Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- 
			  LOGOUT Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#19482368 törölt tag De egy router esetében nincs ilyen, ha nem sikerül akkor lehet resetelni, és újra nekiállni. 
 Igen, ez elmegy lakossági szinten, de én azt mondom, az egészséges határt meg kell húzni.
 Csak azért, mert ez egy szakma. És vannak olyan emberek, akik ebből élnek meg. És a teljes körű, " megcsinálom neked ingyen" Ez bizonyos értelemben a szakma degradálása. De ott a másik oldal, hogy lakossági szinten megy a segítség kérés, és nyilván mindenki azon spórol, amin tud. De ott a másik oldal, hogy lakossági szinten megy a segítség kérés, és nyilván mindenki azon spórol, amin tud.
 Szóval, nem annyira fekete-fehér ez a kérdés. Ezért is írtam, hogy valahogy meg kell tartani egy egészséges határt. Nem csak MikroTik fronton, hanem úgy mindenben. Mert így egyrészt könnyen előfordul a vak vezet világtalant effekt. Ami szintén senkinek nem jó. 
 A fórumok jó dolgok, sok hasznos információ megtalálható, és sok ember tud egymásnak segíteni, de ennek is megvannak a hátrányai. Az a baj, hogy én mind két tábort megértem, és egyet értek. Talán azért mondom az kettő közti egészséges határt. Amit nagyon nem könnyű meghúzni. Mettől, meddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Path of Exile (ARPG)
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Sorozatok
- Óvodások homokozója
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

De ott a másik oldal, hogy lakossági szinten megy a segítség kérés, és nyilván mindenki azon spórol, amin tud.
 De ott a másik oldal, hogy lakossági szinten megy a segítség kérés, és nyilván mindenki azon spórol, amin tud.