- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Alteran-IT #24056 üzenetére
Meg van a probléma. Egy idióta a szolgáltató hálózatán az új eszközöm gyári MAC címét használja a sajátjaként, gondolom így kért új IP-t mikor kellett valamiért, így viszont szakadozott a kapcsolat. Belőttem egy másik, már használt MAC címet, megkapta rá az ahhoz tartozó IP-t, nincs porbléma.
Szóval kivételesen nem a Mikrotik idiótái basztak el valamit és nem a router gyári hibás, elhamarkodottan hőzöngtem
Mentségemre viszont speciális eset, ha nincs elég ismeretem a szakmában, rá sem jövök, szóval a hülye sem én voltam, csak elsőre nem voltam elég körültekintő
Már csak az a probléma, hogy amiatt az idióta miatt így nekem is másik MAC címet kell használnom, na ugye mi van ha ebből is később ütközés van, szóval na, most már gondoljon az ember is ilyen dolgokra, mert tele van a szakma szerencsétlenekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Videó stream letöltése
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Mikrotik routerek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest