Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Aktív témák
-
őstag
válasz Khelben #46265 üzenetére
mégis kb 90% dízel Európában
keress rá használtautón hány 2005-ösnél fiatalabb benzines 5 ös bmw van hirdetve
elárulom, 450 ből 18
egyszer vezettem egy 535d-t, na az minden volt csak nem szánalmasarról nem is beszélve hogy pl egy 5-ös bmwnél nem drágább az ugyanakkora dízel mint a benzines
egy 530d sokkal nyomatékosabb mint egy 530i és a 2/3-át fogyasztja, az alapára meg kb ugyanannyi
az meg hogy szervízigényesebb 4-5 év és 250.000 km után, az miért érdekelné az első tulajt, úgyis eladjaamerikában kb 30% al drágább a dízel mint a benzin, ott nem is vesz senki dízel kocsit
cryptot minden termékemért elfogadom
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Megbízható szervizt kerestem pár hete, de nem nagyon kaptam választ. Azóta már súlyosbodott a kocsi állapota (Cirtoen Xsara Picasso), napokon belül el kell vinnem szervizbe, tehát ha valaki tud Pest-Vác körül jót akkor írja be pls. Nagyon fontos lenne, valahová csak viszitek ti is az autótokat nem?
-
Alvin_ti4200
félisten
-
vikvuk
senior tag
Magyarország legnépszerűbb személyautói
(2011. január-április között forgalomba helyezett autók)
1. Skoda Octavia 1166 autó
2. Opel Astra 901
3. Ford Focus 854
4. Renault Fluence 450
5. VW Golf 414
6. Dacia Duster 373
7. VW Passat 331
8. Renault Megane 317
9. Opel Insignia 292
9. VW Polo 292A CSUPA NAGYBETŰ nem jelent semmit.
-
SpeedR
őstag
válasz Dare2Live #46291 üzenetére
Nem értem, hogy miért jelentene szegénységi bizonyítványt a gázos BMW. (voltak gyári b/g üzemű szériák is) Szerinted akinek telik BMW-re, azok közül senkinek sem számít az a 4-5 milla amit gázüzemmel megspórolhat viszonylag belátható időn belül? (~200e km alatt a mai üzemanyag árakkal számolva) Nem arról az esetről van szó, amikor csak úgy tud BMW-vel járni, ha gázosítja, hanem arról amikor simán ki tudná fizetni a benzint is, de nem akarja. Nagyjából hasonló üzemeltetési költségek mellett ha választanod kéne mivel járnál szívesebben? Benzines Corollával vagy gázos 5er BMW-vel?
A Rolls-szal nem is lőttél nagyon mellé. Károly herceg egyik klasszikus Astonja (amit az esküvőn is használt a fia) bioetanol üzeműre lett átalakítva.
-
Dare2Live
félisten
válasz hobizoli #46281 üzenetére
Azért ezt Venezuela állítja, a szenyoitás pálmafás részhez meg érdemes hozzátenni, hogy az 1000emberre vetített gyilkosságok, emberrablások számában is vezet Venezuela. Mexikó, Afganisztán és Iraq béke szigete Venezuelához képest.
Ami faintos, hogy a kapitalizmus kiűzésével párévente kb duplázódik az autód értéke. Idén ér 1misit utána kettőt... f*a mi... újat mondjuk nehéz venni, így lassan a hajukra kenhetik az olcsó benyát. Olajkitermelés meg kb mindenben detto uez. Ha legalább rendes kommunista lenne. De csak hülye.
BMWbe gáz... jóhogynem Bentleybe vagy Rollsba... hogy is volt az a történet a Mercis/BMW?sel aki sírt egy 100Ks alkatrész miatt....?
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
VR6-Fan
veterán
válasz csucsbicep #46289 üzenetére
ha nem volt még rommá tuningolva akkor egy jó motor.
első nem tömör szilentek szerednek fáradni a jó magyar utakon, ablak emelők, zár mikrokapcsolok, gyak u.a. mint a G4-nél.
egész pofásnak tűnik, és a futás is reális a belsőből itélve.
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
csucsbicep
nagyúr
Erről tudna nekem vki véleményt mondani: [link]?
-
Rick4
félisten
válasz zoo8800 #46284 üzenetére
Beszéltünk már itt róla, Türkmenisztánban is 4Ft körül van literje(talán mivel közelebb van, érdemesebb arra indulni tankolni) . És ott még állampolgári jogon kapsz is havi 120 litert, csak hogy annyiba se kerüljön.. Nem mellesleg ingyen van a földgáz, a víz, 90KWh áram, és a távfűtés is.
Érdemes beleolvasni: [link]49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
cafat
aktív tag
Sziasztok!
Erről a Skoda Fabiaról mi a véleményetek? Érdemes lehet megnézni, illetve megér ennyit? -
hobizoli
nagyúr
válasz hobizoli #46281 üzenetére
http://money.cnn.com/pf/features/lists/global_gasprices/
2005, ez szerint szamolva 5.7Ft egy liter ára, de 2010-ben Chavez elvti a felére leértékeltette a VEB-t az USD-hez képest.
Gyarkolatilag ket-harom liter asvanyviz áráért tele lehet tankolni egy autot
több drón kell ;P
-
SpeedR
őstag
-
Prego
senior tag
válasz SpeedR #46278 üzenetére
csak egy példa volt, de akkor vegyünk egy reálisabbat, az otthon tölthető elektromos autókat (asszem plug-in hibrib vagy mi). Leszámítva hogy elég érdekesen nézne ki egy lakótelepi parkoló, hogy minden ablakból lóg a madzag az autó felé, képzeljük el miből élnének a honatyák
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
Prego
senior tag
válasz SpeedR #46276 üzenetére
Nem félek attól hogy nem lesz egy hirtelen alternatíva az üzemanyagra, ha arra kerül a sors. Gondolom már most is lehetne cserélgetni, csak nem biztos hogy pl az étkezésre is használt étolajra rádobnák a jövedéki adót, akkor a gyalogosok örülnének neki. Tehát a döntés sztem nagyrészt politikai/gazdasági problémákkal lehet indokolni.
-
SpeedR
őstag
Valamelyik angliai egyetem komoly kutatásokat folytat az algákból kinyerhető üzemanyaggal kapcsolatban, és nem csak elméleti síkon. Állításuk szerint olyan mértékben is elő lehet állítani állítani belőlük tüzelőanyagot, hogy képesek lesznek kiváltani a közlekedésben a hagyományos fosszilis üzemanyagokat. (a bioüzemanyagnál mindig is a termelési volumen volt a legnagyobb probléma)
(#46274) VR6-Fan
Elég sok olyan olajmező van még, ahonnan jelenleg nem termelhető ki rentábilisan az olaj még a mai árak mellett sem. Idővel persze ezekre is sor fog kerülni.(#46275) Khelben
Szvsz. semmivel sem csorbul a BMW életérzés azzal, ha gázosítva van az autó. (Az enyém még nincs, de egyáltalán nincs kizárva, hogy lesz..)[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz SpeedR #46270 üzenetére
Szerintem BMW-t az vesz, akinek valamit jelent ez a 3 betű, nem csak egy autót, ami elviszi a-ból b-be. Olyat kap olcsóbban is, aztán abba lehet gázt tenni (pl. egy mondeoba). De hogy BMW-be gázt? Ez kb olyan, mintha venne egy használt Rolex-et és cellux-szal javítaná az elszakadt szíjat. 2 forintos embernek 10 forintos autó esete.
-
Prego
senior tag
válasz SpeedR #46272 üzenetére
jó hát paci mindig ott lesz, aki elmegy szénával
De már most is van olyan, hogy a pék nem szállít ki pestre, mert nem éri meg neki az üzemanyag.
Gondolom amíg el nem fogy a benya, csak nő az ára, még lesz olyan hogy hatósági üzemanyagár, aztán lesz hogy mindenki kap X darab benyajegyet egy hónapra (majd azzal lehet nepperkedni), utána már nemtom ...[ Szerkesztve ]
-
SpeedR
őstag
Szerencsére 10-20 évnél odébb lesz az még, hogy elfogy az olaj. Addigra remélhetőleg ki fognak találni valami megoldást, hogy legalább a mezőgazdaságban, és a szállítmányozásban részt vevő járművek működése ne álljon le egy pillanatra sem. Ha ez mégis megtörténne, az a mai életforma végét jelentené.
-
Prego
senior tag
válasz SpeedR #46270 üzenetére
Egy dolog hogy nincs miből tankolni, de lassan (10-20 év) nem is lesz mit
Akkor majd eljön az a világ hogy "gazdag" gyerek bemegy a boltba, letesz 5 millió forintot, kér egy kiló kenyeret, a boltos meg azt mondja hogy mit csináljon ezzel a sok értéktelen papírral, a búza ott van a földeken, nincs amivel betakarítsákAki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz SpeedR #46252 üzenetére
Egyetértek az 5-ös Bömös véleményeddel. Annál a szériánál rondább és nőiesebb bajor gépet még nem láttam.
Az a régebbi 7-es 100* elegánsabb. Ültem a Chirs Bangle által tervezett utód 7-esben is. Marha nagy meg kényelmes de ronda és nekem iszonyat sterilnek tűnt. Én speciel sose tudnám megszokni.Més que un club!
-
Clain
tag
Sziasztok !
Szeretnék véleményeket kérni mivel autóvásárlás előtt állok a VW Jettákról (5. széria, 3-4 évesek)! Érdemes rá beruházni ? vagy vannak gondok vele ? (ha igen milyenek)köszönöm a kommenteket előre is !
-
SpeedR
őstag
válasz fullextra #46253 üzenetére
Az automatának sajnos nincs előírt olajcsere periodusa, így általában nem is cserélik. Ez hosszú távon sajnos nem tesz jót neki, és többszázezres felújításhoz vezethet. -> vétel után azonnali olajcsere erősen ajánlott, ha szerencséd van, akkor még nem késő.
A motornál pedig ugyanazok a nyűgök jöhetnek elő mint a többi hasonló dízelnél.
730i-t ajánlanám inkább. Nem lomha és még elfogadható a fogyija is. A V8-asok is jók, de azokat én már biztos gázosítanám.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Habár végiggondoltam még egyszer és az igaz, hogy az egyéb felületek viszont kopottabbak voltak.
Azért azt sem szabad elfelejteni, hogy pl a kopott kormányt ki is cserélhetik.
Ebayen ehhez az autóhoz 10-20k egy komplett kormány légzsákkal együtt.Szóval a fene tudja....nehéz azt a 150k km-ert elhinni
-
őstag
"Láttam már egy pár darabot belőlük, a belső felületek kopottságát illetőleg ennek simán elhiszem a 150k Km-ert."
én több 7-es bmwt is láttam 300-400e km-el, aminek nem volt ilyen elhasznált az ülése.
szerintem teljesen irreális a 150 e km[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Online szervizköny, fogyasztásszámolás magyaroknak: [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Manitou
veterán
válasz Motion_Blur #46250 üzenetére
Ettől sokkal szebb a 10+ éves 7-es Bömös Modernebbnek viszont modernebb azt elismerem. Bár nem mindig előny a modern autó
-
runner 125
nagyúr
Egyébként pont azon a véleményen vagyok én is, mint a többiek.
Ennyi pénzért tutker egy újabb 3-ast vennék. Persze nem bálna méret, de sokkal újabb.
10év nem kevés egy használtautónál, pláne 3m felett, nah.."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
fullextra
tag
válasz SpeedR #46252 üzenetére
Köszi a válaszokat srácok!
Persze lehetne venni újabbat, jobbat, kissebbet, modernebbet, de hiába ha nekem ez a forma tetszik az 5-ös nagyon nem! Illetve azok is inkabb 4-4,5nél kezdodnek a hasznalhatoak.Láttam már egy pár darabot belőlük, a belső felületek kopottságát illetőleg ennek simán elhiszem a 150k Km-ert.
Motorral, váltóval milyen konkrét hibákkal kell számolni? Mondjuk inkabb 250-300k környékén hullanak szét. Legalabbis amiket eddig lattam.
E60bol meg a hasznalhato darabok ott kezdodnek hogy 5.5millio(+500-700k az esetleges javitasokra), de inkabb 6, raadasul olyan bárgyú pofája van a fészlift előtti verziónak...
[ Szerkesztve ]
-
SpeedR
őstag
Lehet hogy kihangosítva telefonált?
(#46230) hobizoli
+1
500e alatt mászkálós autónak szigorúan buzukit kell venni. (persze ha nem csak racionális szempontok játszanak az más tészta)(#46241) fullextra
Szép ótó, de ennyit nem ér. A váltóra és a motorra elég komoly összegeket el lehet lőni. (kb. mint minden cr dízelre) A malomkerék miatt a futóműnél is van esély némi buxa nyitogatásra. Egyébként elég tartós jószágnak számít, ha jól bánnak vele.(#46247) Kickass
Néhány vastagabb pokróc is megfelelő a kb. meggynyi nagyságú jég ellen. Tesztelve.(#46250) Motion_Blur
E60, aka a valaha gyártott legcsúnyább bimmer...
Pont ez lenne elegánsabb egy klasszikus E38-nál? 3.3-at persze nem szabad adni érte.[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
sosekopel meriva 1,7 dizelrol van vkinek szemejjes esmeretsege? 101lovas
koszi
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Motion_Blur
félisten
válasz fullextra #46241 üzenetére
Soha nem fogom tudni megérteni azokat akik ennyi pénzt adnak egy 10+ éves autóért.
Ha 3.3-3.4 milla és BMW, akkor szerintem egyértelmű hogy 5-ös: [link]
Sokkal elegánsabb és modernebb autó
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Jadro
veterán
válasz fullextra #46241 üzenetére
Unokatesóméknak ilyen van. Pompás gép, bár elég drága az alkatrész. (FElső kategória, mit vár az ember.) Nekik mondjuk igen jó állapotú a gép, de így is cserélgettek rajta már ezt-azt. Nem mai darabok, ez van. Batár hajó, nekem nagyon tetszik. A Km adatot viszont kevésnek találom én is.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
m3tr0
őstag
Srácok, jégeső ellen is védő autótakaró ponyvát vennék. Tudtok ajánlani valamit elfogadható áron?
Én eztnéztem.
Vélemény, ötlet?!Köszönöm.
-
fullextra
tag
erről vélemények, esetleg a típussal közelebbi tapasztalatok?!
ez a forma nagyon bejön, ráadásul ez a legteteje ennek a szériának(2001ig jelenleg ez a legdrágább)
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz hobizoli #46238 üzenetére
Az egyik ismerősöm nepperkedik, nincsen konkrét autós telephelye kocsikkal, kp-val fizet, és cégesen csinálja. 2010-ben 140 kocsit adott vett, csak Opel Peugeot, Citroen, stb kocsikkal foglakozik, ül a hahu előtt, felraknak egyet, ha olyan ami neki jó, hívja és megy is érte. Ha kell megcsinál ezt azt, és megy a piacra, 50-70-150K-val többért, melyik hogy.
Vagy pont az én esetem, vettem egy váltóhibás Luminát 100-ért. Azt gondoltam, hogy majd faszán rendberakom, szerelni is tudom, az alkatrészeket is közvetlenül én hozom az usából, mi bajom lehet. Aztán annyira belemerültem, hogy a gázszett korszerűsítése 170 rugó, plusz az összes többi alkatrész még 600 ezres. Igaz, a lengéscsillapítók gyáriak és újak, a fékrendszer kompletten a rézcsövektől kezdve új, a motor felújítva totál, új kormánymű, gömbfejek, kormányösszekötők, szilentek és ami lehet, minden új lesz, platinagyertyák, motorvezérlő szenzorok, stb stb. .. Már majdnem össze van rakva, de most kb 900-ban van csak az anyagár, ennek a feléért is lehet kapni kocsikat, igaz nyilvánvaló, hogy nem ilyen állapotút.... De utólag visszanézve a franc se tudja, jó döntés volt-e ez, eladni nem akarom majd, ennyiért úgyse menne el......
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz hobizoli #46238 üzenetére
Igen ez így van, a beleölt pénzt sose fogja a következő vevő megfizetni. Én tudom mennyiért vették az enyémet 3 évvel korábban és én ahhoz képest még elég jó áron jutottam hozzá. Persze költök rá mert szép állapotban szeretném tudni (nem tuningra megy!), de nem is 2 évig tervezem használni.
Tudod hogy szokták mondani: van amit hirdetni akarnak és van amit eladni.Més que un club!
-
hobizoli
nagyúr
válasz Napfénysüti #46237 üzenetére
Ami jo vetel azt a hahu-rol 2-3nap alatt elviszik, nem kell hirdetni.
Nem is arultak 3 honapig ok se, mint a tobbi fent levo autot, van amelyik VTI fent van minimum 3 eve eladokent szinte folyamatosan, ami rohej, es olyan aron, hogy annyiert két masikat is kapni.Az a lenyeg, hogy a tuningot nem fizetik meg soha. Kidobott penz annak aki beleinvesztalja a lovet. Hidd el, en mar csak tudom
Szoval ha vkinek ez kell, akkor annak olyan autot kell vennie, ami mar meg van "csinalva".
Minden mas megoldas ennel csak tobbe kerul.
Haversrac is azt mondja, hogy ma mar nem csinalna meg ujra ezt, fogna es megvenne egy "készet".
Pedig o az alapot ehhez, 4-5 evvel ezelott tiednel is olcsobban vette.Olyan ez is mint a hugom Ignis-e, 4.5evesen nem volt 1M se, de most is arulnak 7-7.5 eveseket 1.3M-ert is 2x annyi km-l. Te melyiket venned? A dragabb biztos jobb vetel is, nem?
Az EuroTAX ar +-10% minden gyartmany valodi piaci árát megadja. Csak vki errol jusztsem akar tudomast venni.
több drón kell ;P
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz hobizoli #46236 üzenetére
Fél éve vettem a sajátom rendesen körbenéztem és azóta is kíváncsiságból nézelődöm. Hidd el annyiért tényleg jó állapotút nem igazán kapni. Aláírom a VTi-k túlárazottak, a sajátom is többe volt bár remélem a Csonticaros dolgot csak viccnek szántad.
6gen 1.4-esek jó esetben 6k-tól vannak de azoknál erősen kérdéses az állapot. Persze csodák lehetnek. De én úgy látom hogy az 5k-s kategória még inkább az 5gen Civiceké.
De no offense ez csak az én véleményem.Més que un club!
-
hobizoli
nagyúr
válasz Napfénysüti #46232 üzenetére
Vagy nem a tullihegett aruakat kell nezni.
Csonticar-nal ket hete facelift-s 6gen 3D VTI-t arultak turbositva 1M-ert, Integra Recaro belsovel sper-s valtoval stb.
De arulnak 1.3M-ert "csak" koppgyarit is ezek nelkul.Haversracnak egy ugyanijenbe csak a turbositas volt 1M-ban.
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
neduddki
nagyúr
-
Prego
senior tag
válasz hobizoli #46230 üzenetére
Mondjuk én is dízel IIes golfot szerettem volna venni, aztán lett a vágyak tárgya egy puntó, végül a corollánál kötöttem ki.
Egy olasz ismerősöm csinálja azt a IIes golfal, hogy megveszi, és ha bedöglik, rendszám le és vesz inkább egy másikat.Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
hobizoli
nagyúr
Jo hogy pont par hete vagy mar talan honapja volt arrol szo hogy fuu kettesgóf -legfiatalabb is meg csak 20 eves..- az dizelbe az fudejovetel.
Az.
Ahogy Winkler is irja 20+ eves 300k+ km-t futott dizel gyosz helyett vegyel maskor egy fele annyi idos es ezert valszeg kevesebb tulaja volt, kevsebb lehetoseg volt elol-hatul romma csukni, jo esetben is max csak fele annyit is futott nyunyukit. Meg ugye dájzelt vki azert vette, mert sokat jart, a nyunyukit meg azert, mert ezt lehetett venni jol, es nem feltetlenul ment vele sokat mindenki, hiaba a 10-13 eves.3 kiloert rohogve kapott volna egy '98 koruli Swift-t, igaz nem jurgen, meg nem lehet vele konszern meetingre kimenni a wörthersee-hez, de valszeg nem szopodott volna be vele ekkorat.
Amugy 5 kiloert mar 6gen Hondak is vannak. Es valszeg abbol a legalapabb 1.4-s benzines egyseg is messze jobban megy, meg kezelhetobb meg stb, mint egy uj koraban 54lojjos mára max 45lojjos ke-ke-ke-ke-ke-ke dizel.
több drón kell ;P
-
Rick4
félisten
Hogyan vegyünk 2-es golfot 330-ért: [link] Olvasd a kommenteket...
-
Dare2Live
félisten
válasz AMD Power #46209 üzenetére
Pontosan nem emlékszem, most ennyi [link] *4
Ebből jött le a 10.000Fts OMV üzemanyag utalvány.
giigz: Én 2.5et. Evvel én még konzervatív is vagyok fogyiörültek MOon 2.8al, Németben 3.5-4el tolják.
tomcsi: Antennan kivül még jópár aerodinamikai dolgot szoktak koppintani Yaris Ecoról. A fanatikus réteg meg ennél is elborultabb le se irom miket csinálnak...
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Prego
senior tag
Hétvégén én is felcsesztem az agyam: M3-as beállt Hatvannál, látszott hogy sor van pestig, viszont ez a sor egyszer csak megindult és ment egy ilyen 110-120as tempóval, kénytelen voltál felvenni te is a ritmust különben letolnak.
Déjvú matiz meg 90-100as tempóval csoszorgott, amikor sikerült besorolnom belsőbe és melléérnem, látom hogy a nő az anyósülésnek magyaráz valamit de nagyon. Nem keveset anyáztamAki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
Rick4
félisten
-
Prego
senior tag
válasz VR6-Fan #46208 üzenetére
Jah hát régi V8asoknál nem tudom, de ha lenne egy 20-60 millás céges kocsid, cascóval meg részlettel terhelve (mivel X év alatt leírod az ammortizációt és veszel egy újat), akkor sztem nem érdekelne a 200ezres szervíz. Más világ mint amiben mi élünk
-
-
neduddki
nagyúr
válasz Dare2Live #46203 üzenetére
I!
nekem jovo heten le kell mennem 2liter ala kulomben aszontak kirohognek:- )))
udv
neduddki
mod: szepek leszunk ha tenyleg az almazoldben korozok majd:- )))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
VR6-Fan
veterán
régi V8-asokra értve...
miért kéne abba specko olaj?
200k azért elég sok (márka szervízbe számolva kevés), vegyük 10k-s olajnak kell 8l bele az úgy 80, még légszűrő olaj szűrő pollen szűrő legyen 30, 110, egy 20-as munka díj és az már igen csak vastag, 130.
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
őstag
Sziasztok!
Eladó az alábbi seat ibiza.
2003-as, 80e km-t futott, szervízkönyves, klímás
tavaly volt rajta vezérműszíj csere.
kategóriájában szerintem a legjobb áron van
ár: 890.000 Ft
[link]u.i. bocsi a pofátlan reklámért, de ezzel tényleg jól fog járni aki megveszi
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Dare2Live #46203 üzenetére
Perverz, de én is szoktam ilyeneket csinálni, van, hogy tempomattal 85-tel megyek autópályán, meg 80-nal országúton. Sok meglepetés nem lehet, pénz a zsebben, motor 1300-at forog, minden hajtóműelemet kímélek, mindent időben észreveszek, és valóban keveset fogyaszt a kocsi. Szerintem a fékbetétek élettartama simán a duplájára nő, az olaj se forr mindig, stb stb. Én is ajánlom másoknak, bár sok embernek megerőltető az ilyesféle önuralom gyakorlása...
-
Dare2Live
félisten
válasz AMD Power #46201 üzenetére
2003 Yaris benzin 998ccm 1SZ-FE (49kwos, így a biztosítás is "elég" jó)
motorba 0W20 HTSsolajat töltök (nem minden motor szereti Toyota 1SZ-FE igen), 175/R14es Michelin energysaver gumi pöppet túlfújva.
Aerodinamikai modok nincsenek a kocsin, még az antennát se alakítottam át rejtettre.Vezetéstechnikai trükköket nem sorolom, csak pár alap: Jellemzően betartom a kreszt azaz ha 50/70/90 a megengedett akkor 50/70/90 fölé kvázi nem megyek. Ha látom piros lesz, nem nyomon. Lefele 0át eszik motorfékkel.....
3év után sikerül az, hogy az idei nyári szezon átlaga sanszosan 4eseel fog kezdődni. USesen mondva az 50MPG simán hozható...Akinek sok ideje van és elvakult az ennél jóval kevesebből is el tud járni.... [link]
Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest