- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
Sziasztok! Szüleimhez vettem egy Mikrotik LHG LTE18 routert. Van mögötte egy Asus wifi router, így beállítottam az LTE Passthrough-t az asus wan mac címére, meg is kapja a szolgáltatói IP-t, ahogy kell. Viszont ugye ilyenkor nem érem el az LHG kezelőfelületét, így az lhg mögé tettem ideiglenesen egy switchet, és rádugtam egy másik gépet, arról ugye MAC cím alapján elérem az LHG-t, viszont a lényeg az lenne, hogy simán IP címről is elérhessem az asus lan tartományából a kezelőfelületét. Gondolom az lte passthrough miatt van az, hogy hiába adtam meg az address-nél egy ip-t az lhg-nek, winbox azt nem is látja még így sem, hogy egyből mögötte vagyok és továbbra is csak MAC alapján tudok csatlakozni. Tudtok ebben segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Hardcore café
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3204, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest