- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU Rekordok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
Styling #101862 üzenetére
nabazzeg szólok a főnöknek, hogy hülyeség volt csápos emelővel meg préssel felszerelni a műhelyt semmi értelme nem volt
azt mindjárt gondoltam, hogy neked ez ilyen gyorsan megy
/nem lehet azok a kocsik nem kaptak vizet sosem?/
előző melóhelyen(0prés, még szőlőprés sem
) meg biztos elrontottam valamit amikor az omegából (meg előtte a G2-ből) sokráolvasással, nagy imádkozással NAGY kalapáccsal+NAGYsatuval, na megegy rohadék nagy csővel én tekertem a főnök ütötte a satut, /mert csak így ment../ sikerült kiszedni egy rohadék szilentet..az omega második szilentjével sikerült eltörni a nagysatut...este meg olyan izomgörcsöm volt, hogy azt hittem a ráolvasás engem talált el és hatott
..na látod ha akkor tudom, hogy ehhez elég egy kalapács..
de mindegy én nem akarok vitatkozni, sem, /épp videó szöveget írok, azért sikerült ez is ilyen provokatívra/....a lényeg, hogy ha ennyiből egy kalapáccsal megoldod, akkor a topicból mindenki vigye hozád, valszeg olcsóbb is lesz, hiszen nem kell megtérülnie a sok szerszám árának, és munkaóra sem lesz annyi, biztos gazdaságosabb lesz
DeFranco: áhh neem , csak Fekete Laci első reinkarnációja, akit valójában Herkules nemzett..EGYBIVAJJAL. /mostmár így érthető is az egy kalapácsos történet/
peace
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali fotós kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Hyundai, Kia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Wii U
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest