Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
válasz
E.Kaufmann #4836 üzenetére
Csinálj nekik egy 1 napos outage-t a gerincen...ugy hogy ne menjen semmi (nem tudom mivel foglalkozik a cég). Ha egy napig nem tudnak dolgozni, és azt mondod nekik, hogy ez a sporolás eredménye átgondolják...
Én elözö munkahelyemen 3 évig rimánkodtam klimáért...nincs rá pénz....nyári szabi után megyek be, már az ajtóban vár a fönök tök idegesen hogy nem megy semmi...már messzröl gyanus volt hogy csend van a szerverszobában. bemegyek, 50 fok, szétrobbant a szünetmentes...szabályos detonáció volt. behivtam, ránézett, és közöltem hogy akkor mostmár nem csak klima kell hanem szünetmentes is. Szoljon ha van rá pénz...addig hazamentem....fél óra mulva volt rá pénz...
Nekem van ccs326. Nem használtam SFP-t de a SwOS nagy csalódás...
Új hozzászólás Aktív témák
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest