Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibko8 #42499 üzenetére
oktatómmal jártam úgy, hogy egyirányúban mentünk, már balra sorolódtam, mert balra kanyarodtunk a végén... szemből biciklis... tekertem volna jobbra a kormányt, hogy kikerüljük, erre az oktató ráfogott a kormányra és visszanyomta, hogy "majd eltakarodik, itt nincs keresnivalója" ...akkor még nem volt olyan szabály, hogy bizonyos egyirányúba szemből is bemehetnek biciklisek, tényleg nem volt ott keresnivalója... el is takarodott
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Tibko8
senior tag
Szerintem gatyát ment cserélni...
Ma amúgy milyen nap van? Nem indexelünk világ napja van vagy mi? Kb 3 óra alatt a városban és városon kívül is összesen 4 autót láttam használni az indexet.
A másik meg hajtsunk be az egyirányú utcába szemből nap is lehet ma.
Mondjuk ebben ma én is félig részt vettem de én csak addig jutottam hogy kitettem az indexet megelfordítottam a kormányt. (Csak az utolsó pillanatban láttam meg mert a behajtani tilos tábla elvolt forgatva.) De a mögöttem lévő jött volna utánam ő is indexelt és fordult utánam láttam a tükörbe.
A másik esett pedig velem szemben jött az öreg az egyirányú utcában és még ő volt felháborodva.[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
mephi666
nagyúr
-
FF23
senior tag
Túl messze van és nem is látható. Mire ezt a felüljáró elején kitáblázod, hogy világos legyen az akarat, az inkább teljes káosz. Aki ismeri a helyet annak persze nem lenne gond, de úgy kell megközelíteni, hogy az először arrajárónak is egyértelmű legyen a szitu.
[ Szerkesztve ]
RT-AX58U v1
-
Calogero
addikt
-
brd
nagyúr
-
titán
válasz mephi666 #42489 üzenetére
Nyilvan nem latom amiert buntettek, de amit leirtam az a szabalyos. Minden mas ettol eltero tevekenyseg szabalytalan. En azt gondolom, hogy mikor lassan halad a sor a hid fele es az autos pedig amugy sem menne at a hidon, hanem lemegy a hid melle, akkor hogy gyorsabban haladjon, kimegy a buszsavba es ott megy vegig a lekanyarodasig. Szerintem emiatt buntetnek mert ez total szabalytalan.
-
mephi666
nagyúr
+42485: nem ismerem a helyet, az szúrt szemet a cikkben, hogy azt is büntetik, aki kanyarodási céllal megy a buszsávban... ha záróvonal-átlépés van, akkor azonnal tiszta sor és érthető a büntetés, de ezt nem írják... ha meg 1km-el előbb már a buszsávot választja, akkor szintén érthető a büntetés a folyamatos buszsávban haladás miatt egyszerűbb lenne a hatóságoknak kamerát pakolni a járatos buszokra, aztán küldözgetni a büntetést minden szabálytalankodónak (szerintem a buszsofőröknek se lennének ellene, mert bosszantó lehet, ha a nekik fenntartott sávban mások hátráltatják őket és utasaikat)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
FF23
senior tag
Annak nem lenne értelme, mert az Árpád hídra tartó élelmesebbek is kihasználnák a külső surranót, és akkor a kényszerű visszasorolás miatt az is bedugulna.
Egyébként nincs ott semmi kétértelmű. Aki a tábla+szaggatott vonal előtt a buszsávban volt, vagy utána de nem kanyarodott le, az szabálytalan.
RT-AX58U v1
-
m3tr0
őstag
De a Kresz nem mondja ki,hogy hány méterrel a kereszteződés előtt sorolhatsz át a buszsávba a lekanyarodáshoz.
Szerintem az van amit az egyik kommentelő is ír, azokat büntetik akik a buszsávon haladva nem kanyarodnak le jobbra az Árpád fejedelem út felé.
Én is mentem már arra úgy,hogy nem álltam be a belsőbe végigszopni a felüljárót csak azért,hogy utána lekanyarodhassak. Tehát szépen a felüljáróra felhajtva a buszsávon mentem végig majd jobbra le is kanyarodtam.
-
brd
nagyúr
válasz mephi666 #42484 üzenetére
De lehet, röviddel a kanyarodás előtt (felkészülés a kanyarodásra); pontos érték nincsen meghatározva (kivéve pl., ha végig záróvonal van a buszsáv hosszában, és a kanyarodási lehetőség előtt ez kap egy kis szaggatást, akkor azon a részen szabad), de minden, nem hülyét játszó ember el tudja dönteni, mi számít tényleg felkészülésnek a kanyarodáshoz. Nem tudom, most milyen táblák/útburkolati jelek vannak ott, régen nem jártam arra, de a Google Maps-on az látszik, hogy az egész felüljárón buszsáv van (tábla és felfestés szerint is), azon nem lehet végighaladni akkor sem, ha egyébként jobbra hagyná el az autós a felüljárót (azaz nem hajtana fel a hídra). Tehát jogosan büntetnek. Ez egyébként elég nagy 'szság az adott helyen, mert reggel és délután elég nagy a dugó a híd felé, a jobbra kanyarodók viszont nem tartanák fel a buszt, ha a felüljárón is végig a buszsávban haladnának, mert kevesen vannak és mert a jobbra kanyarodási irányban nem szokott dugó lenni, így simán lehetne valahogyan kivételt tenni a jobbra kanyarodók tekintetében.
The only real valuable thing is intuition.
-
mephi666
nagyúr
ezt nem értem: nem lehet lekanyarodni a külsőből, mert büntetnek érte? akkor a belsőből forduljon, aki le akar kanyarodni jobbra? max belemegy az aki a külsőből kanyarodna, vagy jogtalanul használja a buszsávot? kreszből olyan rémlik, hogy buszsávot akkor lehet használni, ha abból jobbra kíván fordulni a páciens... (érthető is, mert a buszsáv azt a célt szolgálja, hogy a menetidő által kötött közlekedési eszköz gördülékenyebben haladjon... egy jobbra kanyarodónak pedig ritkán van elsőbbségadási kötelezettsége, nem nagyon tartja fel)
-
mephi666
nagyúr
ja, 5ös acéllemez megoldja... csak árt a súlycsökkentésnek... mondjuk ha az alvázat 200-300kg ilyennel megerősíti az ember, akkor konkrét "ültetés" nélkül is lentebb lesz a 900kilós rizsrakéta alja ...csak nem fog annyira dinamikusan mozogni
-
TaaT
nagyúr
-
Reaper
őstag
válasz amargo #42475 üzenetére
Ja új vagy automata vassal könnyebb de ha ügyesen engedem fel a kuplungot, akkor nekem is megy azért
A vezetéstechnikai tréning, vagy műgyanta nem lenne rossz ötlet, de én azt mondjuk fél-1 év után tenném kötelezővé, vagy levezetett km után, vagy akár mind a rutin része lenne, és kötelező is lenne fél-1 év után, talán az lenne a legjobb. -
amargo
addikt
válasz Reaper #42470 üzenetére
Én lejtőn csak felengedem a féket és gurul az autó, ellenben emelkedőn nekem is kellett kezifekkel indulni rutinon
Hova tovább, rutin vizsgámnál, ami reggel 7kor volt, eset le azon a télen a legtöbb hó. Előtte nem vezettem még hóban, így tartottam tőle, de nem volt gond. Pont ezért a műgyantás manőverezést én is kötelezővé tenném.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Reaper
őstag
válasz Calogero #42471 üzenetére
Mondjuk nekem szolnokon is volt egy szakasz, amitől tartottam anno, a Zagyva híd mellett van egy kereszteződés, ami rendszeresen bedugul, és egymás hátsójában állnak az autók egy jó kis lejtőn. Aztán végül sok gyakorlás Martfűn a bánya gödörből kifelé jövet, és nem is volt gondom vele. De igen, ezt nem fogják megtanulni csak forgalmi "rutinnal".
-
mephi666
nagyúr
válasz Calogero #42471 üzenetére
kecskemét eléggé alföld, itt a sulinak volt rutinpályája, ahová jártunk gyakorolni meg városban is szerette az oktató úgy összerakni az útvonalat mindig, hogy legyen benne minden van több olyan pont a városban, amerre ha mégy és lámpát kapsz, emelkedőn kell indulni utána... nem is volt ezzel bajom ...később viszont még friss jogsival vokányban ide keveredtünk: lendületből mentem fel, nem tudtam, hogy itt nekem van elsőbbségem és megálltam a végén... küzdöttem utána kicsit az elindulással oktató tanította mindkét módszert: kézifékkel, meg sima fék-kuplung-gáz kombinációval... nekem valahogy az üzemi fékes indulás vált be jobban
[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
válasz Reaper #42470 üzenetére
Nekem a lejtőn való elindulás nem volt vizsgán, azt csak oktatás folyamán végeztük el.
Szerintem is hülyeség volt a rutint megszüntetni, mert a forgalmi oktatáson vizsgán nem biztos hogy minden előfordul. Pl itt Alföldön, Debrecenben nem sok emelkedő van. Aztán alföldi srácok csak pislognak ha Miskolcra, Pécsre keverednek...
-
Reaper
őstag
válasz Calogero #42469 üzenetére
Nekem is hasonló volt, csak volt még lejtőn elindulás kézifékkel is. Azért az intenzív gyorsítás elég relatív volt anno a Classic Astra sedannal
A forgalmi feladatokra annyira nem is emlékszem, mert volt elég random feladat is, pl áruszállító megáll az út közepén vészvillogóval, a szembe oldal alig fér el, de folyamatos a sor, gyalogos átrhohan a zebrán, stb És még ezt anno Szolnokon, nem Pesten.
Nem is értem, hogy miért kellett elhagyni a rutint, nem hiszem, hogy jobb, hogy a forgalomban ismerik meg az alapvető autó-kezelési feladatokat. -
Calogero
addikt
válasz mephi666 #42467 üzenetére
Nekem még külön volt a rutin és forgalom
Rutinon volt:
- gyorsítás intenzív fékezéssel a végén
- tolatás egyenes
- Bólya közötti szlalom előre-hátra
- merőleges parkolás előre
- Y megfordulásForgalmin volt:
- párhuzamos parkolás
- megfordulás egy ívben (nem kézifékes )
- merőleges parkolás hátraSzerintem nem kénye könnyíteni, én inkább nehezíteném.
Csak annak adnék jogsit aki műgyantás pályán is megfelelően kordába tudja tartani az autó.
Volt olyan lány ismerősöm, aki télen megcsúszott egy kanyarban hátsó kerekes autóval, és csak csak annyit csinált, hogy elkezdett sikítani, hogy ez csúszik. Ja és eközben a kezét a szeme elé tette, láp a gázon. Én hátul azt vártam hogy mikor jön az oszlop.[ Szerkesztve ]
-
kovacsroli
senior tag
-
mephi666
nagyúr
válasz Calogero #42466 üzenetére
az 50 perc nálunk 4-5 éve 30 se volt... jó nagy kört tettünk a városban, közben volt saroktolatás, jobbra előre parkolás, balra hátra parkolás, párhuzamos parkolás... (ha jól emlékszem) volt amihez helyet is kellett keresni, mert nem találtunk elsőre megfelelőt... egyirányú utcás meg jobbkezes helyre is bevittek, kereszteztünk vasúti átkelőt meg minden volt, ami csak kell... nagyon sokat kellett volna tökölni, hogy ne férjünk bele az 50 percbe... végén a vizsgabiztos mondta, hogy ezt várta: felvettük a forgalom ritmusát, kifejtette az apró hibákat és elköszönt... szerintem aki nem képes 50 perc alatt most végrehajtani az előírt feladatokat, az ne is kapjon jogsit... arról nem is beszélve, hogy megszűnt a rutinvizsga és forgalomban kellett már egy ideje előadni az összes parkolási meg lejtős tudományt erre tovább csökkentik a követelményeket
-
Calogero
addikt
Január 1-jétől elviekben könnyebbé válik a B kategóriás jogosítvány megszerzése. A forgalmi vizsga során a korábbi néggyel ellentétben már csak két kötelező manővert kell majd végrehajtania a vizsgázóknak, amelyekkel járműkezelési készségét mutathatja meg mindenki a vizsgabiztosoknak. A változtatást az indokolta, hogy a gyakorlati vizsga 50 perces időtartamából gyakran sok időt vett el a manőverek végrehajtására alkalmas helyek keresése és ez feltartotta a többi autóst is. A változtatástól azt remélik, hogy jobban felmérhetővé válik majd a jogosítványra pályázók valós tudása az átlagos forgalmi helyzetekben.
-
amargo
addikt
-
negroo
aktív tag
válasz tibcsiworld #42461 üzenetére
Nem szó szerint, mert nem gy fogalmaz a kresz 3 pontja, vagy az 1-xD De akkor is nem azt írtam és pukktum.xD
-
-
amargo
addikt
válasz negroo #42459 üzenetére
Ne vedd sértésnek, de amit a magyar nyelvel művelsz az embert próbáló. Én is rosszul fogalmazok, de nálad a fogalmazás szóra nézve sértő akár tagadva használva is, ha egy mondatba említem veled. Egyszerűen érthetetlen, amit írsz. Így szövegértésről írnod elég hihetetlen, de módfelett érdekes.
Ui.: B.Ú.É.K
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
negroo
aktív tag
válasz tibcsiworld #42456 üzenetére
Kedves tibikém szövegértés az, hogy a közlendő szöveget megértjük és hasznosítsuk. Nem erre válaszoltam, hogy ki mit csinál! Nálam gechi nincs az utakon, mert én nem dudálok ha vész esett történik gy hirtelen fékezést nem láthatsz tölem, de hogy a keresztkeződésből gyök2 vel jövök ki az hót zicher. Szóval még 1x neki ugrok hát ha össze jün.
Ha baleset veszély jön létre akkor most jön a kis kutya kutya köteleséged elhártani, de nem bármilyen áron(Busz csak lassít)! És a szövegem ez után becsusztatod és értelmezed Ilyen egyszerű a dolog nem nehéz.
-
guftabi96
addikt
#KeepFightingMichael
-
titán
-
Elemental
addikt
Belenéztél a tükörbe, amikor megkezdted az előzést?
-
titán
válasz philoxenia #42443 üzenetére
Foleg ha ejszaka robbansz le egy lakotelep kozepen. Talan elobb segitenek minthogy megvernenek.
philoxenia
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz stefi76 #42441 üzenetére
Mondjuk durva hogy ilyen videók itthon is készülhetnének dögivel, csak kevés autóban van kamera.
Pár éve leesett vagy 20cm hó, az utak vastagon hókásásak voltak, mentő megy a belső sávban kicsit előttem, én a külsőben. Egyszer csak a belsőből lefordul jobbra elém egy kis utcába Hát sok minden kicsúszott a számon akkor, szerencsére elkerültük egymást valahogyan.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
stefi76
tag
válasz tibcsiworld #42440 üzenetére
99%-ban oroszok.
De hogy zéró bennük a defenzív vezetés, az valami fantasztikus.
Jön a kereszteződés, innen-onnan az útvonalba bemozduló autók és még csak le sem veszi a lábát a gázpedálról egyik sem, hogy felkészüljenek a kakira. Ezt jó párszor meg lehet figyelni mindegyik ilyen jellegű videóban. Abszolúte nem figyelik a környezetet és készülnek rá még kicsit sem egy baleseti helyzet kialakulására.
A csont jeges-havas útról mellé meg ne is beszéljünk.(#42439) mezis
"A robotnak annyi előnye lehet, hogy egyszerre több felé is tud figyelni, attól még nem kell levenni a "tekintetét" az előtte menő eseményekről, hogy belepislant a visszapillantó(k)ba,"
Az az "annyi előnye lehet", az baromi sok.
Sok-sok méter "menekülő" út számunkra...[ Szerkesztve ]
-
tibcsiworld
aktív tag
-
mezis
félisten
Nekem úgy tűnik, hogy egy defenzív vezető ezt ugyanígy csinálja. Vagyis abban a pillanatban, amikor észleli maga előtt a szokatlan eseményt vagy akár túl kicsi féktávolságot, már kezdi is a lassítást, fékezést.
A robotnak annyi előnye lehet, hogy egyszerre több felé is tud figyelni, attól még nem kell levenni a "tekintetét" az előtte menő eseményekről, hogy belepislant a visszapillantó(k)ba,Igen, az csak úgy belerongyolt az előtte menőbe (állóba ?). Hívás volt, hát fel kellett venni na !
[ Szerkesztve ]
mezis
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
mephi666
nagyúr
2 napig ittam, nem vezettem... tegnap nem ittam, vezettem... hazafele sötétben, már a városban 4sávos út, zebra sehol, gyökér gyalog elindul keresztbe úgy, hogy a belsőben szinte meg kellett állni, hogy ne csapjuk el azt se tudta a birka, hogy hol van és mit csinál... ilyeneket is összeszedhetnék a rendőrök
-
amargo
addikt
Nem írtam, de 23.-án érdekes meglepetésben volt részem. Miközben mentem ki a reptérre megállítottak a rendőrök, már gondolatba csekkoltam, hogy minden papírom tényleg nálam van-e.
Ellenben csak figyelmeztetés gyanánt állítottak meg, de csak annyit mondott, óvatosan és megfontoltan haladjak el az adott útszakaszon, mert többen összeütköztek az ónos esőnek köszönhetően.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
FF23
senior tag
válasz mephi666 #42432 üzenetére
Nekem még tegnap hajnalban is menni kellett. Tükörjég a járdán és az ablakokon. Végig szitált valami, de azért türelemmel és kellő előrelátással lehetett haladni.
Délben hazafelé így is volt, aki nem fért a bugyijába. M51-es felé haladva jobbról akar előzni, aki előtte van az tolja, mert ha beledöglik is valaki, neki sietős.[ Szerkesztve ]
RT-AX58U v1
-
mephi666
nagyúr
boldog karácsonyt: oszlopot döntött ki, fának ment, összeütköztek csak pár hír a helyi hírportálról... én rafinált voltam, kocsit leraktam még csütörtökön és inkább teleporttal közlekedtem... az biztonságos ilyenkor
-
-
TaaT
nagyúr
Amúgy fingom sincs mi volt az indíték, a végén meg már majdnem úgy nézett ki hogy sikerül neki meglépni.
Give them hell Ukraine!
-
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
mephi666
nagyúr
válasz amargo #42417 üzenetére
sajnálom a mocit meg a gazdáját is: az istenbarma kimegy először a külsőbe, aztán gondol egyet és befordul elé a fostaligájával azon is nekiáll gondolkodni az ilyen, hogy mégis milyen nemi szerve van
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
Az utasát nem hiszem.. szerencsétlent sajnálom egy idióta miatt így végezni..
KMan: én segíteni nem tudok, mert én is emlékszem erre a szabályra csak az a gond, hogy tetves pénzbeszédés folyik itt, amit önkormányzati szinten támogatnak. Ellenben egy próbát megér csak kérdés mennyire lesznek nyitva a hivatalok és nehogy kicsússzál a "kedvezményes" fizetésből.
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
KMan
őstag
Sziasztok, bocsi ha rossz topikban teszem fel a kerdest, de remelem itt sok az autos kollega.
Par eve mar kulfoldon elek, most hazajottem karira es persze pesten egybol megbuntettek.
Leparkoltam szabalyosan es mire elmentem az automatahoz es visszaertem mar ott volt a piros mikulas csomag (telefonon szoktam sms-ben, de mivel ez nem volt elerheto igy el kellett mennem penzt valtani). 14:40 perckor kaptam a buntetest, 14:44 perctol lett a parkolojegyem megveve. Ha jol emlkeszem regen meg volt 5 perc varakozasi ido, utana emlekszem hogy iden ev eleje korul volt heves vita ennek az eltorleserol, aztan vegul megsem toroltek el ha jol tudom. Valaki szakerto a temaban? Megprobalhatok egyezkedni vagy megszivtam?Csak a balekok alszanak [SAS]
-
mephi666
nagyúr
ja, isznak, drogoznak, telefont nyomkodnak és nem az útra figyelnek... persze terepjáró az van a seggük alatt
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
mephi666
nagyúr
válasz mephi666 #42407 üzenetére
ja a nap parasztját el is felejtettem itt állunk a lámpánál: gyakran előfordul, hogy zöldre vált, a zebrán túl tudsz jutni kicsivel, de utána várnod kell, mert jobbra elég közel van a következő lámpa, ami piros, felgyűlik 2 sávban a sor, balról viszont engedi a másik lámpa a forgalmat, akik alapból védett sávban érkeznek és elsőbbségük van (mondjuk sokan előzékenyek azzal, aki itt beszorul)
na, a paraszt úgy gondolta, hogy trükkös lesz: a zebránál felment a járdára, majd ahol az oszlopok megszűnnek, betolta a kocsit 2 autó közé és bepofátlankodott
-
mephi666
nagyúr
pff, ez a város... 10perc alatt több eset volt, hogy nem adták meg az elsőbbséget és rendesen fékezni kellett, ne menjünk bele a barmába... itt fordulunk jobbra, erre a szemből érkező stiftes befordult elénk itt jobbról érkeztünk, mercis kijött elénk, ahogy kell... itt meg természetesen jobbkéz szerint elsőbbségünk lett volna, amivel senki nem foglalkozik karácsony közeleg, megy mindenki, mint a birka
-
titán
-
mephi666
nagyúr
jó tanács utolsó bekezdésben: ne vegyetek ti se a gyereknek huracan-t, vagy ferrari 458 italia-t jól fogadjátok meg
-
mephi666
nagyúr
ez is egy szép mutatvány ...kíváncsi lennék honnan érkezett és mennyit tett meg a belsőben (szerencsére az m6 nem az erős forgalmáról híres: bp-dunaújváros távot párszor megtettük és nem egyszer volt, hogy belátható távolságon belül előttünk-mögöttünk senki nem volt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest