Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
nagyúr
válasz zoo8800 #45599 üzenetére
Nem biztos, csak olvastam róla, hogy a 2.0-val sokkal több a gond, mint az 1,9-el. (meg a pdtdi-ről általában nem sok jót hallottam azon túl, hogy alul nyomatékosabb...)
De ha már olyat vennék, akkor inkább a passzát, mint oktávia, árban egyformák, passzátnak igényesebb a beltere, meg kívülről is szebb.Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
válasz zoo8800 #45597 üzenetére
Szeged.
Azért mert megszoktam a mazdában, és nagyon szeretem. Néha átülök manuális váltós autóba és nem jó. Főleg városban De pályán is jó, tempomattal ha le kell lassítani, visszavált visszagyorsításkor, bal-jobb láb nyugiban van
[ Szerkesztve ]
Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
válasz !Overdose! #45593 üzenetére
Gondoltam rá én is, de aztán elvetettem az ötletet, mert már öregecske, és egyéb dolgok miatt sokat kellene majd rá költeni, ha sokat mennék vele. Eddig ez nem volt gond, mert évi 10k-val még 5-6 évig ellenne, de most évi 50k-t megyek és akkor egy év alatt elérne oda. Ráadásul kelleni fog a nagyobb (és főleg pakolhatóbb) csomagtér is.
-
nagyúr
válasz zoo8800 #45587 üzenetére
Ez egy hosszú történet
Lényeg a kedvező fogyasztás, de emellett a kényelem is fontos, és kombi vagy egyterű jöhet szóba a csomagtér miatt, egyelőre ez a két autó jött be a képbe.A Mazda Millenia (2,5L V6, automata), ami most van egy betyárjó autó, és nagyon kényelmes, szóval nem akármivel tudom leváltani. Amíg évi 10k-t mentem vele, nem is érdekelt, hogy mennyit fogyaszt (pályán 10L, városban 15L), de mostanában sokkal többet kell mennem, és így kieszik a vagyonomból. Meg már csak 16 éves, lassan el kellene kezdeni költeni rá, ha sokat megyek (120k mérföld van benne).
-
Dare2Live
félisten
válasz Alvin_ti4200 #45583 üzenetére
vhogy csak a C4ig jutottam el. C4 Picassot nem ismerem. Illetve nem annynit/anyira.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
mtade
aktív tag
válasz pilóta #45574 üzenetére
Szavazok.
Szerintem Q mindegy, citrom vagy bimmer, amelyik neked jobban tetszik, azt vedd meg. Mindkettőnek lehet baja, mindkettővel járhatsz kumma jól, de ha azt veszed meg, amelyik jobban tetszik, könnyebben elviseled, ha belenyúltál, és jobban fogod szeretni, ha jó vétel lesz...
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
nagyúr
Köszi mindenkinek, még szavazzatok többen
Ha nem tartanék a "legendás" francia megbízhatatlanságtól, akkor egyértelmű lenne a C4.
Mennyire igaz, hogy összekapták magukat, és nincs már akkora gond?Aki él és nem boldog, az téved!
-
Vangelis
félisten
válasz dabadab #45572 üzenetére
Van Opelem elkopott.. elég szépen. Kuka is lett
Volt bmw.m nem vettem hozzá alkatrészt, mert nem kelettHavernak van picasso mindig vesz hozzá valamit... és nem olcsón
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
nagyúr
Tanács kellene:
2008-as C4 picasso 1,6-os HDi hihető 50k km-el, vagy 2004-es BMW 320d kombi kituggya mennyivel (150k-t mondanak, de BMW-nél majdnem mindegy, hogy 150 vagy 250, szépen néz ki...), árban kb. egyformák.
Jobban tetszik a C4, de racionálisabbnak tűnik a BMW.
Francia autóm nem volt, eddig úgy gondoltam, hogy nem is lesz, de nagyon szép kívül-belül és jókat írnak róla, meg hogy ez már nem olyan gázos, mint a korábbi franciákokAki él és nem boldog, az téved!
-
Vangelis
félisten
Srácok megvan az első 1.000km majdnem.
Még működik.-.. nekem ez is csoda
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
neduddki
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #45544 üzenetére
HI!
na ne keresd maaaaaa Magad:- )
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Motion_Blur
félisten
Szívesen olvasnám
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Prego
senior tag
válasz Sir Psycho #45559 üzenetére
Hát most izgalmakkal teli hetem lesz, remélem hétvégén sikerül hazahozno és nem hagy a pálya szélén
Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
amargo
addikt
Ez miért ennyi?
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Prego
senior tag
válasz #16741888 #45554 üzenetére
Magyarországon vagyunk, egy ilyen rendszer kiépítése haver off-shore cégének tízmilliárd forintos állami pénz lenne ... plusz a szerverek fenntartása
Aztán meg kéne oldani hogy pénzért ne futtassanak a szervereken UPDATE adatok SET futott_kilometer=amennyit_a_dealer_bemond WHERE rendszam=amit_a_dealer_bemond; utasításokat :d (bocsi, kocka vagyok )Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
törölt tag
válasz zoo8800 #45552 üzenetére
Vicces, kéne egy normális lejelentős szabályozás amit állami szinten minimál pénzből meg lehetne oldani és kb. ennyi. EU szabályozás, minden ország ugyanazt a rendszert köteles használni, és 5 euros smsért mindenki megtudhatna bármit adott autóról. Ha kiderülne turpisság az eladó lenne irgalmatlanul megbaszva... rend lenne pikpak.
Haver decemberbe vett egy Meganet, olcsó áron, megnéztük törve nem nagyon volt, 3éves 60 ezer kilométerrel... azt vártuk mi derül ki, legnagyobb meglepetésre nem derült ki semmi. A szerelő alaposan átnézte, nem tudta egyértelműen mondani hogy ezt tekerték...
-
Prego
senior tag
Hát megnéztük: pár elem már újra van festve, két helyen látszik rajta (első szélvédő, illetve jobb hátsó ajtó) hogy látott már gittet is, szerkezetileg teljesen jó állapotban van, ABS ténylegesen van benne, klíma OK, motornak van egy kis csikorgó hangja, valszeg vezérműszíj, sportkipufogó van felszerelve, a gyári a csomagtartóban van, mellette ráillő üléshuzatokkal.
Eredmény: 700e-ért megcsinálják a kipufogó repedést, amit felfedeztünk, továbbá egy friss műszakit, illetve az esetlegesen felmerülő költségeket a műszakihoz, a héten elintézik az átírást, kötnek rá biztosítást (még felhívnak hogy melyik tetszik nekem), aztán jövő hétvégén átadják
A kereskedő: reggel felhívtam hogy mennénk megnézni, azt mondta hogy oké, addig akkor visszatartja az autót ha más is érdeklődne.
Rákérdeztem próbakörre, azt mondta anélkül nem is adja, én is vezettem meg a szerelőm is.
Megkérdeztük vezérműszíj mikor volt cserélve, azt mondta megkérdezi a tulajt, mert az is mezőkövesdi, visszafele úton már hívott is hogy vezérszíj 20e, olajcsere 5e km-el ezelőtt volt.Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
zoo8800
veterán
[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
Teregesd ki nekünk Sára legféltettebb titkait is
-
!Overdose!
őstag
Engem kifejezetten érdekel. Én is közeledek a másfél évhez a Hondával.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Kickass
őstag
engem is érdekelne, én is akarok majd egyet írni, főleg a költségekre kihegyezve
-
AMD Power
titán
Engem érdekel... szeretem a Francia "moslékokat!"!
-
Napfénysüti
nagyúr
Engem érdekel. Faternak Pug 306 van ami ugye a tesója. Szóval jöhet.
Més que un club!
-
Alvin_ti4200
félisten
Másfél éve élünk együtt Sárával, lassan túl vagyok a 17 ezredik közösen megtett kilométeren, ennek 90%-a városban volt. Érdekel egy kis blog bejegyzésben bárkit is ennek a 18 hónapnak a tapasztalata vagy ne akarjak itt szar francia moslékkal gurigázni? Népítéletben elveszne és különben se nem sztárolós, se nem a földig lehordós poszt lenne, annak meg nem ott a helye
OFF: Kéne lassan valami találkozó, amikor nem fog esni az eső, nem?
-
gaborbol
őstag
Na elado lett a joszag, 360k atszamitva az iranyara.
2000-es evjarat, V6 3.3 L gyarilag flex fuel benzin/ethanol.
Hja, es a kilometerora merfoldet mutat es garantaltan nincs visszatekerve[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
Csak a pénztárcám kopott szét az eddigi benzines tankolások miatt, belegondolni is fájdalmas, hogy mennyit tudtam volna megspórolni, ha már megvételt követően gázosítottam volna...
Visszatérve a kenésre, vagyis inkább a "nem kenésre", addig jó, amíg másoknak szárítja a motort, mert amíg az okosoknak szárad a motorjuk, addig mi garantáltan olcsón fogunk autózni.
-
m3tr0
őstag
válasz Tothgera30 #45529 üzenetére
Jó autó az a Wagon R pozitív
-
zoo8800
veterán
válasz Tothgera30 #45529 üzenetére
A Wagon R-t nem egyszerű "lenézni", mert qrva magas ám
-
Khelben
nagyúr
válasz Tothgera30 #45522 üzenetére
WagonR, mint rakéta? Azzal az áramvonalas testtel?
-
Tothgera30
Ármester
-
Rick4
félisten
Szerinted ezt a két kocsit ezzel a két motorral van bármiféle értelme összehasonlítani?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
SpeedR
őstag
válasz AMD Power #45521 üzenetére
A konkrét motorokkal nincs tapasztalatom, de a 8v általában nyomatékosabb alul, így városban jobban használható. Cserébe felül gyengébb, és fogyasztásban is rosszabb.
Egyébként ültél te már Thaliában? Enyhén szólva is elég érdekes a beltere.
[Ennek] vajon mennyire igaz a futásteljesítménye?
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Igen de az a + 100-150e Ft elég sok érte... bár azokban már láttam klímásat is.
-
AMD Power
titán
válasz Tothgera30 #45520 üzenetére
Én a 600-700k kiadatásokban az 1.4 75 le verziót néztem ki. A 1.4 16v jobb lenne de drágább és szerintem kényesebb is min egy ilyen "faék" 1.4.
-
AMD Power
titán
válasz Tothgera30 #45516 üzenetére
Nem rossz de a 160e Ft + elég sok!
dCi-t nem szeretnék.... túl régóta vagyok Renault clubos!
[ Szerkesztve ]
-
golya32
senior tag
Esetleg van valakinek eladó kis teher autója, olcsóbb kellene, és még lehessen használni.
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Khelben
nagyúr
válasz AMD Power #45507 üzenetére
Ez elsősorban a vezetőtől függ. Én is tudok 8 és 16 litert is etetni a kocsival városban.
Amúgy meg az állapot döntsön, ne a konkrét típus. Ha kb. tudod, mennyi pénzed van és mire akarod használni az autót, akkor az elérhető választékból a legmegbízhatóbb forrást és a legjobb állapotban lévő autót kell választani. Egy szétesőfélben lévő megane-nál sokkal jobb egy jó állapotban lévő thalia és fordítva. -
saguaro
tag
válasz AMD Power #45507 üzenetére
Hasonló méretű kasztni, ha a klíma nem megy, maximum 5-6 deci lehet az eltérés.
Biztos, hogy a Megane-t venném a kettő közül.
Klíma megfizethetetlenül sokat számít nyáron. Ülsz a 40 fokos aszfalt felett, éget befele a nap, vársz a dugóba, kín klíma nélkül.Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe
-
Khelben
nagyúr
"Elméletileg van rajta biztosítás, az előző tulaj majd csak hétfőn mondja le"
Ha aláírtátok az adásvételi szerződést, akkor abban a pillanatban megszűnt az előző tulaj biztosítása, tökmindegy, mikor mondja le. Te már nem közlekedhetsz azzal a biztosítással.
A neten kötött biztosításnál kell kapnod egy kinyomtatható előzetes igazolást, amivel használhatod az autót.
AMD Power: Két rossz közül a fiatalabbat kell venni.
[ Szerkesztve ]
-
m3tr0
őstag
Én is kérdeznék megint, ugye megvettem az autót és kéne mennem vele, neten próbálok biztosítást kötni, alkuszi megbízás meg minden kitöltve elküldve, feldolgozásra vár.
Kérdés használhatom az autót így? Elméletileg van rajta biztosítás, az előző tulaj majd csak hétfőn mondja le, én próbálom intézni az új biztosítást. De lehet vele így közlekedni?
Aktív témák
Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest