- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Aktív témák
-
Zozzant
addikt
Most mondta a híradó hogy már 125 kW fölött dupla lesz a súlyadó... ha megszavazzák.
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
gamer0101
aktív tag
válasz TayRol #25894 üzenetére
smafu...én így állok ki az udvarból! Komolyra véve: Nagyon szép volt! Gondolom nem ez a második főpróba! Grat neki!
Amúgy ehhez mit szóltok? [link] De, most légyszi ne gyertek a "gyenge motor" meg az "alig gyorsul"-os szöveggel! Megértettem, stb...de amíg ennél komolyabb ellenérv nincs, addig nekem igenis tetszeni fog még egy 1,6-os is. Valamelyikőtök meg is írta, hogy ez is ugyanúgy BMW, mind felépítésében, mind anyagminőségben. Nekem tökéletes lenne. Nem én lennék az egyetlen a városunkban aki 1,6-os autóval, netán BMW-vel közlekedik...ebben biztos vagyok. Nem versenyzésre kell, hanem ésszerűen közlekedni, olcsón fenntartani... Köszi a megértést és a normális megnyilvánulásokat, véleményeket! -
TayRol
nagyúr
egy latvanyos Subaru reklam Ken Block-kal.
-
G@bi90MR
aktív tag
Sajnos igen. Talán a kezdők ellen véd, mondjuk amit el akarnak lopni, azt védheted akármivel, előbb-utóbb úgy is elviszik.
(#25890) lorcsi: Kerékkulccsal. Ha raksz rá kerékőrt, veszel magadnak hozzá való kulcsot/fejet, vagy mindig viszed az adott gumishoz, ha cserélni kell.
[ Szerkesztve ]
mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
-
Enton
addikt
válasz G@bi90MR #25888 üzenetére
Hát pont ez a baj is vele, hogy bárki bemegy a boltba és megveszi ugyanúgy mint a lelkes felhasználó.
De csináltatsz magadnak egy egyedi csavart minden egyes kerékre akkor már jó vagy."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
lorcsi
veterán
válasz tibi666 #25885 üzenetére
hogy működik ez a kerékőr dolog?
rákerestem, láttam róla képeket de nem vágomjöttem-mentem az elmúlt hetekben és valahogy leesett az alufelniről a csavarokat takaró lemez, így közvetlen simán hozzá lehet férni a csavarokhoz. nem tetszik
de gondolom azt a lemezt már csak új felnivel kapnám meg..eladó: vadi új soundcore motion+
-
lorcsi
veterán
szerencsétlen tulaj
nem tudommiylen felnik lehettek rajta][ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
G@bi90MR
aktív tag
Rosszullét-kivédő rendszert fejlesz a BMW Hascsikarást, hányást, dugnod kell! jelző rendszerek is jönnek hamarosan. Lassan már tényleg csak be kell ülni a kocsiba, benyomni az úticélt és elmegy oda magától.
-
Enton
addikt
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
-
Kicker
őstag
ezt nézzétek meg, meg a honlapot a kocsiról...
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Integra
titán
nem tudjátok ti, mi a jó...
[link]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
G@bi90MR
aktív tag
Meg tudom érteni őket.
Durva, minden autó fórumán a leglátogatottabb topikokat a moddolósok képezik. Hogyan lehet visszatekerni az órát, hibakódok eltüntetése, kikódolás, stb.
TC cikk
Ez jó jel, az állapot alapján egész pontosan sikerült belőni, hogy olyan 200-230 000 kilométert futhatott az autó legalább a minimális törődés mellett. Persze az óra nem egész 189-et mutatott, de a motortéri matrica szerint 193-nál cseréltek benne olajat tavaly nyáron, szóval inkább 210+ lesz a valós. Kezet a szívre: ki az, aki ezen még fennakad manapság? - Totalcar
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz VR6-Fan #25849 üzenetére
de jók avgytok népszerűsítetek engem???
nem aodk jutalékot ámjól van nyomjátok ncsaka rizsát.
Az e36 kasztni szép jó.szeretem és megy mint az állat.
ha angyobb moci elsz még jobban fog menni.
Nem kell ahhoz m5 meg V10, hogy odaverjek akárkit az uton ha béna.Vezetői tudás az meg nem ken block..az 1 nagy fax majom..egy dszkörpályán megcisnálni amit előtte 2 évig gyakorlt......LOLLL
e36ból is van ám kabrió szal ez buko fiam
Egy e36ot megnéznek ha jól meg van cisnálva.
igen króm m3 tükör nem kell.de sima jöhet.sőt króm is mindenhova ültetés, sportdob lökhárító bátran lehet adakozni nem jártatnia szájat vagyis cska potyára koptatni a key.t.
de mondtam már soxor ne aggódjatok lesz még m3..fiatal vagyok én még.elég ez.abba meghalnék, ebbe meg küzdök.
ne itt az aranyköpés
ellenoltásért lehet jelentkezni a pf 316 alatt a e36os kapucsengővel
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
G@bi90MR
aktív tag
Gyári futóművel 420. Nem néz ki rosszul. Tükröket, spoilert, sportdobot, kormányt, váltógombot le a fenébe, előre dupla lámpás hűtőrácsot jellel, felnit becseréltetni Pirellire és kész is lenne a gép.
G60 Szép, szép, de a bal oldal, nem olyan, mintha a sárvédő és az a mögötti részek szépen elütnének? Az illesztés motorháztetőnél jobbra szintén khm hkm. Ollózott?[ Szerkesztve ]
-
Versus82
aktív tag
válasz dragonfx #25836 üzenetére
hát nekem csak 185 lóerős dízelem van, de szerintem ha elfelejtek visszaváltani hatosból akkor is otthagylak mint a szart. visszaváltani, kuplungolni, gázt nyomni? ez nem vezetni tudás, ezt egy csimpánz is megcsinálja ha megtanítják. a vezetni tudás mondjuk egy ken block videóban látható
az meg hogy irigyek a 100 éves bmw dre az emberek no comment... inkább suzukit vettek 2x annyiért. én is vehettem volna új 3mast,5öst, nem tetszettek, találtam jobbat. ennyire etalon. ja, az én autómat is megnézik, meg odajönnek jópofizni, de ez engem inkább zavar...
egyébként meg minden autónál van gyorsabb, ha egy m5-össel királykodsz majd esetleg egyszer (újjal, nem 100 évessel ), akkor is lesz majd valaki aki levillog az autópályán.
nőjj már fel bazze.
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz fekeandras #25856 üzenetére
1,1-es Saxo szépen elbír a csomagtartóban 350kg-ot. Igaz, utána kellett cserélni komplett hátsó futóművet. De elrohangált még kikészült lengőkkel is 20e km-t.
Egyszer láttam Szolnokon tanulóvezetőt Pug 206-tal, mindenki fordítgatta a fejét jobbra-balra mi az isten ez a nagy csörömpölés, hát a kocsi húzta maga alatt szépen a kipuffot. Kocsi tele, nem zavarta a bent ülőket. Nyugisan krúzoltak.mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
-
fekeandras
őstag
válasz G@bi90MR #25854 üzenetére
Az semmi.Sógoromnak a kormányműve esett szét tavaly a Váci út - Hungária sarkán délután fél négykor.Tekerte a kormányt 'oszt nem történt semmi.A bkv-sok biztos k*****a örültek neki, hogy nekiállt szerelgetni a buszmegállóban, elfoglalta majd az egészet... (Citroen Jumper)
-
G@bi90MR
aktív tag
Puntosok!
Ti tapasztaltatok már olyat, hogy a szervó csak úgy elszáll? Múltkor majdnem kirepültünk kanyarból, országúton 70-nél a kanyarban beállt hirtelen. Gyújtást le, majd fel "megoldja" a gondot, de azért ez nem normális. Szervízben azt mondták, nem találtak semmi problémát, ha máskor is lesz ilyen, vigyük vissza és kicserélik a kormányművet.
Ma megint előjött, szerencsére csak tesómmal vezetni tanulás közben alacsony sebességnél. Az autó garázsban áll, jóformán csak hétvégén van használva bevásárlókocsinak. Az aksit pár hete cseréltük, azóta meg a légzsák kijelzője világít állandóan. Ennyire érzékeny lenne az elektronika?mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
-
fekeandras
őstag
"Az irgység meg nyugodtan bezsélhet mindnekiből, már megszoktam..ilyena világ akinek bmw.je van irgyek rá.mert za ő autoja etalon megnézik. az övét meg nem ennyi"
B+ te nem vagy rokona "A KIRÁLY"nak?
Mert kb akkora segg dolgokat állítasz mint amekkorákat ő szokott...
Mire nézzek fel?A papír kasznira?A magas fogyasztásra?A szánalmas menetteljesítményre?Vagy netán a fenenagy presztizsre amit egy 1.6 E36 jelent?
Ne alázd már magad... -
G@bi90MR
aktív tag
AE86 1,2 millió?
Európába mennyi jött ezekből?mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
-
VR6-Fan
veterán
válasz Khelben #25846 üzenetére
aggason rá króm tükröt, 9999ft-s univerzális tuning dobot (előtte meg csak szigorúan üres rendszer legyen, mert az jó tesz a meleg oldali szelepeknek, meg a fűleknek..)
full fekete foliázás, hátra meg ne dudálj, küzdj! és az élet 180km/h felett kezdődik matrica.
akkor fogják a legtöbben megnézni és meghallani
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
válasz dragonfx #25843 üzenetére
de most őszintén mit irigyelhetek Tőled? a servon kívül, na jó talán ha van klímád azt
2-es golf cabrio nem is volt
senki nem vonja kétségbe hogy szereted az autód és vezetni is szereted és hogy SZERINTED jól megy.
miért nem vettem azt, mert nem akartam egy üres kommersz autót.
kicsit olyan ez mint amikor elmegy az ember diszkoba látja a sok metro szexuális kis köcsögöt, bomlanak utánuk a csajok 5 percig amég nem jön a következő. és ezek semmi többet nem tudnak nyujtani mint amit a külsejük mutat.
és légy nyugot az embereke hamarabb néznek meg egy bármilyen kabriot mint egy coupe-t
a probléma ott van hogy mint mindig megint baromságokat írogatsz és ajánlgatsz össze vissza!"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
dragonfx
veterán
válasz VR6-Fan #25838 üzenetére
akkor mér nem vettél azt??
ha meg nem vettél azt mert elbaxtad ne irigykedj.
és én szeretem az automat, és vezetni is szeretem.és enyémet is megnézik.és mondjuák szép igényes.
az hogy itt szinte mindneki irigy eza ti hibátok.ez a tipikus magyar hozzállás.hagyjál már a 2es golf kabrióval...egy e36 coupé..10x előbb megnéznek és értékelnek.
Nem érdekel a te kiló lóerő hülye versenyösszehasonlításod.én szeretem jó megy ahogy én akarom.ti meg irigykedjetek ennyi.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
VR6-Fan
veterán
válasz tibi666 #25839 üzenetére
az audi 80-as cabrio talán a legszebb valaha épített...
a G1 cabrio formája meg örök..
jah ismerős most pakol be egy RS2-es (2,2/5 henger/turbo/315paci) egy ilyen 80-as cabrioba, de ott is ugyan úgy a lényeg fog elveszni mint a fenti képen linkelt fehér cabrionál...
[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
eddig M3-at emlegettél, Te.
én meg írtam hogy 130-140le már elég ahhoz a kasztnihoz, arra hogy ha az ember sportosra veszi a figurát akkor az autó is vegye a lapot, ehhez meg van a kellő erő, fék és futómű.
azt valahogy sejtettem hogy Te próbálsz dinamikusan vezetni, csak az autó nem dinamikus, és ha jól emlékszem én előzőleg is ezt mondtam.
azt nem érted meg hogy egy 1200kg 100-110le-s kocsi érdekes módon nem jobb (műszakilag) mint más gyártok hasonló kategóriás kocsija, hiába virít csillag az elején vagy BMW felírat...
össze szerelési és beltér anyágának felhasználásában lehet akkor tájt legjobban mérni a különbbségeket, no meg a szerviz díjakban.
de teljesen felesleges neked ezt mondom mert úgy sem fogod fel hogy egy teljesen kommersz átlagos autód van, csak a magyarok nagy többségének van egy hülye szetereotipiája.
személyes rész?
nos ha én is a fos kommersz "sunamágnest" akartam volna akkor hasonló áron vehetem volna egy kamu m3-ast (316i M pakettel).de nekem valahogy nem az exhibicizmusom kielégítése volt a cél, ha nem az hogy birtokomban legyen egy olyan tipus amit kis korom óta kedvelek és ha netalántán kedvem támad hétvégén autókázni akkor bátran indulhassak vele bár mikor és szeressem vezetni.
de ha magamat akarom mutogatni akkor a GTI helyet ezzel állok ki a garázsból kinyitom a tetjét és kruzolok.. [link][link] (kékre gondolok a fehér azzal a teljesítménnyel nem pont a nyugis 80-as nyitott tetős autókázásról szól
hidd el jobban megbámulnak mint az utakon közlekedő kocsi legnagyobb többségét...már csak azt nem értem hogy hogyan keveredettek ide az én személyes dolgaim..
de ha már itt tartunk akkor megkérdem hogy jól van már a kocsid, tudsz már vele járni?
SpeedR:"[I]azt nem érted meg hogy egy 1200kg 100-110le-s kocsi érdekes módon nem jobb (műszakilag) mint más gyártok hasonló kategóriás kocsija, hiába virít csillag az elején vagy BMW felírat...
össze szerelési és beltér anyágának felhasználásában lehet akkor tájt legjobban mérni a különbbségeket, no meg a szerviz díjakban.[/I]"
nyilván nem kell senkit lenézni azért mert egy olyat autót vett ami teljesen alkalmas a hétköznapi közlekedésre, de ezen kategória törzsközönsége leginkább szimpátia és fentartási költségek alapján dönt 1-1 tipus mellett vagy ellen.
és nem azért mert huhh BMW tuti jobban megy az 1,6-os 105lovas mint az opel 104lovas 1,6-os astrája, de persze erre is van példa mint jól látjuk .[ Szerkesztve ]
-
SpeedR
őstag
válasz VR6-Fan #25835 üzenetére
"finoman arra céloztam hogy az 1,6 100le ahhoz a kasztnihoz nem elég, közlekedni nagypapi dinamikával ellehet, és a BMW-hez is csak az elején található 3 betű miatt van köze..."
Nem éppen. A 316i-ben is ugyan az a rendes BMW technika van. Jó futómű, pontos kormány és váltó, minden részletében átgondolt, megbízható jól összeszerelt gépezet. Van akinek ennyi bőven elég és hihetetlen magasról lex@rja, hogy 5 vagy 10 mp alatt gyorsul fel az autója 100-ra. Boyracereknek persze kevés a 16i ez nem vitás. Mint ahogy az sem, hogy enyhén szólva is megmosolyogtató, amikor egy 16i-vel próbál valaki lenyomni bármit is. Nem azért mert ne tudna lenyomni egy 1.4 akármit, hanem azért mert akinek eszébe jut egyáltalán a verseny szó egy ilyenben ülve, annak nyilván nem 16i való, és csak azért van neki olyan mert csak arra telt.
-
dragonfx
veterán
válasz VR6-Fan #25835 üzenetére
Az neme gy m3 hanem 320i m-pack persze a te szemléleted szerint az is kevés.
gratulálók, még jó hogy sokan nem így vélekednek és kezüket összeraknék egy olyna e36tal járkálhatnak amit úton útfélen megnéznek.szerintme eza tiédre nem mondható el.
Nem a 8sec számít hanem hogy ha ránzének azt mondják na ez faxa.....ti mondjátok én mér játszok versenyzősdit,hát nem tudom ki az aki a gyorsulást és a 6-7seces gyorsulást veszi alapnak egy kocsiban.
én biztos nem ezt.nagypapi dinamikával tudod ki közlekedik, max. anyukád apukád, én biztos nem
én nem elkaparni akarok mindne lámopánál hanem menni dinamikusna ahogy én akarok.
És hiába van valaki alatt 200lovas dízel alias nyomatékbajnok ha nem tud vezetni visszaváltani kuplungolni vagy épp gázpedált nyomni akkor én vagyoka jobb gyorsabb, kutyát nem érdekel milyne okból vagyok jobb gyorsabb de az vagyok.ennyi.érted már tesa???Az irgység meg nyugodtan bezsélhet mindnekiből, már megszoktam..ilyena világ akinek bmw.je van irgyek rá.mert za ő autoja etalon megnézik. az övét meg nem ennyi.
-
VR6-Fan
veterán
válasz dragonfx #25830 üzenetére
és megint ki keverte ide a VW-t vagy az én szakadt öreg golfom (amúgy ne sértegessél 10sec-el, maradjunk a 8-secnél ).
még jó hogy meg fog, legalább addig is életben vagy, van ország út is meg pálya is ott kevésbé forgalmas napokon lehet tologatni neki vagy ott a benzin ár fog meg?
finoman arra céloztam hogy az 1,6 100le ahhoz a kasztnihoz nem elég, közlekedni nagypapi dinamikával ellehet, és a BMW-hez is csak az elején található 3 betű miatt van köze...
E36-ból 325i-től indul a BMW az én szemembe
ez a 316i csak egy praktikus + bevételi forrás.
amivel meg már rá lehet mondani a azt hogy igazi BMW az a 318IS és a 320i.
szigorúan szerint!
igen de az egy M3 mi meg egy 316i-ről beszélünk
-
gamer0101
aktív tag
Aloha! Bocsesz, de most értem haza melóból így csak most tudok reagálni!
(#25825) dragonfx: Oltás? Remélem ezt nem nekem szántad, mert nem emlékszem, hogy "oltottam" volna bárkit vagy bármit...Nem, nincs üldözési mániám, csak nehezen tudom kibogozni a hsz-edből, hogy mire értetted...
(#25826) Winner_hun: Ja, csak közben feltámadtam!
(#25827) G@bi90MR: Ez mind tiszta sor, de elhiszed nekem, hogy nincs szükségem sem a 3 betűből fakadó tekintélyre, sem a "sunamágnes" jelzőre, valamint teljesen hidegen hagy, hogy ki mit gondol? Nekem BMW kell, nem azért MERT ez egy BMW, hanem azért, mert testvéremnek is az volt az első autója (E30), sógor-jelöltemnek is az van (E46) és már egyik sem mai darab, így elég korán - kisgyerekként, megkaptam az autós irányultság helyes vezérvonalát... De persze, nem "veszem fel" ... Köszi!
(#25829) gaborbol: Hát, picit meredek állásba csúsztam a széken, mikor elolvastam amit írtál, de megértem és megköszönöm, hogy ragáltál! Majd privátban biztosan foglak még "zaklatni"!
(#25831) fekeandras: Igen..francia kocsik. A világért sem szeretném megbántani őket és a tulajdonosait, de észvesztő, hogy milyen tempóban zuhan az áruk ezeknek a gépeknek. 2003-as, 1,6-os, benzines, Peugeot 307 Premium, szép, megkímélt állapotban, karc- és sérülésmentesen 1,2M HUF??? Hát...ez kemény. Mennyiről is indultak ezek 4-5 millió? Hát..no comment!
No igen...nekem is most a KNZ-808-as rendszámú, kék, 318IS Coupe dobogtatta meg a legjobban a szívem...
(#25832) Eagl3: Itt az első részéhez inkább nem szólnék hozzá, mert annyira profin nem követem az árakat, csak látom amit látok... ...viszont a második részéhez még hozzáfűznék valamit. A srác aki vette már siratja azt a napot. Elsőként az üzemanyag-szivattyú hervadt el, aztán most nemrég az önindító, legutóbb pedig a klíma, dög melegben, a komplett műszerfal- és első, hátsó világítással együtt. Jah és nem biztosíték miatt! Nincs meg fél éve az autó, talán február végén vette, ha jók az emlékeim. Szóval elég mélyen bele kellett, hogy nyúljon a srác is a pénztárcájába, már nem egyszer, hiába a 2000-es évjárat. Csak a családi tapasztalatokra tudok támaszkodni. Tény, hogyha költeni kellett bármelyik BMW-re is a családban az sokba került, de az biztos, hogy nem hagy ott az úton és még mindig egy összerakottabb autóval kell szemben állni, mint a Golf-ok. Jááj, milyen oltást kapok én ezért...xD
Bocs, hogy kicsit hosszúra sikerült, de mindenkinek szerettem volna válaszolni! Üdv! -
Gergello
addikt
Venni kell egy vti-t, az úgyis mindent visz.
-
Eagl3
veterán
válasz gamer0101 #25824 üzenetére
A Mercedes és az Audi is túl van árazva magyarországon. Ugyan az a kategória mint a BMW és ugyan úgy német autók. A Volkswageneknek nincs rossz áruk, persze, drágább mint az Opel vagy Ford, de ez a különbség elhanyagolható szvsz.
"1,6, 2000-es évjáratú, 4-es Golfja van 1,5M-ért"
Na de kérem, te egy 94 -es autót nézel 1.5M -ért. Cirka 6 év különbség van... illetve utóbbiak kevésbé vannak széthajtva általában, könnyebb egy megbízhatóbb darabot találni.
Ne érts félre, imádom a BMW -ket, de be kellett látnom, hogy nincs értelme jelen pillanatban megvenni egy ilyen idős autót ennyi pénzért. Úgyhogy most beruháztam egy Olaszba és eddig maximálisan meg vagyok elégedve. A következő lehet BMW lesz pár év múlva, attól függ, hogy hogyan állnak majd az árakkal. -
fekeandras
őstag
válasz gamer0101 #25822 üzenetére
Nem ellenzem mert még mindig 1000x jobb választás lenne mint egy korabeli francia kocsi mert ez legalább nem esik szét.Csak annyit mondtam lomha.Nagyon.A Coupe nem néz ki rosszul.Kérdés mennyire van legyilkolva.
dragon: "Egy swift fenntartásánál nem több egy e36 fenntartása." Ezt a nyílvánvaló hülyeséget meddig fogod még erőltetni? Magyarországon kapható legigénytelenebb legtartósabb autóra rávágni hogy egy bmw-t olcsóbb fenttartani hát ...
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz VR6-Fan #25828 üzenetére
semmit, de engem nem is az érdekel ahgyjál már csírázásoddal a 10 másodperces kocsiddal.
engem nem ez fog meg ha nem a valós forgalom.egy 15 éves e36 még mindig körbever máma rengeteg autót.
m3 tutkora."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
gaborbol
őstag
ÜDV!
Első autónak én sem egy 15 éves BMW-t javasolnék ennyi pénzért.
Beírt kilométert duplázd bátran, és nem a benzi fogyasztás lesz a legköltségesebb része ennek. Az első uhh, majd az átírás/biztosítás résznél jön be. A vételár mellé még 300-400k-t berakhatsz a kesztyűtartóba bátran tarcsiba, de ez nem csak a BMW-ről mondható el, hanem az ilyen év/ár/felszereltség/kategóriájú kocsikról szinte mind.
Ha másnak kell fizetni a számlákat vagy fanatikus rajongó vagy az megint más.
Ha saját zsebből megy a dolog és nem vet fel a pénz és mindenképpen e márka mellett döntesz valamint "vadidegen"-től veszel "ismeretlen" előéletű autót menj vele annyit amennyit csak lehet,ne csak 2 kört a ház körül, és aztán irány a márkaszerviz teljes átvizsgálás/állapotfelmérés kerül amibe kerül.
Szervizvezetőt megkérdezni mit gondol a típusról, a konkrét kocsiról, ő mit javasol stb.
Ha több infó kell keress privátba bátran.Üdv:Gábor
2002-2009 BMW PÉCS - rendszergazda
2007-2009 BMW KAPOSVÁR - rendszergazda -
VR6-Fan
veterán
válasz dragonfx #25825 üzenetére
mihez képest megy a hasonló súlyú 1,6-os autóhoz képest? ugyan már...
esetleg az az 1.0 suzihoz vagy az 1.4 16V golfhoz képest megy..
egy 8V-s motort meg pont hogy nem kell szét forgatni hogy menjen, mert a közép tartományba a legjobb a teljesítmény kőrbe onnan csak meredeken zuhan...
de most öszintén mit vertél el a bömiddel?
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz gamer0101 #25824 üzenetére
Magyarországon elég ha kimondod a 3 betűt, BMW, ez már megmagyarázza miért annyi amennyi. A köztudatba beleivódott a BMW "tekintélye". Átlag embernek odamondod, hogy BMW-d van, egyből megvan a vélemény, az nem érdekes, hogy most E30 vagy E92, BMW és kész... Pl. tini csajoknál nagy sunamágnes, ismerek olyat, aki vett kevesebb, mint 300e-ért 525-ös Bömöst, azóta omlanak rá a lánykák.
Ne vedd fel, csak azt akartam érzékeltetni, hogy mi is a helyzet. Sok sikert az autóhoz!mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
-
dragonfx
veterán
jajj már megint megy az oltás.
Az az e36 coupé 316 tul van árazva nem ér annyit.
A kék e36 320i erősne ajánlott.
A 318is is megér annyit.
ez a kettő jó vétel lehet.A bmw bmw ennyit ér.
Az 1.6 is elég csak forgatni kell.de én is 320at vennék ha most kéne.
Egy swift fenntartásánál nem több egy e36 fenntartása.
[ Szerkesztve ]
-
gamer0101
aktív tag
Ahham. Részben egyetértek, de mérlegelni kell azt is, hogy itt nem csak a BMW-ket kellene alaposan szemügyre venni ár tekintetében, hanem ott vannak még a Mercedes-Benz, Audi, Volkswagen társai. Utóbbi talán nem annyira förtelmes ár kategória, de van az ismerőseim közt is, akinek 1,6, 2000-es évjáratú, 4-es Golfja van 1,5M-ért...szóval. Itt összességében a német autókról kell, hogy beszéljünk és nem pedig csak kiemelve a sorból a BMW-ről, mintha egy fekete pont lenne a többi közt...mind ilyen. Szerintem...
-
Eagl3
veterán
Nemrég autót cseréltem. Elsősorban BMW -ket nézegettem, de iszonyat túl vannak árazva. Egy 1994 -es autóért elkérnek 1.300.000Ft -ot
Ráadásul zsákbamacskát veszel ezekkel.És ha már feltetted a kérdést: "Esetleg később milyen esélyt látsz arra, hogy egy ilyent eladjak bárkinek is?"
Erről is szerettem volna szót ejteni
Ezeket baromi nehéz lesz eladni. Már most is az. Azt a 316 ost amit linkeltél, ismerem, a tulajt. Egy fiatal srác, az édesapjának autókereskedése van. Szép az autó, biztos, hogy rendben is van, de 1500000Ft ??? Ne vicceljünk már...Biztos jön majd pár HSZ, hogy ezeknek márpedig ennyi az áruk. Nekik üzenem, hogy nézzék meg az összes külföldi oldalt, ott menyiért mérik a BMW -ket és milyen állapotba vannak. Csak ugye az átírás és a többi...
Szerintem ezeket az E36 -okat nem érdemes megvenni, hacsak nem vagy fanatikusa az adott kaszninak vagy nem nagyon jó áron kapod meg.[ Szerkesztve ]
-
gamer0101
aktív tag
válasz fekeandras #25821 üzenetére
Hát, egyre csak nő az ellenzők tábora. Erre mit lépsz? Ez már megérné az árát? Kompenzálja a korát a teljesítménye? Esetleg később milyen esélyt látsz arra, hogy egy ilyent eladjak bárkinek is? "..áhh! Köszi, de nagy autót nem veszünk, nincs pénze az embereknek fenntartani! (szinte hallom )
-
Mawyx
őstag
válasz gamer0101 #25817 üzenetére
Miért szokták ilyen korú autókon lecserélni a rendszámot? Kizárt, hogy ennyiről lelopják, mint ahányon új rendszámot látok.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
gamer0101
aktív tag
válasz !Overdose! #25816 üzenetére
[link] Mondjuk ez milyen? Koros...azt látom..
-
VR6-Fan
veterán
válasz gamer0101 #25811 üzenetére
"nagy" ccm-es 6 hengeres alacsonyan nagy nyomatékú kocsinak nem kell kitaposni a szemét hogy menjen.
és alacsony fordulaton eltudsz kruzolgatni vele
talán egyedül városba fogyaszthat annyit mint a 1,6-os vagy kicsit többet, de ország úton jobban eszik valószínű.
arra figyelj hogy ilyen autókat azért össze szoktak tördelni..
hitelt meg nem nagyon vállálnék jelen helyzetbe a nyakamba.
-
gamer0101
aktív tag
válasz Winner_hun #25812 üzenetére
...mérget vettem volna, hogy nem érti... -.-.
-
gamer0101
aktív tag
(#25809) !Overdose!: Ahham...Az ...iS az mit akar végül is jelenteni? Már az "S"? Dehát fika az 1,6-os...értem. Ilyenkor hol van az a dragon?
(#25810) Eagl3: 320i-t is nézegettem egy darabig, csak pont a nagy fogyasztása miatt ódzkodtam tőle. Az egy M-packet-es darab. Szép, ritka példány, de végül valamiért mégis az 1,6 mellett kötöttem ki...
Amúgy itt van mindkettő: 316i és 320i ... A hitel is könnyebben megoldható lenne az utóbbira, mert fiatalabb... Nos? Vélemények?
MOD: Egyébként szeretném kihangsúlyozni, hogy nem versenyzési célra, meg kispolákot a lámpánál lealázásra... bocs Winner_hun!.. veszek BMW-t. Első autóm lenne és csupán a szülői biztatás és rábeszélés vezérel.[ Szerkesztve ]
-
!Overdose!
őstag
válasz gamer0101 #25808 üzenetére
Keress inkább egy 318iS-t! Sokkal erősebb, komolyabb futómű van alatta és kevesebbet fogyaszt. A 16i motor kevés annak az autónak. Lomha és sokat fogyaszt. Alkatrészárakról nem tudok nyilatkozni.
Különben is mindjárt jön dragon és megmondja a tutit!
hobizoli: Csak a szokásos okmányirodás hozzá nem értés.
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
gamer0101
aktív tag
Sziasztok! BMW E36-os, Coupe kis 316i ... jelenleg ez az ami a FAV+...kicsi, fekete, szép, benzines és hát BMW...Mik a vélemények? Fogyasztása? Tojással a pedál alatt és padlólemezen kitolva...hogy alakul? Megbí(a)zhatóság? Alkatrész árak, csere, elérhetőség? Minden érdekel! Első autó lenne, ha jön a sok dicsérő kommentár, akkor hajlandó vagyok megmutatni a hasznaltauto.hu-s linket! Köszi előre is!
-
Dare2Live
félisten
válasz fekeandras #25775 üzenetére
Sose a lehetőség a baj.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Aktív témák
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest