Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
adika4444 #9154 üzenetére
Lehet akkor tényleg frissített, mert reggel már 2 percen belül ment itt is.
A tv -nek nem a kiesése zavar, hogy valami eszközük lehal és ki kell cserélni, mert ez nálam ritka esemény. Az zavart, hogy mikor mindenki tévézett a házban, akkor 2 percenként megállt (és kimaradt 2-3 mp). Ez persze mindig a legfontosabb párbeszéd között. Ez egyébként remélem megszűnt, mert se ma se tegnap egyszer sem tapasztaltam. Szerintem valamelyik szomszéd tévéje okozta, mert délelőtt ill. késő este se nagyon fordult elő. Ezzel az ftth-val már nincs galvanikus kapcsolat egyik szomszéddal sem !
Még mindig 100/100 van, digi.hu ügyfélkapuján is ez látszik, betelefonáltam, náluk is ez van a gépben (na ez meglepő volt
), mert nem volt lezárva a munkalap!!, amit a telefon hatására lezártak, még pár nap türelmet kértek.
Számomra a digi legidegesítőbb dolga, hogy tulajdonképpen SEMMIT nem lehet náluk intézni telefonon illetve online sem. A telefonban azonositanak meg jelszót kérnek, de ettől még a telefonos hölgy is bekéri az ügyfélszámot. Csomagot váltani pláne nem lehet, tulajdonképpen mindenért be kell menni. Ami érdekes, pl a reverse dns -t kértem pár éve, azt telefonon megcsinálta a technikus!
, nem ellenőrzött látszólag semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Plazma TV topic
- Filmvilág
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest