Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-08-17 20:43:18

LOGOUT.hu

Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5149) Kiratheonly


Kiratheonly
tag

Sziasztok!

Van egy nagyon furcsa problémám. Ma telepítettem a 6.42.5-öt winbox-ból (check for updates és download and install segítségével). A telepítést követően eltelt 10-15 perc után sem láttam az eszközömet a winbox-ban. Odabattyogtam, restartot toltam neki, de valószínűleg már késő volt. Boot-loopba került. Az internetet felbújva találtam pár megoldást. El is jutottam addig, hogy netinstall már látja. Innen sima ügy, kiválasztom a package-t is felhúzom az eszközre. Na itt kezdődtek a problémáim.

Egy ilyen eszközöm van: HAP AC. Ehhez MIPSBE architektúrához való csomagok kellenek. Nos, ezeket nem tudom feltelepíteni, mert netInstall nem látja (több package-t és netinstall-t is próbáltam). Azonban, ha SMIPS csomagot browse-olok be, akkor azt felismeri és kiválasztható is.

Na már most, a SMIPS abszolút nem jó, az csak HAP mini és HAP lite eszközökhöz való. Ilyenkor mi van? Mit lehet tenni? Már írtam a Mikrotik supportnak, hogy ez így nagyon nem kóser. Valaki már találkozott hasonlóval?

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.