Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery0505
aktív tag
válasz
jerry311 #10105 üzenetére
Igen, ezt a routert úgy kaptam, hogy valami baja van. Bootloopot produkált, na most ebből a Netinstall szoftver segítségével, és egy új Stabil Firmware felrakásakor ez a bootloop helyreállt, rendesen beindult a rendszer, Csakhogy olyan bonyolult a szoftvere, hogy nem tudom mi-mit jelent, mit állít. Az történt, ha feltettem a gyári firmwaret, akkor vezetéken be lehetett lépni a Winbox-szal, és állítható volt minden. Viszont egy kolléga javasolta állítsam vissza gyári beállításokra, úgy könnyebb lesz beállítani. Elindult a Wifi is, örültem neki, viszont ami eddig nem volt, viszont a Winboxba már nem tudtam újra belépni. Aztán megint vissza az új firmware és megint be lehet lépni. Most itt tartok. Nem értem, ha megkapja a gyári beállítások visszaállítását, miért nem lehet utána belépni a Winboxba?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest