megjártam sajnos, ennek ellenére szimpatikusabb a Daikin mint a Gree.
Új hozzászólás Aktív témák
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Használt Heinner szabadonálló, kombinált hűtő eladó (hibátlan)
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó Wunderkid Luk babakocsi
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Apple iPhone 7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest