Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Gondolom ablakklímára vonatkozik ez.
Nekem meg a Gree Amber klímák távkapcsolón található TEMP gombbal/funkcióval lenne gondom.
A távkapcsoló TEMP gombjának megnyomására az lcd kijelzőn változnak az ikonok, de a kijelzett hőmérsékleti érték nem. Az iFeel funkció természetesen be van kapcsolva. Tudom, csak a beállított illetve a helyiség hőmérsékletét tudja kijelezni. De csak a beállított hőmérsékletet jelzi ki, így az iFeel funkció sem működhet szerintem. Próbáltam elemek eltávolításával resetelni a távkapcsolót de nem változott semmi. Az a furcsa, hogy mindhárom távkapcsoló így működik, vagyis nem jelzi ki a helyiség hőmérsékletét - pedig a kis ikon változik.
Nem egy ördög lakat, szerintem működnie kellene.Gree ügyfélszolgálat nem tudott mit mondani, írjam le, küldjem el.
Találkoztatok már ilyennel?
-
Marc22
csendes tag
Vélemények ezekről kaptam árajánlatot:
Melyiket megvbízható választhatő?
- Cascade Vision Nordic 3.5 kw 306.070-Ft ,
- CASCADE VISION NORDIC CWH09VN 2,7kW inverteres splitklíma 285 750 Ft
- TCL Thermo-x 3,5 kw 254.000-Ft,
- Syen Muse 3,5 kw : 274.100-Ft
- Fisher Comfort Plus 2,7kW inverteres split klíma
- Cascade Cascade LEGEND CWH09YC Inverteres Split Klíma csomag 2,5 kW 337.820 Ft -
stuka20
senior tag
válasz
Szállító76 #60473 üzenetére
Mennyir éri meg ez a blitzwolf okos aljaz? Csak mert szeretnék én is venni hasonlót, hogy lássam mennyi a fogyasztás a lakásban, valami elég sokat eszik.
-
törölt tag
hát pl. az ururu sarara
leírásban benne van, hogy külső környezetből nyeri a friss levegőt
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Midea honlapján leírás szerint az Oasis plusnak van Csoportvezérlési lehetőség.
Ez mit takar pontosan?
Több készüléket össze tudok hangolni? Hogyan kapcsolom össze őket? Vezeték, wifi,....stb?
Milyen plusz lehetőségeket rejt a dolog? -
vargalex
félisten
Sziasztok!
Ha már okos konnektor, akkor ide is bedobom: ha esetleg valaki az okos konnektorát csak alkalmazással használja (Tuya, SmartLife, stb.), de az ESP8266-al szerelt, akkor szívesen cserélnék egy W701-el szerelt 2024.07.24-ig az Aqua-ban garanciális GoSund SP1-re.
-
Z_A_P
addikt
Sziasztok,
kicsit off, de itt ertetek hozza.
Van egy Gree klima (Gree GWHD18 multi kültéri + Gree GWH09AGA-K6DNA1A/I Pulse beltéri)
A taviranyiton van egy fenyofa/haz ikon: [link]
Ezt nyomogatva -> fa / haz / fa+haz / semmi / fa / .... ciklus megy.Utanaolvasva,
Fa = hideg plazma generator. Gondolom fertotlenit, tehat kinyirja a bacikat/virusokat. Ok.
Haz = kulso levegot is besziv idonkent(szelloztetes), illetve ha kint hidegebb van mint a beallitott, akkor igy gyorsit a hutesen.
Namost ez utobbi erdekelna.
A magyar leirasban ennyi van csak:
Az "air" funkcio oldalfali modelleknel nem elerheto.Gondolom az en Pulse-m oldalfali, tehat nem tudja ezt?
(mekkora kiralysag lenne pedig) -
Erdmis
tag
Ez szerintem így jó, szeretném én is így használni
. Sajna Sensira-nál egy Perfera/Comfora távval kéne bohóckodni, hogy a beltéri menjen tovább, ne álljon le a kültérivel (persze gomb kombinációval, mert egy nyomorul funkciógomb az applikációba már nem fért volna el
). Az a szép benne, hogy tudja a Sensira is csak nem a saját távjával... Persze senki ismerősömnek nincs ilyen klímája, így nem tudom megoldani - kölcsön kérni egy Perfera távost pl. Vicc...
Más: Blitzwolf nálam is a tegnapi értéket mutatja a fogyasztásnál, szóval tuti központi a "hiba".
-
Szállító76
tag
válasz
DroiDMester #60480 üzenetére
Én is arra gondolok mert máshol is olvastam.
-
válasz
Nálam tegnap óta csinálja!
Valami a központi TUYA szerverrel lehet ahol az adatokat tárolják, mert majdnem az összes ilyen kütyü abba a felhőbe dolgozik.
-
embe
nagyúr
válasz
Nekem BW-SHP10-es van, de ugyanezt mutatja. De nem igazán nézegettem, mert másra volt használva.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy most használni akarom a klímához a de nem tudom resetelni, vagyis a tárolt adatokat törölni. Akármit csinálok, megmaradnak a korábbi mérések.
Régen nézegettem, és használtam ezt a kütyüt, de akkor emlékeim szerint nem a Blitzwolf appal reseteltem, mert akkor sem lehetett. Viszont most feltettem és néztem a Tuya appban, de abban sem találom.
Van ötletetek? -
falabu88
aktív tag
válasz
Én is pont hajnal 4kor néztem, hogy már 5kWh-t evett a klíma.. Utána láttam, hogy az a tegnapi. Nem kell vele foglalkozni, pár nap és jó lesz, szokott néha hülyeségeket csinálni (pl az elmúlt 2 napot nem mutatja stb). Gondolom valami a szerveren hibádzik ilyenkor.
-
poli27
veterán
válasz
melyik appal használod tuya?
-
-
4marul4
tag
Köszi. Sehol nem fog maxon menni.Sajat applikacioja a Daikinnek nem tudom mennyire megbizhato, de a mult tel leghidegebb honapjaban (csepptalcafutes nelkul) 190kWh-t evett meg (es akkor rovidnadragos idot toltam).
-
stuka20
senior tag
Szerintetek miért van az, hogy ha auto-ra állítom a klímát, akkor bödös, ilyen vizes rongy szagú szag jön belőle, de ha mondjuk cool módban használom, akkor semmi ilyesmi nincsen?
Min. 5 éves Fisher klíma.
Ha coolon használom akkor eléggé hideget fúj, bármennyire is állítom és mindig ki be kell kapcsolgatni.
Na meg, ha auto-ra van állítva, akkor hiába teszem 22 fokra, ha kint van 27, akkor is meleget fúj...
Legszívesebben lecserélném..ráadásul még az appjuk fejlesztésével is leálltak, de régebben sem nagyon működött. -
4marul4
tag
válasz
Daffchy #60461 üzenetére
Köszi. Eszerint ezek az Oasis Plus-ok vallalhato darabnak tunnek, ha jol ertem.
Ezt nem leltem meg:
MITSUBISHI MSZ-HR35VF/MUZ-HR35VF hűtő-fűtő split inverteres klímaberendezés - PANNON KLÍMA (pannonklima.hu) -
Marc22
csendes tag
Erről mit tudtok?
Meg szabad venni?
Temperáló fűtésre kellene:
SCOP (fűtés) 4,6
Hisense Energy SE klíma 2,6 kW -
4marul4
tag
Köszi, közben megleltem. Ezek "labortesztek" amúgy? Tudom, hogy utámamézhetnék, de most minden egyszerre szakadt rám és egyszerűen nincs időm utánajárni, ezért kérdezek.
BTW kiderült, hogy amperbővítési tilalom van nálunk, tehát may a 10A-nyi éjszakai áramot használhatom fel H-tarifára az EON szerint, de gyanítom, hogy az két 3,5-ös klímához nem lesz elég papíron. Jól sejtem?
Sensira 3,5 már van, a Midea Oasis Plus kisebbik verzióját (09-es) vettem volna másodklímaként (a nagyobbat, ha kevés, de a földszinten napi egy óránál többet nem nagyon vagyok) -
embe
nagyúr
válasz
elfelejtette #60454 üzenetére
és poli27: Köszi a válaszokat!
-
Marc22
csendes tag
És ez esetleg:
Cascade Cascade LEGEND CWH09YC Inverteres Split Klíma csomag 2,5 kW 337.820 Ft -
Marc22
csendes tag
Vélemények ezekről a klímákról:
Cascade Vision Nordic 3.5 kw 306.070-Ft ,
CASCADE VISION NORDIC CWH09VN 2,7kW inverteres splitklíma 285 750 Ft
TCL Thermo-x 3,5 kw 254.000-Ft,
Syen Muse 3,5 kw : 274.100-Ft
Fisher Comfort Plus 2,7kW inverteres split klímaTélikert temperáló fűtése lenne 8 fokon. polikarbonát ház 15m2 ,30m3 légtér.
-
embe
nagyúr
Na felszerelésre kerültek a Gree Amber klímák. Azon lepődtem meg ... nekem új, igaz lehet más gépnél nem így van, hogy ha elérte a kívánt hőfokot, akkor a kültéri lekapcsol, a beltéri viszont alacsony fordulaton megy.
Ez a gyári beállítás, mert a kezelésije ezt írja:
"HŰTÉS
A helyiségben lévő hőmérséklet és a beállított, kívánt hőmérséklet közötti eltérés
szerint vezérli a berendezés, hogy hűtsön vagy sem. Ha a helyiségben lévő hőmérséklet
magasabb, mint a beállított hőmérséklet, akkor a kompresszor üzemel. Ha alacsonyabb,
akkor a kompresszor áll és csak a beltéri egység ventilátor motorja üzemel tovább."Más klímánál is így van ez? Vagyis gyakorlatilag folyamatosan megy a beltéri ventije?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BMW topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Androidos fejegységek
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztal
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Update 05.23 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest