Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Tökéletes töketlenség
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gs20
tag
Szerintem csigatempóval mentek a szélsőben, ha megnézed a 0:21-kor elhaladó sötétkék autó is elég nagy sebességkülönbséggel zúz el mellettük. A bömbi is minimum hasonlóan gyorsan jöhetett a belsőben, a kamerás meg bement elé, és 3-4 másodperc múlva lett csatt. Ha ebből ha csak 1-2 másodperc elbambulás, vagy csodálkozás, hát ez meg miaf@szt csinál előttem, és máris ez az eredménye. De ha mondjuk mentek a külsőben 80-at, a belsőben meg 160-al jön a bömbi, és a kamerás gyorsítás nélkül csak bemegy a belsőbe, még jó reflexek mellett sem lehet olyan gyorsan annyira lelassulni. Nem maradt más, mint elrántani a kormányt a külsőbe, ott meg volt a skoda.
Ahogy én látom, itt jobban felelős a kamerás autó aki bement bóklászni a belsőbe miközben ott jöttek az autók, és közben ráadásul b@szott gyorsítani. A bmw nyilván gyorsan jött (valszeg nem 130), de hát basszus, a belsőbe csak akkor megyek be ha látom, hogy beférek, és akkor nyomom neki, nem nézelődök, pláne ha jönnek is hátulról, akkor minimum illene kinyomni a szemét a kocsinak (vagy visszasorolni a külsőbe, ha csak egy 1.2-es szívó benzinben ülünk). Simán számíthatott arra a bmw-s, hogy a birka észreveszi magát, és kimegy vissza a külsőbe.
(Ez ilyen tipikusan magyar dolog, 3 sávos autópályán a középsőben ragadni. Horvátországi nyaraláskor több ilyet is láttam, forgalom megy 130-140-el, tata meg veret a középsőben 100-al a buzukival... Balról-jobbról meg előzgetik...)E=MZ²
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest