- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
fekeandras
őstag
válasz
szepsuti #27193 üzenetére
Volkswagen Lupo 3L-el és Audi A2 3L-el személyes tapasztalatom van hosszú távon.Ha az ember megszokja, hogy nem egy rakéta akkor hamar össze lehet barátkozni velük.Bár azt hozzáteszem, hogy egy 1.4 f asztrát vagy golf3-at még így is átlép bármelyik és városban megfizethetetlenül kényelmes az autómata váltójuk.
De ha már környezetvédelemnél tartunk azt sem értem ki volt az a csökött agyú aki kitalálta, hogy szmogriadó alatt a hibridek bemehetnek a belvárosba a benzin+gázüzeműek meg nem.
holott nem is kérdés melyik a környezetkímélőbb.
-
gaborbol
őstag
válasz
szepsuti #10178 üzenetére
Egy fórumban olvastam pár napja, és eléggé meglepett,ill. annyira nem is
:
"Amúgy (állítólag) nagy átverés a Szíd, mert a 7év gar nem a főalkatrészekre vonatkozik, az ugyan úgy 3év/100k km... a 7év csak a minden más gyár által vállalt 12év átrozsdásodás konckurenciája... apróbetűs
A gyári mp3-as lejátszó szinte kivétel nélkül mindben tönkremegy, A városba két Szíd tulajjal beszélgettem... nos mindkettőböl csöpög az olaj, és a szervizben meg megy a "bután nézés" " -
Declare
őstag
válasz
szepsuti #5781 üzenetére
"és emberi mivoltunkból elég szúrós szemmel nézünk azokra akiknek jobban megy a szekér"
bravó ezért tartunk itt ahol tartunk.....mindenki dögöljön meg akinek egy picivel is több van mint nekem, akinek bmw je van hát az meg már pfff gyorsan hívjuk az apeh névtelen feljelentős telefonszámát.... Ez nem emberi mivolt ez a legundorítóbb emberi irigység. Különösen "magyarba".
-
lenox
veterán
válasz
szepsuti #983 üzenetére
Eloszor azt kene eldonteni, hogy pontosan mire is kene a SUV. A 2.5 tdi-t nem probaltam, a 3.0 tdi viszont mar tobb, mint eleg a vw-be, ugyhogy lehet, hogy a 2.5-os is eleg. De miert pont vw?
Amugy ne higgy rick4-nek, illetve higgy, csak abban ne, hogy a 4.2-es tuareg 20 liter gazbol kijon 100 km-re. 25 liter benzinbol varosban kijon, az igaz, de az nem tudom mennyi gazt jelent, 35 litert mondjuk? Mekkora gaztartalyt raknal be, es hova? Pl. egy 40 literest? 120 km mar ki is jon belole... Hat nem tudom, szerintem ez eleg gyenge alternativaja a dizelnek... -
Rick4
félisten
válasz
szepsuti #991 üzenetére
fuss csak, jópár autó volt a kezemben 98 óta csak gázos masinám van, tudok egy két ötletet adni..
akinek meg nincs gázos autója (csak a matt lökhárító miatt gázos
) én azt mondom, az csak véleményt tud mondani, de tényt nem igazán...
robbanni nem fog a cucc, az biztos..
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest