- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HalasKYO
aktív tag
Igen a drót nélküli boltot én is néztem, meg amúgy is 90k+ volt mindenhol ahol néztem.
Akkor még egy kérdés.
Mit tudnál ajánlani a mostani TP-Linkem leváltására ROUTERNEK ? (emellé a switch mellé vagy ELÉ)
Olyan kell ami lehetőleg vagy erőből tud 1Gbit et NAT vagy hardweres gyorsított.
Tűzfalhoz nem értek, de baj ha megbikózik azzal is.
LAN portok száma elég 2 .
Viszont wifi kell 2,4 és 5 Ghz is illetve esetleg még 2-3 AP (leváltani a többi wireless repeatert most)
Ami fontos lenne hogy ezt seamlett tudja.
Mostani telefonok nem tudnak átmenni egyik routerről a másikra hiába ugyanaz a SSID név.
Az én öreg Galaxy S4 emmel nem volt gond, te testvérem és az ő férje az Iphoneal és Vodafon android telóval néha szívnak hogy átmennek egy másik szobába és nem kapcsolódik át.A cucc használt, csak nem volt rackbe beépítve, és a héten megveszem ha nem akkor ide beteszem az elérhetőséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- MSI GTX1660 super 6gb új állapot OEM 2db.
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest