Hirdetés

2024. május 15., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hűtés, házak, tápok, modding  »  Milyen házat vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-04 08:17:22

LOGOUT.hu

Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 január
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30422) #98593280 válasza kromatika (#30408) üzenetére


#98593280
törölt tag

"az is fontos lenne,hogy ugyan annyi,és teljesen azonos típusú ventikkel nézni."

Ez kivitelezhetetlen, mivel hogy ház és ház között különbségek vannak. Pl. vannak olyan viskók, amibe a tetőbe nem is tehetsz ventit, vannak olyanok amikbe egyet, vannak olyanok amikbe kettőt. Aztán vannak olyan házak, amikbe elölre nem csak egyet tehetsz, hanem kettőt is, ráadásul lehet hogy csak 12-eset, de az is lehet hogy csak 14-eset, vagy eleve 18-as vagy 20-as duruzsol elöl és nem is lehet cserélni.
Alul is lehet hogy van venti hely, az is lehet h nincs, lehet csak 12-est tehetsz oda, az is lehet hogy csak 14-est. sőt, láttam már olyan házat, amiben hátul nem volt gyárilag venti és csak 14-es tehettél bele, 12-est nem!

Na most ezt egységesítsd! Nem tudod, mert lehetetlenség.

Viszont A GYÁRI KIÉPÍTÉS AZ MINDIG EGYSÉGES! Az én első IGP-s és a második dVGA-s tesztem gyári kiépítésű ventikkel történik. Ezért bukott pl. nagyot a Scout 2, mert elöl nem volt gyárilag venti a HDD-k előtt. Igaz Rudi bá azt állította hogy neki volt, de azóta szokásához híven nem válaszol, szóval vagy nem is látta a Scout 2-öt élőben, vagy a Coolermaster neki egyedileg 3 ventivel szállította a Scout-ot. Viszont ha bárki bemegy a kiskerbe, egy db hátsó ventivel kapja, az összes kólföldi site review-ban ez van, meg a hiv. CM site-on is. 30 eFt-ba sajnos nem fért bele csak 1 venti:)

Na elkanyaRODTAM a témától...

Befejezve, a 3. tesztem az több ventis és oda teszek plusz ventiket és olyanokat, amiket épp tudok és ami belefér vagy jónak látom, meg amire még időm van és energiám még hajnali 1kor.

De, a teszt környezet ugyanaz a kezdetek óta: i3-2100, tx3-as bordával, coolink ventivel, hd4850 AC hűtéssel, sata HDD és a softverek, az opsys is ugyanaz, bitre. Direkt meghagytam ezt a konfigot a Trinity mellett, hogy folytassam a TESZT sorozatot.

Útvonal

Fórumok  »  Hűtés, házak, tápok, modding  »  Milyen házat vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.