Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Styling #101862 üzenetére
nabazzeg szólok a főnöknek, hogy hülyeség volt csápos emelővel meg préssel felszerelni a műhelyt semmi értelme nem volt azt mindjárt gondoltam, hogy neked ez ilyen gyorsan megy /nem lehet azok a kocsik nem kaptak vizet sosem?/ előző melóhelyen(0prés, még szőlőprés sem ) meg biztos elrontottam valamit amikor az omegából (meg előtte a G2-ből) sokráolvasással, nagy imádkozással NAGY kalapáccsal+NAGYsatuval, na megegy rohadék nagy csővel én tekertem a főnök ütötte a satut, /mert csak így ment../ sikerült kiszedni egy rohadék szilentet..az omega második szilentjével sikerült eltörni a nagysatut...este meg olyan izomgörcsöm volt, hogy azt hittem a ráolvasás engem talált el és hatott ..na látod ha akkor tudom, hogy ehhez elég egy kalapács.. de mindegy én nem akarok vitatkozni, sem, /épp videó szöveget írok, azért sikerült ez is ilyen provokatívra/....a lényeg, hogy ha ennyiből egy kalapáccsal megoldod, akkor a topicból mindenki vigye hozád, valszeg olcsóbb is lesz, hiszen nem kell megtérülnie a sok szerszám árának, és munkaóra sem lesz annyi, biztos gazdaságosabb lesz
DeFranco: áhh neem , csak Fekete Laci első reinkarnációja, akit valójában Herkules nemzett..EGYBIVAJJAL. /mostmár így érthető is az egy kalapácsos történet/
peace
[ Szerkesztve ]
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Horgász topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Peugeot, Citroën topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Hecht GG 950 aggregátorok
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest