- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
Reggie0 #15218 üzenetére
Értem, köszi. Tényleg az a baj hogy ez egy totál új terület nekem és ennyire sikerült eddig kibogozni.
De most már látom, hogy a lvl4-től felfelé teljes értékű a dolog és otthoni környezetben tkp. korlátlan funkciók tekintetében.
Egyébként ha külön WiFi AP-t vennék (vagy egyelőre az Archer-t megtartanám AP módban), és így már valami alternatív Mikrotik cucc is megtenné amiben nem feltétlenül van WiFi, mi az amit javasolni lehet? Sajnos nem vagyok képben azzal hogyan viszonyul a többi termékük a hAP AC3-hoz. A Wireless home and office kategóriában pedig nyilván nem lesz wireless nélküli modell. A hEX széria talán?
Illetve, ezen csak tűnődtem, de lassan a 2.5Gbps Ethernet is kezd terjedni, hogy ilyen cuccuk úgy láttam nem nagyon van, csak SFP+ modulos megoldással láttam kivitelezhetőnek, de annak meg is kérik az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest