Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz esikl012 #56447 üzenetére
A Cougar Archon nem rossz, bár egy fapados vázra épül láthatóan, de vannak benne 3,5 és 2,5 colos tálcák, elöl dupla porszűrő, táp alatt porszűrés. Menedzsment nem túl nagy, kompromisszumokkal vállalható 12-ért.
A többit kihagynám, bár 15k körül vannak jobb házak is ennél az Archon-nál.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SoulReaver #56450 üzenetére
95% hogy elég lesz az a táphosszabbító.
A V51-et még nem teszteltem, szóval nem tudom milyen. -
törölt tag
válasz gyenesmartin #56445 üzenetére
Talán egy ilyen:
Sharkoon MA-M1000
Gyárilag 2 db venti, elöl 14 cm-es, hátul 12-es és oldalra is rakható még egy darab.
Talán a PCI takarók is szerelhetőek, szál csiszolt mintájú előlap. Egész pofás. 4 kg.Ez is elég jó szerintem és csak 6 ezer:
MODECOM
Cool Mini Tower
Ráadásul alsó tápos, még vmi menedzsment is van benne.[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
Sziasztok!
[
Fractal Design Arc Midi R2 be jó lenne egy 970? Mennyire jó ez a ház? -
törölt tag
válasz castiels #56454 üzenetére
A ház biztosan minőségi, mint a legtöbb drágább Fractal ház.
Hűtési olyan középszerű, közepes venti sebességekkel hűt úgy mint egy maxon hajtott R4:
http://www.bit-tech.net/hardware/cases/2013/05/10/fractal-design-arc-midi-r2-review/3
Egy takarékos hűvösebb 970-hez jó lehet még,
de egy melegedősebb VGA-hoz és procihoz én azért nem pont ezt ajánlanám. -
Sebestyen01
őstag
Coolermaster mastercase 5 pro-t neztem ki, mi a velemenyetek? Hutesileg szerintem nem leht rossz, csak azert na nem filleres cuccot raknek bele, aztan biztosra akarok menni A regi konfigom amit eladtam egy storm trooperben volt, azzal elegedett voltam, most is gondoltam ra, csak a valtozatossag engem is vonz
-
SoulReaver
veterán
válasz #98593280 #56452 üzenetére
A mostani hosszabbítót sajna adom a házzal, de max veszek egyet.
Úgy maga mint márka jó házakat készít?
Elsősorban az lenne a lényeg, amit tud a ház, jó nagy kábel menedzsment, sok venti hely, oldalra lenyíló lapok, és moduláris belsőtér.
Az már, h csavarozhatók-e a pci takaró lemezek, már nem lényeges. Jó még az is, h nagy plexi lapja van.
Oc-ra lehet jobb választás, mint a z11+noctua d-14
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Sebestyen01 #56457 üzenetére
A Trooper-nél biztosan rosszabbul hűt, nemrégiben kiraktam egy táblázatot hányadik helyen van nálam, valahol a középmezőnyben. Ráadásul eléggé túl is van árazva.
-
Sebestyen01
őstag
válasz #98593280 #56462 üzenetére
Igen 50k plusz az ara neki, igazabol nem troopert akarok, mert sokaig volt az, a mastercase 5 pro elso korben ami ugyan csak 50k plusz , egy 6700k plusz h110 menne bele, es egy 980ti wf3 azaz a giga 3 ventis cucca
Ha esetleg van meg alternativad akkor szivesen veszem a tanacsot[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz #98593280 #56461 üzenetére
Még van időm variálni ezen. Max 40k- szánnék házra.
Optikai meghajtót nem használok, inkább előlapi usb.
Van 1db hdd, 2db ssd és kész. Noctua d14 ami még lényeges.
Vízhűtés még csak terv, de ha van hely hozzá az sem baj.
A jól szerelhetőség, sok venti, jó sok hely a vga-nak (min.32cm), alaplap mögött vezetékek elvezetése, erölködés mentesen felrakható hát lap+nagy plexi elő lap.
Van ilyen ház ilyen árban?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz castiels #56466 üzenetére
Általában alternatívákat szoktam írni, de most ebben az esetben csak egyet:
Phanteks Enthoo Pro
Kiváló gémer ház.
Cikk a honlapom róla is.Esetleg 25 körül:
AEROCOOL AERO-1000 BLACK - WINDOWZALMAN Z9 NEO is jön nemsokára, no ha vvmit várok 2016-ban, akkor pl ez
http://www.merlinhardver.hu/webaruhaz/zalman-z9-neo-fekete/46247non-plus:
Corsair Carbide 88R Micro-ATX[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #98593280 #56467 üzenetére
Fehérben is, alaplapi gumis lyukakkal:
http://www.merlinhardver.hu/webaruhaz/zalman-z9-neo-feher/46246 -
Grafirka
őstag
válasz SoulReaver #56465 üzenetére
Ismerosom , nincs megelegedve a TT V51 hazzal. Nala, zorog/zizeg, az egyik gyari venti pedig masodik heten elszallt .Nyilvan az is lehetseges, hogy csak o fogott ki egy ilyen ilyan peldanyt.
-
proci985
MODERÁTOR
Fractal Define S? NZXT H440? esetleg Silverstone Raven05 is talán még éppen belefér / határon van.
ennyiért már egész jó házak vannak. szellőzésre a Raven05 a legjobb a csapatból, kb légen a legendás FT02 szintjét hozza.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
törölt tag
phanteks-enthoo-pro
Anyagvastagság: 0,8 mm,
VGA max: 33 cm - CPU cooler: 193 mm
Stabilitás: 4,5 (5-ös skálán)
Alaplaptól tetőtávolság: 63 mmVan hely víznek is. Nagy CPU borda, jól hűt, nagy VGA hely.
PCland-nál most 33 ezer.
Mintha a szállítási díj is ingyenes lenne.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz #98593280 #56472 üzenetére
baráti körben van négy 4790k, egy 5820 és egy Q6600 define szériás, az esetek felében nagyszobára hangolt ATX házakban. egy 4790k + GTX970 kb eszik peaken 350-500Wot konnektorból (egyéb kiegészítőktől és 970től függően), annyit egy Define lazán és röhögve elbír. igen, melegebb lesz bennük mint egy nyitott házban, de nem fog megállni bennük a meleg.
ha pedig tényleg fontos, akkor a Definekből is lehet sajtreszelőt csinálni / az S / R5nek az egész tetejét ki lehet nyitni és légcsatornává lehet alakítani a házat.
a 4790 egyáltalán nem fogyaszt sokat, alapból 84Wos, tehát szénnéhúzva légen kb egy socket2011 I7 gyári TDPje környékén lesz majd. légen a D14 kb 140-180Wot tud meghűteni (ventiktől / elfogadható zajtól / szobahőtől függően), szóval abban is marad bőven tartalék.
a H440 gyakorlatilag akusztikus szempontból a hangszigetelt házakhoz van közelebb, még ha nem is hangszigetelt. ennek természetesen ára van. annál a háznál a kinézet a hűtés rovására ment, de egy i7 + maxwellre annak is elégnek kell lennie.
+SoulRiever-: nyugodtan, azért az árért az egyik legjobban felszerelt ház.
némi zajcsillapítás pedig neked a 970 G1 miatt nem fog ártani (volt olyanom ). eléggé jól van méretezve a hűtése a ventiprofiljával.
[ Szerkesztve ]
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Colermaster Elite 130 házat. Csavarok nem voltak hozzá. Persze a gumi merevlemez felfogatók sem.
A Collermasternél lehet venni más házakhoz csavarszettet, amiben benne van ami nekem kell, de a postaköltségtől elment a kedvem.Szerintetek kaphatok valahol ilyet?
Vagy gumi alátéttel kiválthatom ezeket?
KöszönömMurphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
TechN7ne
nagyúr
Halu
Melyik lenne a legolcsobb ajánlott ITX ház?
Kéne 2-3db választék,összefoglalóban nem találok, köszöntem. -
tranceplanet
addikt
válasz TechN7ne #56476 üzenetére
Thermaltake Core V1
esetleg Cooler Master 110 (de inkább a TT)
Netezős gépnek pedig ez a személyes kedvencem: LC-1500Bmi - Mini ITX
Lesz dVGA, a méret igények milyenek, proci milyen lesz?[ Szerkesztve ]
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
castiels
addikt
Phanteks Enthoo Pro erre gondoltam.
Jó a szellőzése is?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz tranceplanet #56478 üzenetére
Alap netezos-filmezos gep, 1150/ G3220 komboval, integralt vga de lehet kesobb bele megy egy kisebb dedikalt.
-
SoulReaver
veterán
válasz proci985 #56474 üzenetére
Hát most két szék közé estem, mert néztem review videót a phanteks-enthoo-pro -ról is, meg a Define S -ről is és eléggé tetszik mind2.
Igazából a Define S -ből is lehet szélcsatornás házat építeni és tetszik a hangszigetelt oldal lap is, viszont már tényleg jobban mutatna benne egy full egyedi víz. Nagy plusz a bazi nagy ablakért és, hogy nincs egy deka optikai fiók sem. A hdd és ssd hátul elrejtve is szép megoldás, de kicsit zavar, hogy be van korlátozva 3 hdd és 2 ssd-re.
Az enthoo pro dizájnosabb, azt is szét lehet kapni secperc alatt. A nagy 20cm ventivel az elején elég ütős, bár nem tudom mennyire hatékony. Tetszik még a fan hub is és a bazi sok hely a kábeleknek.
Pont egy noctua d15-ös build videót néztem és egy corsair vengeance memóriát rakott alá, ami miatt kintebb kellett raknia a külső 14cm ventit és még úgy is simán felrakta az oldalát ár.
Szóval nem tudom... Mindegyikhez vonz 1-2 dolog..
-
castiels
addikt
válasz SoulReaver #56481 üzenetére
A Phanteks Enthoo Pro-ba hány cm ig mennek bele vga-k? Nekem G1 em van 970.. Nem kiszedhető a HDD keret ahogy nézem....
-
CptAdamica
veterán
Láttátok már az új Zalman Z9 Neo-t? Nagyon ígéretesen néz ki. Fehérben meg csodaszép ezekkel a fekete részekkel.
Megyen!
-
tranceplanet
addikt
válasz TechN7ne #56480 üzenetére
Erre akkor mindhárom jó. A Thermaltake a legjobb hűtésben és egyébként is. Nézz róluk beszerelési videókat és nézd meg a méret paramétereket is, dönts tetszésed szerint. Az LC Power házikóba, ha jól emlékszem csak 26cm VGA fér.
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
afelaldozhat
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
20-22 ezer forint magasságában keresek egy 390NITRO-nak gépházat.
Olyan kellene aminek aránylag jó a szellőzése és nem forrik meg a melegben a kártya...
Használt is szóba jöhet.
-
Surda-
őstag
A házam usb 3 portjához ilyen kábelem van, viszont ilyen csatlakozó nincs az alaplapomon, lehet ehhez átalakítót venni? Mi a neve egyáltalán?
A másik meg, hogy a ventillátorokhoz két kábel is van, egyik a taphoz, masik az alaplaphoz. Mindkettőt be kell dugni vagy elég csak az alaplaphoz.
Ventillátor szabályzó is van a házon, de hogy az hogy fog működni az még rejtély számomra
Deep Cooler kendomen ről van szó."Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
törölt tag
válasz proci985 #56474 üzenetére
"4790k + GTX970 kb eszik peaken 350-500Wot konnektorból ..., annyit egy Define lazán és röhögve elbír. igen, melegebb lesz bennük mint egy nyitott házban, de nem fog megállni bennük a meleg."
Én 350-500 wattot komolyabb gémer konfignak nevezek és nem ajánlok hozzá hangszigetelt házat.
"R5nek az egész tetejét ki lehet nyitni és légcsatornává lehet alakítani a házat"
Igen, de akkor is gyengén hűt, kb. úgy mint egy Silent Base 800:
http://www.bit-tech.net/hardware/cases/2014/11/24/fractal-design-define-r5-review/3 -
proci985
MODERÁTOR
válasz SoulReaver #56481 üzenetére
Define St custom vizre talaltak ki, olyan szempontbol gyakotlatilag (majdnem) annyi hely van benne, mint a dupla aru nagytornyokban, ha nem kell sok taroloegyseg / optika. viszont az egyedi viz draga.
a Phanteks hazai is nagyon jok, szoval azzal se losz melle.
egyebkent nekik is van egy optikai nelkuli hasonloan letisztult hazuk, az EVOLV ATX, viszont az egy picit dragabb a keretednel. cserebe mindket haz elonyeit tudja.
ShellKretor: pedig 4-500Wot siman csendben meg meg lehet huteni egy zajszigetelt hazban. a CM Cosmosban nekem kb het es fel evig legalabb ennyit fogyasztott csendben az osszes konfigom es semmi nem sult meg (Q6600 OC / i5-760 / 3820, GPUnak 3870OC / 6950 2GB / 7850 2GB OC CF / 290X OC). vegul azert csereltem le, mert jelenleg 800Wot eszik firestrike 4K alatt a gepem. az meg csendben mar nem ment volna.
a bittech eredmenye nem erdekes, nem mernek zajt, szoval az acoustic efficiency nem derul ki a tesztjeikbol. ez az amit folyamatosan mondok, hogy magukban a hofokok semmit nem mondanak, ha csak annyi a kulonbseg hogy az egyik hazba 1200as ventiket raknak, a masikba pedig 800asokat, akkor az 1200as jellemzoen jopar fokkal el fog huzni, de cserebe nem lesz halk.
ugyanugy, nezd meg a teszteket, az NZXT 630 kozepmezony, ehhez kepest csendben meg lehet vele huteni 800Wot. erre pedig a piacon nagyon keves haz kepes. viszont tippre egy 150Wos i5+750Tivel eroteljesen suboptimalis lenne, de meg 400Wnal sincs sok ertelme.
[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
válasz SoulReaver #56483 üzenetére
Ez a haz egyébként torony?
Sokkal nagyobb mint egy Corsair 200R?
-
SoulReaver
veterán
válasz proci985 #56489 üzenetére
Fú... Az már tényleg bitang jó ház! De az valahogy már a szobába sem illene bele
A szívem nagyon a Enthoo Pro -hoz húz.
Végül is, amit a z11-el akartam moddingolni és annak hiányai bőven megvannak az Enthoo-ban.
Egyébként is ventilátor fétisem van, és bőven tele tudom majd pakolni, abba már remélem sikerül egységesen kialakítani valami szélcsatornát.
Erre a célra a z11-ben nem túl sok a hely és a kábeleket sem tudom olyan jól elrejteni, mint abban tudom majd.
Mivel sokat szoktam szétszedni, főleg takarítás miatt vagy upgrade miatt, jól jön a több hely.
Még annyit kérdeznék, hogy az az adapter amibe a hdd led meg power gomb stb kerül, az a házhoz jár?
Köszönöm szépen a segítséged és ShellKretor -nak is!
(#56490) castiels
535mm magas, nem kicsi
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz SoulReaver #56491 üzenetére
Tokeletes lesz az az Enthoo Pro szerintem is.
Atgondolt, letisztult haz, a nagyteso Primoval en is szemeztem par honapja.
-
SoulReaver
veterán
válasz proci985 #56492 üzenetére
Már alig várom!
Az a primo 72k-ért már húzós lenne nekem, meg többet adna, mint amekkorák az igényeim. De mutatós az fix!
Azt gondolom, hogy egy átlag géphez, mint az enyém, minimum egy ilyen enthoo illik. 30-40k, hogy a tapasztaltabb user tudjon benne matatni. nem kell ide több se kevesebb.
ÉS nem kell ki flexelni belőle részeket, mint ahogy a z11-el tettem..
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz SoulReaver #56494 üzenetére
Primo az egyik legjobb haz epitett vizre, de legre tenyleg nincs ertelme. Kategorian belul egyebkent teljesen jol van arazva. Viszont Neked legre felesleges / gyakorlatban gyengebb, mint a Pro.
Esetleg meg a Luxet nezd meg, hogy kellenek-e a Prohoz kepest az extra featureok.
-
törölt tag
"pedig 4-500Wot siman csendben meg meg lehet huteni egy zajszigetelt hazban"
Bizonyára meg lehet, csak egy hangszigetelt ház konkrétan nem arra való.
Ilyen feladatra a jobban szellőző rácsos gémer házak ajánlottak."a bittech eredmenye nem erdekes, nem mernek zajt, szoval az acoustic efficiency nem derul ki a tesztjeikbol. ez az amit folyamatosan mondok, hogy magukban a hofokok semmit nem mondanak"
Jelen esetben nem volt senki kíváncsi a zaj értékekre.
Engem meg az SPCR tesztjei nem érdekelnek, amióta láttam pl. hogy 5 különböző CPU bordával hasonlítottak össze 5 db ITX házat.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"a CM Cosmosban nekem kb het es fel evig legalabb ennyit fogyasztott csendben az osszes konfigom es semmi nem sult meg (Q6600 OC / i5-760 / 3820, GPUnak 3870OC / 6950 2GB / 7850 2GB OC CF / 290X OC)"
Milyen hűtés volt ezeken, víz?
Mennyibe került? Csak mert a mostanid is, ez az AlphaCool 360XT, ezzel azzal cirka 100 ezer Ft, vagy több.
Szóval így nem sül meg a cucc a hangszigetelt gyengén hűtő házban, hogy még rá kell költeni vagy 150 ezret és a levegőt vízre kell cserélni?
Értékelem a tapasztalatod, csak amiről beszélsz, azt a vásárlók körülbelül 0,01 %-a vásárolhatja meg, anyagilag, vagy más nem azért, mert ha lenne is rá, ennyit nem szánnak erre a célra. -
proci985
MODERÁTOR
válasz #98593280 #56496 üzenetére
Változó, egy elöl rácsos ház nem feltétlenül jobb szellőzésben a zajt is figyelembe véve.
SPCRrel lehet vitatkozni, de rigid a metodikájuk és tudják mit csinálnak.
A Cosmosban a q6600 és az i5 léghűtésen volt (Thermalright IFX14), socket2011en nem fér el értelmes léghűtéses borda a gyakorlatban 4way lap és multigpu mellett, ami nálam is a helyzet volt.
A videokártyák körül a 3870 kapott egy Thermalright HR03GTt és passzívan ment, a a HIS 6950 ICEQ, a HIS 7850 ICEQ / PowerColor 7850 PCS+ és a Gigabyte 970 G1 mind a gyári hűtőjével ment (ezeket úgy vettem, hogy ne kelljen hűtőt cserélni). Ezek mind csendben voltak. Jellemzően magas, de oké hőfokaim voltak az összes topikban, de cserébe én 650rpm körül járattam a házhűtőket, 400rpm körül a procihűtőn a ventiket és a videokártyák is jellemzően csendben voltak, terhelés alatt is. Kivétel egyedül a 7850 CF volt teljes terhelés alatt, de azok is elfogadhatóak voltak.
a 290x Matrix Platinum légen megfőzte magát, de az a kártya kb 330Wot fogyasztott légen gyárilag (csak a kártya, komplett gép 600Wot) és az Asusnál elszúrták a széria hűtését (pl nem kapott memóriahűtést), ami előzetesen a reviewek alapján nekem nem derült ki.
A víz jelenleg arra kell, hogy 800W mellett is csend legyen. Tudok róla, hogy speciálisak az igényeim, viszont ezzel nem vagyok egyedül a fórumon.
Szóval 350-500W légen csendben megy, csak ügyesen kell megválogatni a komponenseket, bár annyi utánnajárás már nem kell mint 2008-09ben amikor összeraktam a Cosmosban az első iterációt. Jellemzően a 25-30 körül induló házakkal (100USD MSRP) ez már megoldható.
Viszont az is tény, hogy egy rácsos elejű géppel jellemzően* olcsóbb kihozni ugyanazt a hűtést, más kérdés, hogy hangosabb lesz. Az már mindenkinek az egyéni preferenciája, hogy ezt az összeget rászánja-e. Emiatt érdekes a hűtés effektivitása, avagy nem elég csak a hőfokokat nézni, van az azonos hőfokok mellett halkabb működés pénzt ér.
Az előbb viszont abból indultam ki, hogy D14et az ember nem vesz véletlenül. Az a hűtő arra kell, ha az OCzott / 140W körül fogyasztó procit csendben akarja az ember oké hőfokokon tartani. Anno poénból próbáltam benchpadon a hasonló tudású IFX14et két TY140el (utód Silver Arrow defaultja) egy alapórajeles Q6600al, kb 15ös deltaTt tudott a legmelegebb magon, smallFFT alatt. De passzívan is kb 40es deltaT még megvolt vele (igen, passzívan elvitte a q6600at egy benchpadon 70 fok alatt miután beált fixre a hőfok kb 20 perc után).
Hangszigetelt házban kb arra kell ügyelni, hogy a VGAhűtésben legyen tartalék, kell egy táp ami terhelve is csendes, meg CPUhűtőből mondjuk kell egy Hyper212evo 800rpmig leszabályozott ventivel (i7 + durva OChez D14 vagy ekvivalens). Meg azt kell kitapasztalni, hogy mennyin kell menniük a ventiknek, hogy ne álljon meg a házban a meleg. Ha ez megvan, akkor innentől minden szépen és jól működik. 2008-09hez képest sokkal de sokkal egyszerűbb és olcsóbb megoldani egy csendes és erős gamer gépet.
De ha megnézed nekem is jelenleg sajtreszelő házam van, mert víznél egyszerűbb volt minden komponenst lecsendesíteni és egy alapvetően nagy, egyáltalán nem restriktív házat használni. Viszont mivel kb nulla zajcsillapítása van a háznak ezért a komponensek megválogatásánál jobban észnél kellett lennem. Ha viszont ugyanennyiért lett volna 810 Switch, akkor lehet azt vettem volna. Ez egy dilemma és nincs egyszerű megoldás a kérdésre.
* Ez se mindig igaz, ott az In-Win Dragon Rider, az Antec 900 és a LianLi X2000 mint a maguk idejében mind eszméletlenül hatékonyan hűtő házak. Ott a Raven03 és a Fortress02 amik akusztikában szintén minimálisan térnek el, pedig az FT zajcsillapított.
---
Egyébként az is igaz, hogy neked elég sok tapasztalatod van a 80-90USD alatti szegmenssel is, amit én nem nagyon követek, és ez amikor házvétel miatt körbenéztem pár hónapja is kimaradt.
[ Szerkesztve ]
-
-
s1ru2
aktív tag
Sziasztok mesterek!
MIvel nagyon megváltozott az életvitelem ezért egy csendesebb háza szeretném költöztetni jelenlegi cuccaimat a CM 690 ből. A szellőzése rermek de egyfolytában hallom a vinyó seeket ami a filmek csendes jeleneteinél baromi bosszantó. Ugyanakkor játszani nem játszom így nem izzasztom meg a dolgokat a gépben. Az alíáírásomban lehet látni, hogy mik vannak üzemben. A kérdésem az lenne, hogy létezik e esetleg bármilyen fekvő! vagy álló ház amibe egy az egyben át tudok költözni és le tudom halkítani a rendszert. Esetleg előlapi vagy elérhető USB portok lennének még jók.
Előre is köszi a segítséget!
Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest