Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-08-17 20:43:18

LOGOUT.hu

Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16291) bacus válasza lokiazarc (#16283) üzenetére


bacus
őstag

Nem, nem sikerült. :( Ami nekem nem derült ki, hogy minden játékterem belső alhálója ugyanaz? Mert ha mindenhol 192.168.90.0/24 az alhálózat, akkor az így nem fog menni.
(persze megoldható, hogy egyesével bekerülj a belső hálózatba)

"gépeket tudjam elérni" - ez sem pontos, min akarod elérni? van ip cím, amit tudsz, vagy mac addresst tudsz, vagy végig akarod pásztázni a tartományt? Vagy csak megnézed a dhcp-n milyen ip címek vannak, stb, számtalan lehetőség van.
A múltkor még ezt írtad: .."oda vagyok bedugva és tudjam ugymond skennelni ami mögötte van"
Ezért kérdezem még egyszer, hogy mit kell ott csinálj?

Ha van minden helyen 20 nyerőgép, mindegyiket adott porton éred el, akkor simán csinálhatsz simán port forwardot (dst-nat) amivel a központból minden gépet egyszerre érhetsz el (az adott router ip címe és a port alapján), nem kell ki be lépegetni, csatlakozni, stb, sőt itt az sem baj, ha minden telephely alhálózata ugyanaz.

"(ezek nyerö és fogadó gépek bár nem fontos szerintem )", nem a gép nem fontos, csak az, hogy mit akarsz vele csinálni. A konfigurálás szerintem itt sok embernek 5-10 perc, de ha nem adsz elég információt, akkor akár hetekig kérdezgetheted a társaságot..

Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.