- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
feel2006 #4170 üzenetére
A sebesség értékeket nagyon várjuk!
Igen, én is erre a kombóra jutottam. Igazság szerint nem rossz az, ha két külön helyre kerül a router és az AP, mert a router helye a kábelezés végett nagyjából fix, viszont az a hely AP szempontjából nagyon nem ideális. Úgy tudom össze lehet integrálni a két eszközt, a router amolyan kontroller funkciót képes ellátni, ez valóban így van?
Ha Router+AP kombót veszek, akkor az AP-t mindenképpen PoE-n keresztül szeretném megtáplálni, ezért lehet érdemesebb egy hEX PoE-t választani, nem? (valakitől hallottam, hogy a MikroTik-nél vigyázzak a PoE-vel, mert náluk a PoE az nem mindig a szabványos 802.3af/at-t jelenti, mint a legtöbb gyártónál)
A téma érdekel, és ebben a szakmában dolgozom, de konkrétan a MikroTikkel még nincs tapasztalatom, enterprise eszközöket szoktunk konfigurálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest