- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy irodáda házban kellene megoldanom a wifi ellátást. 1db wAP ac(kertbe) és 3db Cap AC-re gondoltam 4011-el. Hogy még szuperebb legyen capsman és dual wan is lenne. Még ezt megbolondítva Guest wifivel.
Kérdéseim:
1, Hogyan oldanátok ezt meg. Főleg a dual wan zavar be nekem. Vagy kinevezem az egyik wan-t vedégeknek és a másikat dolgozóknak. De akkor nincs teljesen kihasználva a két wan. Jobb lenne valami load balancing,de úgy hogy a dolgozóknak elsőbbsége legyen. De olyat sem szeretnék,hogy 1 dolgozó miatt elfogyjon a teljes sávszél. Ezt mivel tudnám megoldani? Még sose csináltam,de ha megvan az elv,akkor sok utánaolvasás után remélem be tudom állítani.
2, Mennyi user lehet egy AP-n egyszerre? Rendezvény esetén lenne akár 100 user akik közül a fele szerintem az AP-n is lógna,ha nem is netezik. Emiatt egy terembe célszerű 2 db AP-t is lerakni?
3, Mennyi távolságot célszerű tartani 2 AP között? 5m-re raknék egy másik cAP-ot,nem zavarná e(persze másik frekire)
4, Teszteltem a lefedettséget egy 2011 wifi-vel és a wAP ac mennyivel gyengébb annál? Sajna kültérre is kéne raknom ellátást,de 2,4 és 5 GHZ-es kültéri Ap-ből csak a wAP ac-t találtam. Azt olvastam,hogy annyira nem szuperál lefedettségben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest