Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joezyka
senior tag
üdv!
Tudnátok nekem házat ajánlani kb 15.000 Ft értékben? +/- 1000-2000ft nem probléma még.
Sajnos amit kinéztem (zalman z11) az nem fog beleférni a szűkös keretbe. Z11hez hasonló házak tetszenének(1-2 LED-es venti, jó hűtés, stb), láttam is párat, de eléggé le lettek húzva vagy hűtésileg nem volt megfelelő, stb.
néztem a FRACTAL DESIGN Core 3000-et is, nagyon jó ház, árbe is még csak-csak beleférne, de valahogy nem tetszik
például ilyesmi sharkoon vagy egy ilyen aerocool de nem vagyok semmihez se kötve.
néztemKöszönöm előre is a segítséget!
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
drunkyboy
aktív tag
válasz szricsi_0917 #43450 üzenetére
A Nexus Prominent R esetleg, ami 28k környékén van árban. A többi hangszigetelt ház már sokkal gyengébb hűtéssel rendelkezik.
zolee0307: szépen elrendezted, bár én még az alsó ventik felett a kábeleket jobban hátrahúznám, hogy ne lógjon a légáramlat útjában.
[ Szerkesztve ]
-
drunkyboy
aktív tag
válasz szricsi_0917 #43456 üzenetére
A letisztult kinézetnél maradva akkor elég lenne egy Corsair Carbide 300r vagy egy Fractal Design Arc Midi R2.
(#43455) Joezyka: miért nem világít? (utolsó fotó)
-
zolee0307
őstag
válasz drunkyboy #43454 üzenetére
Köszi. Próbáltam, de akkor a vga tápkábele, meg az usb3 kábele nagyon feszült a foglalatoknál, meg a kábeleket sem akartam nagyon megtörni.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
zolee0307
őstag
válasz PainKiller13 #43463 üzenetére
Köszi
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
Loboda
senior tag
válasz PainKiller13 #43463 üzenetére
-
Joezyka
senior tag
válasz #98593280 #43465 üzenetére
Sharkoon-tól féltem, mert arra írták pont hogy inkább gyenge, Aerocoolról meg nem nagyon vannak tesztek, ezért kérdezgetek.
Z9es is jónak tűnik, így most már.
És erről tudsz valamit mondani? egy német tesztet találtam róla (a táblázatokon kívül mást nem értettem belőle), annyit azért kihámoztam h a CM 690 III-vel egyenértékű kb. (hűtésileg legalábbis biztos) meg összességében 9-est kapott. (bár szerintem ez relatív)Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
stickermajom
addikt
válasz szricsi_0917 #43450 üzenetére
Esetleg Fractal Design Define R4?
-
-
isti101
tag
Corsair Graphite 230T Window
nézegettem de sok infót nem találtam róla, shellkretor sem tesztelte , legalábbis nem találtam róla tesztet
van valakinek valami tapasztalata e szépségél kapcsolatban? koszi -
gergobaby
aktív tag
-
Zsmester89
őstag
válasz Bleky4 #43481 üzenetére
Nem sokat lehet rajta az oldala szép nagy por van benne. Én 1x vettem le az oldalát, havernak megmutatni, de por az nem volt benne
Tényleg jó ház, gondolom a 2. venti a kivett hdd blokk mögött van neked is.[ Szerkesztve ]
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Bleky4
csendes tag
válasz Zsmester89 #43484 üzenetére
Rajta van mindig az oldala, csak az a baj, hogy nagyon poros helyen lakunk. Földszinten ráadásul és a gép kb. 3 méterre van a teraszajtótol, ami nyáron folyamatosan nyitva van. Végül is, kb 1 éve nem porszívóztam a belsejét (csak a szűrőket), ahhoz képest nem olyan rossz. Ja, és van 2 macska is...
Igen, én vettem egy extra ventit rögtön, úgyhogy 2 van elöl és 1 hátul.
-
NoveltY
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdés, hátha van tapasztalat e téren. Most tervezek venni egy új gépet, a következő paraméterekkel.
Alaplap MSI Z87-GD45 Gaming (Intel s1150)
Intel Core i7-4770K 3.5GHz OEM (s1150)
CPU Cooler Thermaltake Frio Extreme (CLP0587)
Ház ZALMAN Z12 PlusA proci hűtő az oldal leírása szerint 160mm, a Zalman oldalán ugyan ezt az adatot adták meg "maximumként"
"The height of the cooler must not exceed 160mm from the motherboard."Szerintetek mennyire 'veszélyes' egy ugyan akkora CPU coolert venni mint amekkora a ház maximuma, vagy inkább vegyek egy Macho 120-at és az is megteszi egy ilyen configba.
Köszönöm előre is.[ Szerkesztve ]
ASUS PRIME Z790-P, Core i7-13700K, DDR5-6000 32GB, GigaByte RTX 4070
-
kenyerr
tag
Hello!
Itteni ajánlás alapján tervezek egy nanoxia deep silence 2-t és olyan kérdésem volna, hogy érdemes-e, ha igen akkor milyen ventilátorokat vegyek még mellé ha nem akarok sokat veszteni a halkságból. Illetve a jelenleg meglévő cpu és vga hűtőmet cseréljem-e vagy maradhatnak.
cpu i5 2320 alpine 11 plus
vga hd6950 2gb accelero twin turbo pro hűtéssel
(viszont ezt a jövőben ezt át fogom valószínüleg kapcsolni hd6970-re, szóval ott már jobban melegedne) -
zsigaviper
csendes tag
Ödvözletem!
Az alábbi konfig jelenleg az asztalon díszeleg, illene már neki egy rendes kuckó, ebben szeretném a segíytségeteket kérni.
Konfig:
ASRock B75M-ITX
i5 3470
Sapphire 7790emellett a rendszer része még 1 db ssd ill. 1 db hdd
Amit fontosnak tartok egy háznál hogy minden kényelmesen elférjen benne
ill. ha netán a vga változna - márpedig az hamarabb fog cserélődni, mint a ház - kényelmesen beszerelhető ill. hűthető legyen.Egyelőre két megoldás között vacilálok:
Bitfenix Prodigy
Silverstone SG05Akinek lenne bámilyen nemű ötlete, kritikája az kérem segítsen a dilemmámban.
-
Grave_444
nagyúr
válasz zsigaviper #43492 üzenetére
SG05 van olcsóbban is.
Én mindenképp ezt ajánlom, ha kis házat szeretnél, a Bitfenix nagyobb egy Micro-ATX háznál is.Egy komolyabb duplaventis kártya is beleférhet, bár nem túl nagy a ház, de pont ez a lényege.
R9 270X is elfér, ilyen is létezik.Hátránya, hogy SFX táp kell bele. Pl : Be Quiet! SFX Power 350W. Silverstone 450W-os már húzósabb 24K.
Ha gondolod írj privátot küldök pár képet.
[ Szerkesztve ]
-
NoveltY
csendes tag
válasz laychi #43493 üzenetére
Mármint melyikre gondolsz, a Macho 120-nál jobb vagy a ThermalTake Frio Extreme-nél jobb ?
Egyébként először Zalman Z5 Plus házat terveztem egy Macho 120-al, ott ugyan ez a helyzet, 150mm-es a hűtő is és a házba is max értéknek a 150mm-t szabták meg, engem az érdekelne, hogy ezek a párosítások mennyire működnek együtt, vagy nagyon nehézkes lesz-e a beszerelés.ASUS PRIME Z790-P, Core i7-13700K, DDR5-6000 32GB, GigaByte RTX 4070
-
laychi
veterán
válasz NoveltY #43496 üzenetére
Én most vettem z9 plust,az 2mm-el szélesebb a z5-nél és elfér benne a cm hyper 212 evo 159mm magasságával.még több,mint 1 cm van a burkolattól.
A frio-nál jobbra.Egy ismerős most cserélte noctua NH D14-re a tt frio-ját a 3770k-ján és sokkal jobb lett a hőfoka.
Delideltem a prociját és utána lett lemérve mindkettő hűtővel,emlékeim szerint ~10 fokkal hűvösebb volt noctua alatt.4770K meg még forrófejűbb.
Mondjuk nem tudom te milyen beállításokkal akarod használni,de gondolom húzva lesz,ha már 1x K-s[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Sziasztok.
Zalman Z11 Plus vagy CM Scout 2?
Fontos szempont a minőségi anyaghasználat, szellőzés és a Giga R9 270X-em férjen el benne.PSN ID: marquuard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest