Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grafirka
őstag
Fractal Design Define R5 - rol milyen velemenyek vannak ? Megeri az arat vagy vagy nezelodjek mas iranyba ?
Szeretnek egy letisztult vonalvezetesu hazat, futurisztikus kulalak kizarva. -
Grafirka
őstag
Milyen alkatreszek laknak a hazban ? kb milyen homersekleteid vannak ? (CPU, GPU idle es load)
Eddig amit lattam es tetszik az a NZXT H440 de az meg azR5 is dragabb
Ezert szeretnem olyan felhasznalo velemnyet tudni aki valoban hasznalja ezt a hazat es nem csak tesztekre hagyatkozni. Olcsobban nem igazan lattam olyant ami tetszene . -
Grafirka
őstag
Gigabyte Poseidon 310 hazrol van valakinek konkret infoja? Zaj / homerseklet / kabelmenedzsment ?
Valoban akkora nagy gond hogy a tap felul helyezkedik el ? -
Grafirka
őstag
Azt hiszem FD R5 lesz a kivalasztott. Eddig kivetel nelkul csak jot olvastam rola.
A H440 nek nincs kivalo szeloztetese ? Ezen csodalkozom nem lehet , hogy a "kivalo" alatt csak mast ertunk ? Dupla VGA-s rendszert hasznalsz ?H440 rol eddig azt olvastam, hogy az egyik legajanlottabb haz (viszont dragabb es talan hangosabb egy hangyanyit mint az R5.)
Egyszeruen csak szeretnek egy olyan hazat amibe a tapegyseg alul helyezkedik es normalis kabelmenedzsmentje van.S ha mar ugyis koltom a penzt legalabb valami csendes, minosegi darab legyen amivel elvagyok 4-5 evig.[ Szerkesztve ]
-
Grafirka
őstag
Valakinek konkret tapasztalata ezzel a hazzal? NZXT Source 530
Homerseklet, zajszint, kabelezes ? Vizhutes nem aktualis, tehat az erre vonatkozo elonyok - hatranyok nem lenyegesek. -
Grafirka
őstag
válasz Ombre85 #55365 üzenetére
Koszi Ombre85 .
Megneztem a H440 hazat ( volt egy a boltban) , valoban abszolut igenyes cuccnak tunik.Vegulis a Fractal R5 mellett dontottem. Egyebbkent csak az szolt mellette , hogy konnyebben elvezethetoek a kabelek hatul. Es talan egy kicsit halkabb.( Eleg sokat melozok ejszaka ) -
Grafirka
őstag
válasz Kaylane #55434 üzenetére
Amit Juve600 linkelt az egy nagyon jo haz ,es valoban brutal jo arfekvesben. Ha minel olcsobban meg akarod uszni akkor verhetelen az ara.
Ha hajlando vagy atlepni egy kicsivel ( kb. 4000 ft ) a 30K hatart akkor a Fractal Design Define R5 ajanlom. Midle tower kategoriaban, ha homerseklet, zaj, letisztult design, ergonomia, kabelmenedzsment egeszet nezzuk, nem lattam olyant ami jobban tetszett volna. Hietelen csendes , gyakorlatilag hangtalan.
https://www.youtube.com/watch?v=aMScVX3eCPs
es itt egy osszehasonlito teszt az NZXT H440 -el ( kozkedvelt minosegi mid tower )
[ Szerkesztve ]
-
Grafirka
őstag
válasz #98593280 #55438 üzenetére
Gyari alap 2 ventilator - 75 perc FarCry 4 ( ejszaka - alig hallhato hogy mukodik a gep )
Legalacsonyabb ventilatorsebessegenKulso homerseklet 24 C
CPU i7 3770 - 47 C
GPU Asus Strix OC GTX 960 - 63 CNapkozben egyszerre: Photoshop , Illustrator, net , zene hatterben, neha youtube hatterben
CPU i7 3770 ~35C
Gpu Asus strix OC 960 ( AI CC hardwer acceleration on) ~45C ( hardveres gyorsitas nelkul 36 - 42 C )En nagyon meg vagyok elegedve vele minden szempontbol.
-
Grafirka
őstag
válasz balazska92 #55591 üzenetére
Olvastam az elozo hsz. a power gombrol es a tobbirol. Tudom, hogy faraszto de szerintem szet kene szedd a gepet es azzal kezdeni , hogy az alaplapot helyesen visszaszereled. Cegnel volt egy hasonlo eset mikor egy elegge draga konfigot pocsekul szereltek be a hazba.Valami hasonlo csavar problema volt es 2 evig halogattak hogy szetszedjek es normalisan visszaszereljek.
Hogy igazan hol volt a gond nem tudom de ha fazisceruzaval megerintetted a haz fem reszet akkor a jelzoje pislakolt. Ezt gondolom nem kell tovabb elemezgetni. A gep mindenfele furcsasagokat produkalt ami kozott a leggyakoribb az instant kikapcsolas volt. 2ev utan szedte szet az uj szervzes srac es egy uj hazba koltoztette. Onnan kezdve teljesen stabilan mukodott. Szoval ha az alaplapod nincs tokeletesen beszerelve , akkor en azt ajanlanam szedd szet barmennyi idodbe is telik, mert megeri.Nem hiszem hogy a power gombbal ez osszefuggesben van, de akkor is erdemes lenne lepesrol lepesre hibatlanul osszerakni.
Power gomb ( ha hibas ) javithato . Egyebbkent ennel a modellnel nem az elso eset, hogy meghibasodott power buttonra panaszkodnak. -
Grafirka
őstag
válasz Krissal #55722 üzenetére
Nem vagyok barkacsolas ellenes de inkabb vegyel egy uj hazat . Jopar elonye van. Indulasbol, legtobb jobbacska hazban van legalabb 2 ventilator (+ par hely ahova opcionalisan tehetsz legkavarokat ) .Ezen kivul manapsag szinte kotelezo a wire managementnek kialakitott hely az alaplap mogott.ezzel is homersekletet lehet nyerni. ( jobban is nez ki egy haz ahol nem log a sok kabel,de ez mar egyeni vizualis elvaras) Sok hazbol a HDD tartokat ki lehet venni , ezzel is megnoveled a legmozgast.
Ha HDD hez jaro gumibakokat is kapsz , az megint egy pozitiv lepes. Ottvannak a hangszigetelt hazak ha ez lenyeges szamodra. Es termeszetesen also tapos elrendezes.Mindent osszevetbe sokat fejlodott ez az agazat, egy jo haz pedig evekig szolgal. -
Grafirka
őstag
válasz abridabri #55725 üzenetére
Teljesen igaz amit irsz, 10-15 nem oriasi ugras, de lehet hogy abban a kategoriaban is lehet talalni olyant ami hatarozott elorelepes lenne. Esetleg egy hasznalt, alsotapos , 2 ventis (120-140mm ) , jo allapotban levo haz lenne a megoldas ha nem akar tul sokat kolteni.
[ Szerkesztve ]
-
Grafirka
őstag
válasz sultansmith #55743 üzenetére
+1 szavazat a Fractal Design Define R5-re
Hangszigetelt, wire space 20- 35 mm kozott , kozepso HDD ketreccel 330 mm VGA -t tud fogadni, nelkule 440 mm helyed van. CPU huto max magassag 180 mm , Elolapi USB 4x ( 2x usb2 , 2x usb3 ) Egy mozdulattal kiszedheto, moshato, muanyag porszurok.[ Szerkesztve ]
-
Grafirka
őstag
válasz májkiy #55873 üzenetére
Gigabyte hazamat ( nem egy szint a Nanoxiaval, csak infokent emlitem) evekig ugy hasznaltam hogy ratettem nehany konyvet. Suly nelkul nagyon halkan de annal idegesitobb frekvencian bugott.
Eloszor ellenorizd, tokeletesen alljon a talpan hogy ne billegjen es legyenek rezgescsillapito alatetek ahol csak lehetseges. ( HDD, tap alatt, haz ventilatorok gumituskevel rogzitve , CPU ventilator es a hutoborda kozott.
-
Grafirka
őstag
Sziasztok,
Ismerosom Full ATX es jo hutesu , kocka hazat keres. Mi lenne ajanlott a ~25K arfekvesben ? -
Grafirka
őstag
válasz DJZoliboy #56080 üzenetére
Pont az jo , ha alol helyezkedik el a tap es a ventilator alolrol szivja a hideg levegot. Ennek a felepitesnek a lenyege, hogy nem szivja be a CPU es VGA altal keltett felemelkedo meleg levegot. A tap venti zajszintje ezert alacsonyabb az elettartama pedig hosszabb lesz.
-
Grafirka
őstag
-
Grafirka
őstag
Jol szellozo mATX kocka haz 25 ezerig mi lenne ajanlott ?
-
Grafirka
őstag
erre esetleg valami otlet ?
-
Grafirka
őstag
válasz rambustibi #56328 üzenetére
Igazan csak igy, mikor benne vannak az alkatreszek, akkor dobben ra az ember, hogy mekkora is ez a haz
Milyen homersekletek vannak leghutesen ? -
Grafirka
őstag
válasz SoulReaver #56465 üzenetére
Ismerosom , nincs megelegedve a TT V51 hazzal. Nala, zorog/zizeg, az egyik gyari venti pedig masodik heten elszallt .Nyilvan az is lehetseges, hogy csak o fogott ki egy ilyen ilyan peldanyt.
-
-
Grafirka
őstag
válasz afelaldozhat #56614 üzenetére
12 inch az megkozleitoleg 305 mm ami realis. Kb. ilyen hosszu egy Gtx 970 G1 ( 312mm ) 3 ventilatoros megoldasa A 395mm az csak eliras.
-
Grafirka
őstag
válasz ZrogNV #56669 üzenetére
Ha minden igaz csak februarban kerul a boltokba .( TH szerint )
-
Grafirka
őstag
válasz SoulReaver #56671 üzenetére
Pedig megerne,... gyorsan eladnad es vennel egy masik enthoo prot s maradna meg vagy 40k
250USD arcedularol rebesgetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)