Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
válasz watador600 #56378 üzenetére
Engem is érdekelne, szóval akinek ilyen van, az ne habozzon megosztani.
Megyen!
-
CptAdamica
veterán
Láttátok már az új Zalman Z9 Neo-t? Nagyon ígéretesen néz ki. Fehérben meg csodaszép ezekkel a fekete részekkel.
Megyen!
-
CptAdamica
veterán
Van valamilyen hátrány annak, ha a HDD-t függőlegesen van rögzítve, mint pl a fractal design define s esetén?
Megyen!
-
CptAdamica
veterán
-
CptAdamica
veterán
Ha csak a tulajdonságait nézzük a mastercase pro 5-nek, akkor megéri a befektetés?
Megyen!
-
CptAdamica
veterán
válasz BogyóBP #56788 üzenetére
DVD meghajtó hely abszolút nem zavarna, mert már 3 éve nem használtam és nem is tervezek. Igazából 3,5 helyre sincs igényem, előre elég kettő usb3.0. Lényegében 10 ezer a difi a noctis és a mastercase között. Szóval visítva még vállalható. Az biztos, hogy sokáig kiszolgálna mind a kettő.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
CptAdamica
veterán
Phanteks enthoo atx házról van valakinek véleménye, előrejelzése? MasterCaseből hiányolok pár dolgot, ami annyi pénzért elvárható lenne, de ez a Phanteks ház nagyon ígéretesen néz ki.
Megyen!
-
CptAdamica
veterán
válasz alratar #57226 üzenetére
Amiben több:
- Plusz 2 darab ventilátor, oldallapon lévőre panaszkodnak, hogy hangos,
- Kis plexi az oldallapon, szerintem nem ad hozzá az élményhez,
- Utolsó pedig a hőfok kijelzőSzerintem nem éri meg, nekem a sima Z9 van és egyiknek nem érzem a hiányát.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
CptAdamica
veterán
Jövőhéten valószínű, hogy lezárul a ház vásárlásom. Így felteszem utoljára a kérdést, hogy a két kiszemelt közül ti melyiket választanátok/ajánlanátok?
NZXT Noctis 450 vagy Phanteks Evolve ATX
Ami a Noctis-ban tetszik:
- Formavilág,
- PWM hub, 4 ventilátor, amik viszonylag korrektek,
- SSD tartó blokkok a táptakarón,
- Táptakaró lemez formája, nzxt logóAmi nem teszik benne:
- Jobb oldalt lévő panel, ami a HDD Tálcákat tartja, ez talán kicsit nehezítené a szerelést
Ami a Phanteks-ben tetszik:
- Teljesen alumínium külső, formavilága,
- PWM hub, itt 3 ventilátort adnak, de ahogy utána néztem, ezek már tényleg minőségiek paraméterek terén,
- 2 HDD mehet a táptakaró lemez alá, így az előtérben se HDD, se SSD nincs, szabad áramlása van a levegőnek,
- Nagyobb hely a kábelek számára hátul,
- Elég nagy plexi az oldallapon,
- A tápot nem takarja el teljesen a takaró lemezAmi nem tetszik benne:
- Tápegységet talán kicsivel nehezebb beszerelni alulra,
- Az ára de itt úgy gondolom, hogy egy ilyen ház elég sokáig kiszolgálnak és ha vigyázok rá, akkor az árát is sokáig tartja[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
CptAdamica
veterán
válasz #98593280 #57249 üzenetére
Szerinted az miért lehet, hogy egyes oldalakon elég eltérő hőfokokat mérnek? Amíg például a pcgameware elég nagy különbség van a Noctis javára, addig a bit-tech oldalán pedig összességében a Phanteks kerül ki győztesen a belső hőfokok terén.
Ahogy néztem, körül-belül egyformán vannak beépítve.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
CptAdamica
veterán
válasz csucsotke #57282 üzenetére
Nekem sosem volt ilyen gondom, hogy ha becsavarom a VGA-t. akkor kijön a foglalatból. Szóval ettől ne félj, lehet csak az olcsóbb házaknál probléma. Ahová nem raksz PCI kártyát, ott marad a takaró lemez, ami kivehető.
Én most vettem egy Noctis 450-et, szeretem brutálisan szép ház. A belseje az tényleg egyezik a H440-el, azt hiszem a pwm hub jobb a Noctisban, ezért és a hangszigetelés hiánya miatt is jobban szellőzik.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
CptAdamica
veterán
Sziasztok! Egy phanteks P400-as házon gondolkodom, egyetlen bajom, hogy a jelenlegi cpu hűtőm 161 mm magas, míg a háznál 160-at írnak. Ilyenkor mi a helyzet?
Megyen!
-
CptAdamica
veterán
-
CptAdamica
veterán
Sziasztok, csak lecseréltem a Noctis-t egy meshify c-re, sokkal kompaktabb, kisebb a noctis után ránézve tényleg úgy néz ki, mint valami kis mini gépház. Amúgy egyetlen félelmem, hogy a 180mm-es tápom nem fog beleférni az ajánlott 175mm helyett, de simán belement. Szóval szerintem nagyon korrekt kis házikó, néhány kép akit érdekel és egy kis timelaps építés.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
CptAdamica
veterán
Sziasztok!
A mostani Meshify C házamat szeretném egy nagyobbra lecserélni. Néztem a Meshify 2 C-ot is, viszont talán ugyan akkora PSU-t tud fogadni HDD cage-el. Szóval most a Phanteks P500A-t nézegettem, róla tudtok valami véleményt mondani? Illetve tudnátok még abban az árkategóriában ajánlani néhány típust, ami hasonlóan letisztult? Szeretnék egy kompakt vízhűtést is a procira, ennyire az extra.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
CptAdamica
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest