- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
De egy router esetében nincs ilyen, ha nem sikerül akkor lehet resetelni, és újra nekiállni.
Igen, ez elmegy lakossági szinten, de én azt mondom, az egészséges határt meg kell húzni.
Csak azért, mert ez egy szakma. És vannak olyan emberek, akik ebből élnek meg. És a teljes körű, " megcsinálom neked ingyen" Ez bizonyos értelemben a szakma degradálása.De ott a másik oldal, hogy lakossági szinten megy a segítség kérés, és nyilván mindenki azon spórol, amin tud.
Szóval, nem annyira fekete-fehér ez a kérdés. Ezért is írtam, hogy valahogy meg kell tartani egy egészséges határt. Nem csak MikroTik fronton, hanem úgy mindenben. Mert így egyrészt könnyen előfordul a vak vezet világtalant effekt. Ami szintén senkinek nem jó.
A fórumok jó dolgok, sok hasznos információ megtalálható, és sok ember tud egymásnak segíteni, de ennek is megvannak a hátrányai. Az a baj, hogy én mind két tábort megértem, és egyet értek. Talán azért mondom az kettő közti egészséges határt. Amit nagyon nem könnyű meghúzni. Mettől, meddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest