Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom láttad e hogy korábban miről volt szó, röviden annyi a lényeg hogy ellopták az autóját, annyira lenne szüksége hogy ne kelljen kifizetnie mert ha most kifizeti akkor a tőke + 700ezer lenne az összeg. Annyit szeretne hogy a tőke fejében vehessen egy másik autót és ugyanazt a hitelt fizetné tovább csak nyilván a fedezet tárgya más lenne... nem lehet...
Biztos ebből kurvanagy balhét csinálnék, miért kell a rohadt szemét bankoknak a kisember helyzetével visszaélni... ebben az országban tényleg az szopja be aki becsületes akar lenni. -
phaet0n
tag
Mekkora embereknek kellene?
Na, mindegy, OFFban leírom. Ha nem vagytok túl nagydarabok, én ennyiért simán vennék egy 2003-2004-es Ford Fiestát. Fogyasztása nekem jónak tűnik, fenntarthatóságáról elég jó dolgokat hallottam, és vannak normálisabban felszerelt példányok. Ja, és az 1.4 megy is, ha éppen arra van szükség. (azért OFF, mert írtad, hogy Ford kilőve..)
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Pedig a Fiesták nagyon jók... meg a Focusok is. Azt a Thaliat meg nem erőltetném inkább a virsli gumijaival...
De ha ford nem, akkor ott van ugyan az a kategóriás VW Polo... pl.De mondom, nekünk is van egy okos 1.4-es Fiesta a családban én nagyon jó szolgálatot tesz. 1.2-eset meg ne vegyél semmiből mert az csak kínlódás, min. 1.4.
Ck.: Semmivel, sőt.. véleményem szerint messze elmarad tőle.
[ Szerkesztve ]
-
izomhod
őstag
mazda 323?
na azért nem jó ilyen fórumot olvasni, mert jön az ember 2-3 modellel, és lesz belőle 10!
ha már itt vagyok, akkor megkérdezem, hogy egy 10 éves 1.4es-1.6-os kocsinak ha megveszem, milyen költségei vannak?
átÍratás, kötelező? a casco hogy működik 0-ás bonus-malussal?
köszi -
hobizoli
nagyúr
VW csoportos autot mar csak azert sem vennek, mert azokat hagyomanyosan jol lopjak, talan Fabia-t nem annyira, abbol egy kombi jo lehet, vmi nem 68LE-s gyösz motorral persze, mert annal bekapcsolod a klimat es levakuz az IFA is. Eleve ugye ~1100kg maga az auto is.
Hugomnak van Ignis-e, Suzuki lévén van belole egy halommal, foleg hitelesek is, ami miatt most is lehet olcson venni, 5 evest kapsz 1M korul klimaval, a legidosebb is csak 8 eves belole, 93LE-s motorja van -es 955kg-, jol veszi a lapot, bar nagyon nem probalgattam sosem.
Forgalmat jol at lehet letni belole, igy alacsonyabbaknak is jo lehet -hugomnak is ezert lett ez-, 90-nel klimaval eszik 5.2-5.4-t a pill fogyasztasmeroje szerint, M0-n 80-nal 4.8-5 kozott ugral a kijelzes. Mondjuk nemtom mennyire pontos ez, de ha hazudik is fel litert se szamit vmi soknak szerintem.Letezik belole 4WD is, ha ojan helyen is jarsz, amit havazas utan ritkan vakarnak le, vagyis inkabb elolvad.
Csomagartoja biztos kisebb mint a Thalia-é, vagy a kombi Fabia-é. Csaladi vasnak amugy se jo a segges auto, legalabbis ha van kombi alternativa is, akkor biztos nem vennek 4 ajtost, vagy kompakt vagy kombi.
több drón kell ;P
-
Dare2Live
félisten
Én tavaly ingáztam Ausztria-Pécs között erősen gondolkodtam, hogy veszek vmi nagyobbat de akkor már előre akartam lépni így ~3misit kellett volna rádobni a Yarisra az meg nem kevés. Ráadásul Yarissal könnyen parkolok és kijövök 5.5l/100kmből Pécsen, míg ugye egy 1.6-2les benyás 7-10litert benyal városban és kötelezője se lenne "vicc" kategória.
Végül vettem egy használt tetőboxot 10.000Ftért és ha nyaralás/kiköltözés van akkor van még +380liter csomagterem. Ha 4en megyünk (soha) és hátra van tolva az ülés, hogy legyen nagy lábtér hátul is akkor van 540liter csomagterem. Mindha egy kombim lenne.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
Ragadozó
Ármester
Gondolom használt, mert ignis már nincs gyártás alatt.
Picit többet eszik, mint a swift, de 5 személyes, és tágasabb.
Olajat 5W-30-at tegyetek bele, mert vvti motoros és váltó olajat is cseréltesd le, mert elég érdekes olaj szokott az ignisekből lejönni. Nem olyan nagy tétel, vezérműszíjat úgyse kell cserélni, mert láncos, ritkán szokott vele baj lenni.Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
zoo8800
veterán
szerintem, aki pl. 3 évig fizette a részletet, majd elvesztette a munkáját, az max. néhány hónapig nem tartotta karban a kocsit. Max. kimaradt egy olajcsere, az pedig szerintem nem olyan nagy baj. Kocsi vétel után úgyis első dolog az olajcsere.
Persze sok olyan eset van, amiket írtok...szerk:melyik ez a kereskedés? nem találom.
szerk2: megvan.[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
-
Lokids
addikt
Csak sokan elfelejtik ilyenkor egy kocsi 2-20 millás árát hozzáadni. Abból kijön pár taxiút.
Igaz amit mondtam nem azokra érvényes aki vesz pár ezresért valamit, hanem aki új kocsit vesz csak erre. (bőven találni rá példát)[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
pszili8
aktív tag
Néztem én már ilyen adatlappal autót aztán csak fogtam a fejem meg köpködtem.Kb ez az állapotfelmérés=0-val,most nem attól lesz rossz egy autó mert kevés benne az ablakmosó folyadék,vagy van rajta egy 5 centis horpadás.Ezzel nem téged akartalak leszólni,csak annyi a lényeg,hogy autóvásárlásnál a hiszem ha látom elv működik.
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
Vesztor87
senior tag
És a Skoda Felicia? Az 1,3-as 68 lovas 13,5 alatt van százon gyárilag, az 1,6-75lovas még jobb, de igazából az 1,3-is elég lehet. 2000-2001-es van 400k-ért, és 5 ajtós, jól pakolható, 9,5 mázsás önsúlya miatt csak nem papír mint a Swift. Klímás mondjuk viszonylag ritka, számomra ez érthetetlen. Ami még tetszik, a Seat Cordoba Soprtline 1,6, csak klímával az is 7 kiló. Nélküle viszont csak 5. Milyen kocsi a Felicia?
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- ÚJ Sigma 35mm f/1.2 DG DN Art (Leica L mount)
- Új Gamer PC Ryzen 7 5700X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4 3200Mhz/750W 2-3 Év Gar
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs