- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Core2duo6600 #5339 üzenetére
Internet felé akkor fog (jól) működni a v6-od, ha a klienseknek is van v6-os címe. Pont a hétvégén raktam össze itthonra egy béta v6-ot.
Kezdetnek (az ipv6 csomag engedélyezése és reboot után) csináltam egy v6-os dhcp klienst a szolgáltató felé menő pppoe interface-re, ahol kérek addresst és prefixet. Az ipv6 / ND alatt meg csináltam egyet a belső bridge-re, alul bepipálva mindent. Emlékeim szerint ennyi elég volt, kaptak a gépek belül is v6-ot és gyönyörűen kilátnak rajta.
Ami még kellhet:
- dhcp kliens tud rögtön a prefix alapján poolt csinálni, nekem a router fel is vesz ebből egy ipt
- tűzfal, ahol a kívülről jövő dolgokat az input és a filter chainben megfogod, de ezzel én pórul is jártam, a szolgáltató dhcp válaszát be kell engedni, különben legközelebb nem lesz v6 címBevallottan nem sokat értek a v6-hoz, de amennyire emlékszem ennyi elég volt, hogy menjen
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- EarFun Air Pro 3 White
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3226, 90% Akkumálátor
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest