Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
tkazmer
addikt
válasz szepsuti #983 üzenetére
Nem tudom, melyik 2.5tdi-re gondolsz, de pl a 2005-ös mindössze 175 lovas a majd' 2.4 tonnás autóhoz, míg az xc90-nél a d5 185lovat teljesít, és az még 2tonna sincs, tehát elvben lehet dinamikusabb.
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Rick4
félisten
ha a fogyasztás zavar, vegyél gázos gépet. [link] 312 paci, amiből 280 még tuti ott topog gázzal is, ütve, vágva 20 liter gázt benyeletve meg 11.4 liter benzinfogyasztást produkálsz árban...és annyit tuti nem eszik meg. nem jó?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz szepsuti #991 üzenetére
fuss csak, jópár autó volt a kezemben 98 óta csak gázos masinám van, tudok egy két ötletet adni.. akinek meg nincs gázos autója (csak a matt lökhárító miatt gázos ) én azt mondom, az csak véleményt tud mondani, de tényt nem igazán... robbanni nem fog a cucc, az biztos..
[Szerkesztve]49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
lenox
veterán
Eloszor azt kene eldonteni, hogy pontosan mire is kene a SUV. A 2.5 tdi-t nem probaltam, a 3.0 tdi viszont mar tobb, mint eleg a vw-be, ugyhogy lehet, hogy a 2.5-os is eleg. De miert pont vw?
Amugy ne higgy rick4-nek, illetve higgy, csak abban ne, hogy a 4.2-es tuareg 20 liter gazbol kijon 100 km-re. 25 liter benzinbol varosban kijon, az igaz, de az nem tudom mennyi gazt jelent, 35 litert mondjuk? Mekkora gaztartalyt raknal be, es hova? Pl. egy 40 literest? 120 km mar ki is jon belole... Hat nem tudom, szerintem ez eleg gyenge alternativaja a dizelnek... -
I_Am
veterán
-
Declare
őstag
válasz szepsuti #5781 üzenetére
"és emberi mivoltunkból elég szúrós szemmel nézünk azokra akiknek jobban megy a szekér" bravó ezért tartunk itt ahol tartunk.....mindenki dögöljön meg akinek egy picivel is több van mint nekem, akinek bmw je van hát az meg már pfff gyorsan hívjuk az apeh névtelen feljelentős telefonszámát.... Ez nem emberi mivolt ez a legundorítóbb emberi irigység. Különösen "magyarba".
-
-
-
lsc
nagyúr
-
gaborbol
őstag
válasz szepsuti #10178 üzenetére
Egy fórumban olvastam pár napja, és eléggé meglepett,ill. annyira nem is :
"Amúgy (állítólag) nagy átverés a Szíd, mert a 7év gar nem a főalkatrészekre vonatkozik, az ugyan úgy 3év/100k km... a 7év csak a minden más gyár által vállalt 12év átrozsdásodás konckurenciája... apróbetűs
A gyári mp3-as lejátszó szinte kivétel nélkül mindben tönkremegy, A városba két Szíd tulajjal beszélgettem... nos mindkettőböl csöpög az olaj, és a szervizben meg megy a "bután nézés" " -
fekeandras
őstag
válasz szepsuti #27193 üzenetére
Volkswagen Lupo 3L-el és Audi A2 3L-el személyes tapasztalatom van hosszú távon.Ha az ember megszokja, hogy nem egy rakéta akkor hamar össze lehet barátkozni velük.Bár azt hozzáteszem, hogy egy 1.4 f asztrát vagy golf3-at még így is átlép bármelyik és városban megfizethetetlenül kényelmes az autómata váltójuk.
De ha már környezetvédelemnél tartunk azt sem értem ki volt az a csökött agyú aki kitalálta, hogy szmogriadó alatt a hibridek bemehetnek a belvárosba a benzin+gázüzeműek meg nem. holott nem is kérdés melyik a környezetkímélőbb.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz szepsuti #33541 üzenetére
Köszi a tippet. Az 1000-1500 kmtert egy hét alatt bele fogom tekerni. Pár kmter elvileg van benne de a nokedli. Magas fordulaton biztos nem fogom járatni, mert a váltó úgyis elvált majd amikor neki jó.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Rick4
félisten
Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest