Hirdetés
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
BUÉK mindenkinek!
Nem sokkal azután, hogy 7.1-ről 7.1.1-re frissítettem az RB5009-en, nekem is volt egy kernel falióra, nem tudom mi okozta, viszont azóta többször nem jött elő ilyen hiba. Most 10nap uptime-nál tart.
Amúgy minden használatban levő mikrotik eszközömet frissítettem 7.1.1-re: (hAPac, hAPac^2, RB951G, cAPac, RB5009) komolyabb gond egyikkel sem volt. A heti mentést végző scriptet kicsit át kellett írnom, az Os változásai miatt, illetve volt olyan script ami valami jogosultsági marhaság miatt nem akart futni, ezt lemásoltam, és új scriptként felvettem, így már működött (a jogosultság látszólag ugyanaz volt, úgyhogy gyakorlatilag nem tudom mi volt a baja, de végülis most jó).Összefoglalva nekem zömében jók a tapasztalataim a 7.1.1 Os-el. Az előforduló hibák sem tűntek súlyosnak, a kernelhiba volt a legdurvább, de a gyakorlatban csak annyit jelentett, hogy egyszer újraindult miatta a router. Nyilván ha rendszeresen csinálná, akkor zavarna, de nem fordult elő többször.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1 humoros
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iPhone topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest