- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
Styling #101862 üzenetére
nabazzeg szólok a főnöknek, hogy hülyeség volt csápos emelővel meg préssel felszerelni a műhelyt semmi értelme nem volt
azt mindjárt gondoltam, hogy neked ez ilyen gyorsan megy
/nem lehet azok a kocsik nem kaptak vizet sosem?/
előző melóhelyen(0prés, még szőlőprés sem
) meg biztos elrontottam valamit amikor az omegából (meg előtte a G2-ből) sokráolvasással, nagy imádkozással NAGY kalapáccsal+NAGYsatuval, na megegy rohadék nagy csővel én tekertem a főnök ütötte a satut, /mert csak így ment../ sikerült kiszedni egy rohadék szilentet..az omega második szilentjével sikerült eltörni a nagysatut...este meg olyan izomgörcsöm volt, hogy azt hittem a ráolvasás engem talált el és hatott
..na látod ha akkor tudom, hogy ehhez elég egy kalapács..
de mindegy én nem akarok vitatkozni, sem, /épp videó szöveget írok, azért sikerült ez is ilyen provokatívra/....a lényeg, hogy ha ennyiből egy kalapáccsal megoldod, akkor a topicból mindenki vigye hozád, valszeg olcsóbb is lesz, hiszen nem kell megtérülnie a sok szerszám árának, és munkaóra sem lesz annyi, biztos gazdaságosabb lesz
DeFranco: áhh neem , csak Fekete Laci első reinkarnációja, akit valójában Herkules nemzett..EGYBIVAJJAL. /mostmár így érthető is az egy kalapácsos történet/
peace
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged