Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickit3
aktív tag
[Szerk.:]
[link]Szoktam ezt a "sorozatot" követni, de így az utóbbi időben észrevehető, hogy az autós társadalom "normálisabbik" része is el van állatiasodva. Ha valaki átsodródik a másik sávból akkor egy toleranciamentes sofőr még jobb estben dudál, de inkább rágyorsít és kocc. Nem igazán megszokható mondjuk, hogy előzés előtt egy autós becsellen az út közepére és rámfékez vagy gyorsításkor ő is nyomja neki mint az állat. Utóbbira van egy rövid példa is, Szegedtől nem messze a régi 5-ön emberke 60-nal gurul, hosszú egyenes szakaszon előzni kezdek majd fura módon feltűnően lassan marad le. "Ordít" a motor (4200rpm), azt hittem, hogy elfelejtettem feljebb váltani, de nem. 5dik-ben van, óra 140-en.... Nagy nehezen elkerültem, majd 1km után jócskán le is maradt, utána visszalassítottam 95re, de nem ért utol. Remélem emberére akad az ilyen...[Szerk2.:]
Upsz kifutottam nem kicsit a szerk időből, sorry[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz MasterMark #45096 üzenetére
Budakalász-Bákásmegyer között.Szerencsétlen hülye rájött hogy neki az ellenkező irányba kell mennie..
-
MasterMark
titán
Megtaláltam honnan lesznek az autópályán visszafele hajtó emberek. Nem fordítva hajtanak fel, annál sokkal jobb: [link]
Switch Tax
-
biker
nagyúr
válasz philoxenia #45092 üzenetére
ugyanennyi eséllyel a szalagkorlát vagy az útjelző tábla kettészedhette volna, miközben kirepül.
Ha nem kötöd be magad, sokkal nagyobb eséllyel halsz meg.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
titán
válasz philoxenia #45092 üzenetére
Így van.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ha kirepült volna és egy szerencsésen esik...
Mindig bekötöm magam, de komoly balesetnél a szerencse, vagy a gondviselés menthet meg csak szvsz.Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
titán
válasz philoxenia #45090 üzenetére
Vannak yt-on is videok, mit művelhetnek az elszabadult emberek az utastérben. Szerintem még itt is volt róluk szó jópár éve. Egyébként pont úgy repkedsz ide-oda, mint egy darab rongy.
Nagyjából ilyenek történhetnek: [link]
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz philoxenia #45088 üzenetére
Elég ha országúton kicsit lekap a jobb eleje, a vezető visszaránt, elkezdődik a flikk-flakk, pörgés, csapódás mindenfelé, ha nem tudja megfogni. A bent lévő utasok ide-oda repkednek, aki nincs bekötve. Oldalról belédmennek stb stb. Tulajdonképpen végtelen verzió lehetséges kint az utakon.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Hátrafelé akkor mozdulhat a sofőr, ha olyan sebességgel mozdul a kocsi előre, hogy az ülés tönkremegy, vagy fölötte, ha átfér, hátrafelé repül. Ez talán álló járműbe hátulról ütköző tárgynál lehetséges. Ez esetben azonban a hátul ülőnek amúgy sincs sok esélye. [link]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
titán
nem tudod bizonyítani
Tévedés. Nem áll szándékomban, feleslegesnek tartom erre időt fecsérelni. Ezért írtam, hogy ha téged érdekel, járj utána. Bár teljesen logikus, hogy a tehetetlen test bármilyen irányban mozoghat az utastéren belül, de úgy néz ki már az egyszerű gondolkodás is luxusnak számít manapság.
-
Popes
őstag
Talán mert te állítottad? Állítasz valamit és nem tudod bizonyítani azt hogy hívják?
Én elhiszem hogy van ilyen de én csak akkor írok le valamit ha alá is tudom támasztani, szeretem ha valaki "hiteles" és nem csak azt mondja minden állítása után hogy keresd meg ha érdekel.(na meg hogy nem érdekli hogy más hisz-e neki) Minek írsz akkor bármit?(az ilyesmi a saját naplódba való akkor )Fejezzük be az offolást, soha nem lenne vége.
Deus ex machina
-
Popes
őstag
Bármit el tudok képzelni(sőt még annak az ellenkezőjét is) de hitelesebb ha van rá élő példa. (bocsáss meg hogy az én környezetemben nem hallottam senkitől olyat hogy a nem bekötött sofőr megsebesítette a hátul ülő utasát és példát kértem az állításodra)
Szia, további szép napot! (befejeztem )
Deus ex machina
-
titán
Ha ennyire nem tudod elviselni, hogy számodra elképzelhetetlen dolgokat írok le, egész nyugodtan ignoráld a hozzászólásaim.
Már az is abszurd, hogy valakinek bizonygatni kell azt, hogy egy elszabadult súlyos tárgy/ember stb súlyos sérüléseket okozhat másoknak.
[ Szerkesztve ]
-
Popes
őstag
Megint kitérsz a válasz elől szokás szerint.
Ha mondasz valamit akkor legalább próbáld meg alátámasztani hogy tudjuk hogy nem csak egy légből kapott agyszülemény és van valami alapja is.(nem csak hogy te kigondolod hogy a hátul bekötött embernek is sérülést okoz a nem bekötött sofőr)Deus ex machina
-
Popes
őstag
Szerintem meg igen, de ne én bizonyítsam már a te állításod.
Én bekötöm magam és öv párti vagyok, viszont tudok példákat mikor az öv hiánya mentette meg az ember életét és mégsem kezdek általánosítani egy két példa alapján hogy ne használj övet, mint te hogy más életét is veszélyezteti.
Ha kell én teszek példát hogy megmentette hogy nem volt bekötve, te meg tegyél hogy megölt mást mert nem volt. (jó nem kell hogy megölje mert nem így írtad)
LINK LINK (azért írtam hogy ne ess túlzásba mert egy két kirívó eset alapján nem lehet olyan konzekvenciát levonni hogy aki nem köti be magát az másokat is feltétlenül megöl)
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
titán
válasz philoxenia #45075 üzenetére
Előfordult, hogy jobb egyben tésztát főztem menet közben. Mondjuk veszélyes, mert ha baj van, akár egy defekt elöl és szarráéghetünk mindketten.
-
titán
Nem esek túlzásba. Ha érdekel, keresgélj. A két literes üdítő is tud súlyos sérülést okozni, nem egy 80 kilós test. A németek például büntetik a kamionosokat is, ha nincs lerögzítve a gázpalack. Persze gyakorlatilag senkinek sincs, így ha épp téged vesznek ki, akkor beszoptad.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Minek is az öv ugye.
Visszatérve az övcsatos dologra, a taxisoknak sem engedném és másnak sem. A be nem kötött ember nem csak magára veszélyes egy balesetnél, hanem a többi bent ülőre is. Lehet semmi baja nem lenne mondjuk a hátul ülő bekötött utasnak, de a be nem kötött vezető tehetetlen teste súlyos vagy akár halálos sérülést is okozhat neki.
-
dh66e
veterán
válasz Tibko8 #45067 üzenetére
Ilyen napi szinten van mindenhol a világon.
Egy sztrori talán elfér itt.
Németországban tolatott belém egy fiatal srác aki ki akart kerülni egy teherautót.Sietett volna a suliba.Tükörbe nem nézett a dudát hallotta ,de nem tudta honnan jön.
Rendőrt kellet hívnunk mert ez a szabály külfödiek esetén a kocsi céges volt német rendszámmal.10 perc alatt végeztünk,nem volt kérdés,nem volt panasz,a rendőrök tették a dolgukat és mindenki ment a maga dolgára egy pacsi kiséretében.
A rendőrök 2 percen belül ott voltak és tényleg normálisak voltak még egy poént is megengedtek a srác fele.Egy törlőkendővel megtörölték a srác visszapillantóját jelezve hogy abba kell nézni és ha tiszta akkor látja is van e mögötte valaki. -
Tibko8
senior tag
válasz Cicero #45068 üzenetére
De hogy állt meg egy pillanat alatt eltűnt még a rendszám első betűt sem láttam. Egyébként ez is teljesen jól beláthato szakasz volt nyíl egyenes 2-3 km keresztül előzni is végig lehet 90 tábla városon kívül.
Egyébként most hívott a csávó hogy megrendelte a lámpát és hozza amint megjött. Szerencsére pont nem is sürgős mert holnapig az autó szervizben van. Kuplung váltó(suzuki betegség miatt nyelestengely csapágy zúg már vagy 3 éve és most untam meg a zajt ) és vezérlés csere miatt. Szerelőhöz tartottunk épp egyébként.
Egyébként a családban mindenki taxis és mondta most apum hogy az emberek nem gondolkoznak. Meg áll az út szélén hogy felvegye az utast. Már jóval előtte kirakjak az indexet hogy itt megfog állni világít a szabadjelzo is látják hogy szállnak be a kocsiba az utas és mindig van valaki aki 20 cm-re beáll mögé és onnan kezdik csak a kikerülni és anyáznak a taxinak miközben koppanasig tekerik a kormányt egy kis kikerülés miatt.
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Cicero
őstag
válasz Tibko8 #45067 üzenetére
Sajnálom a történteket. Aki rád húzta megállt? Nem mondtad neki, hogy elmegy az anyjába?
Az ilyen tütyüket marhára utálom én is, ma reggel simán hasonló is történhetett volna velem: szalmabálát szállító teherautó mögött begyűltek ketten kb. 20 centire a platótól. A teherautó 30-al nem ment, jobbra lehúzódva, három bála magasan meg a belógó fák. Gondoltam is, hogy marha értelmes aki így rámegy, de majd meglepődik, hogy mit keres egy 200 kilós bála az anyósülésén.
Mentünk egy olyan 200-250 métert, hát nem előznek pedig belátható, a felfestés is engedné. Kitettem az indexet, visszabasztam kettesbe és megindultam, gond nélkül leelőzve a csapatot. Utána nézem, hogy a másik két tagnak is megjött a bátorsága, de ők már a záróvonalon kezdték el az előzést. -
Tibko8
senior tag
Megvolt az első koccom 3 év vezetés után. Nem én voltam a hibás. Esküszöm reggel a legveszélyesebb vezetni. Napi szinten veztek és azt láttom hogy reggel az emberek ilyenkor nem figyelnek a legjobban csak mennek. Ilyenkor tényleg mindenki úgy vezet mint egy állat.
Esetemben egy egyszerű kikerules volt csak. Út szélén egy árok fűvago gép ment. Ellotem 2 db autó legelső egy valmi kis autó az mögött apum(aki 18 éve taxis minimum) ment és utána jöttem én és mögöttem az aki belém jött. Utol értük ugye ezt a munkagépet apum kikerulte de aki apum előtt volt nem került hanem a gép seggébe ment csak ezért apum elment mellette és utána megindultam én is látva hogy az az autó csak mögötte megy se index semmi nélkül és amikor már teljesen sávot váltottam és már a másik kocsi mellé értem rám húzta minden féle index vagy bármi nélkül a kormányt én pedig ekkor fekeztem egy kicsit(nem satu volt) és a mögöttem lévő ekkor belém jött. Tempó nem volt nagy max 25-30 lehetett. Szerencsére normális volt a csávó nem ment el ha nem félre álltunk és kiszalt és rögtön jött nézni az én kocsimat hogy van e valami nagy baj vagy hasonló. Én hívtam apumat vissza jött valamilyen szinten ismerték egymást és megbeszeltuk hogy egy bal hátsó lámpát vesz és levan rendezve. Lökhárító nem tört csak beljebb nyomta most annyi hogy zörög megnyikorog. Adatokat cseréltünk és mentünk tovább. Csávónak egyébként céges autó is volt neki tört a műanyag.
Úgy vagyok vele ez az eset után hogy hiába vezet napi szinten az ember más figyelmetlenségét nem lehet kivédeni. Hiába figyelsz te 100%-on ha más nem.
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
kenguru99
senior tag
-
nagyúr
válasz MasterMark #45053 üzenetére
De nem érzi furának, hogy leállósáv helyén korlát+sövény van, és mindenki szembejön?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
proof88
addikt
-
titán
Az út közepén kattant be a BMW-s
Durva azért, hogy valaki ennyire be tud kattanni, hogy el akarja tolni úgymond maga elől a másik autóst. Remélem a jogsiját pihentetik egy ideig.
-
Reaper
őstag
válasz jozefgucci1 #45043 üzenetére
Hú, a másodikra nagyon csúnya gondolataim támadtak. Ebben szerepel némi rongálás és esetleg a Nivával odébbhúzás... Ekkora parasztot még nem láttam, pedig azt hittem már ebben nem tud senki újat mutatni.
-
jozefgucci1
addikt
-
brd
nagyúr
Azért a második szereplő min. 2 kerék leengedését megérdemelte volna. Az elsőre pedig: legyünk jóindulatúak, lehet, hogy nincsen benne servo.
The only real valuable thing is intuition.
-
NoLF
veterán
egészen elképesztőek tudnak lenni az emberek....
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
jozefgucci1
addikt
Ma esti finomság itt Egerben . Remélem a svéd " magára ismer valahol Egri állatok
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
mezis
félisten
Nálunk a bíróságon feltennék a közlekedési vállalatnak azt a kérdést, hogy meg tett-e mindent a kár enyhítésének érdekében. Aztán jöhetnek a szakértői vélemények, hogy mennyibe került volna, ha lopó autóval szállíttatják el, vagy egy nagyobb lendülettel "átjárót" nyit a villamos.
Ja, hogy az utasok is kárt szenvedtek a késések miatt ? Kit érdekel ? Indítsanak ők is kártérítési pört....[ Szerkesztve ]
mezis
-
FF23
senior tag
Az 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet a közúti közlekedés szabályairól szóló rendelet 48. paragrafusának 5-ös pontja szerint nem kell becsatolni a biztonsági övet:
a) a hátramenetben közlekedő gépkocsi vezetőjének;
b) a taxi gépkocsi vezetőjének, ha taxi üzemmódban utast szállít;
c) a mentő gépkocsi betegellátó terében utazóknak, ha a becsatolás a beteg állapotának romlását okozhatja, a betegellátást akadályozza;
d) a lakott területen menetrend szerinti személyszállítást végző autóbuszban;
e) a lakott területen kívül menetrend szerinti személyszállítás végző autóbuszban, ha álló utasokat is szállíthat;
f) az autóbuszban szállított 3. életévét még be nem töltött gyermeknek;
g) annak, aki külön jogszabályban meghatározott orvos által kiállított igazolással rendelkezik.Ezek rajta is vannak a termék tájékoztatóján.
RT-AX58U v1
-
titán
Villamossínre parkolt, kifizettették vele az utasok taxiszámláját
Helyes. Itt is jó lenne ez a módszer. Mellette még jól meg is büntetni.
-
titán
válasz tibcsiworld #45034 üzenetére
Hát ha az autopilot vezetett, akkor igencsak kicsi követési távolságot tartott. Az esetből látszik is miért.
-
ADAM1337
nagyúr
Mellé raknám az I'm fine polót.
-
titán
-
Pickit3
aktív tag
Olaj a tűzre... A linkelt videóban elméletileg autópilóta módban van a Tesla, 48mp-nél igen tisztességesen fékezett. Szvsz nem sok ember tudta volna így elkerülni a balesetet, már ha ez az önvezető autó érdeme.
-
brd
nagyúr
válasz MasterMark #45003 üzenetére
Nem, az szimplán hülye. De azért remélem, az "átlag sofőr" kategóriába ő már nem fér bele.
-
tibcsiworld
aktív tag
Az önvezető autót önvezető autónak fogjuk hívni, majd ha lesznek. Még nincsenek! Majd ha nem lesz kormány az autóban, nah akkor majd!
Az eddigi példányok előzni sem tudnak maguktól. Tud gázt adni, tud lassítani, követni, ha a felfestés jó! Ha nem, több energiát vesz igénybe, mintha Te vezetnél! A kormányt szinte folyamatosan fogdosni kell, indexelni kell neki, meghúzni a kormányt, hogy előzzön, ....
Nem nevezném önvezetőnek! De legalább 8-9000 dollárt elkérnek a programért!
Ez olyan, mint az M1, fizetős, de legalább használhatatlan!
[ Szerkesztve ]
-
Pickit3
aktív tag
Ehh... ezeket sosem értem meg.[link]
-
nagyúr
Az egy elég nyomi, megerőszakolt körforgalom egyébként (Mádi utca, Gitár utca kereszteződés), ismerem a helyet, pár sarokra laktam onnan. Eredetileg talán az alsóbbrendű útról kiforduló 85-ös busz miatt készítették, vagy csak azért, mert maradt egy kis térburkolat.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
kerxy
őstag
Ez oké, de így kvázi mi értelme a körfogalomnak? Olyan mint egy kereszteződés, csak még rosszabb mert mind a négy oldalról meg kell állni.
-
nagyúr
A körforgalom táblát nálunk (ahogy sok más országban is) mindig elsőbbségadás kötelező táblával együtt teszik ki, emiatt van elsőbbsége a körforgalomban haladónak (különben jobbkéz lenne). Így a STOP tábla csak annyit tesz hozzá, hogy nem elég elsőbbséget adni, meg is kell állni a körforgalom előtt. Tehát a körforgalomnak ettől még van értelme (ugyanaz, mint máshol), de túl sok jelentősége nincs annak, hogy háromszög helyett STOP tábla van, azon kívül, hogy nem hatjhatsz be lendületből.
-
kerxy
őstag
Ez is egy furcsa megoldás Kőbányáról. Mi értelme így a körfogalomnak?
-
dh66e
veterán
válasz quailstorm #45016 üzenetére
Az első nagyobb csattnál vagy kerékpáros gázolásig gondolom nem fog történni semmi sem.
-
quailstorm
nagyúr
válasz MasterMark #45015 üzenetére
De az nem bicikliút, csak egy ajánlás. Jogilag besorolhat balra, főleg kanyarodáshoz, csak abból botrány és duda lesz, ahogy az autósokat ismerem.
Meg azért a főútvonal vége táblahármas is elég érdekes.
-
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
...és ők sem hagyhatják ott robotpilótán a gépet, hogy kényelmesen szendvicsbe rakhassák a stewardess-t ugyanez a helyzet: ez egy automata asszisztens, amit felügyelni kell és beavatkozni szükség esetén...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
titán
válasz MasterMark #45010 üzenetére
Pontosan.
-
titán
válasz MasterMark #45008 üzenetére
A robotpilóta konkrétan robotpilóta, magától repül miután beadod neki az adatokat. A modern reptereken még le is száll.
-
titán
válasz tibcsiworld #45006 üzenetére
Minek hívjuk akkor az önvezető autót, ha nem önvezető autónak?
-
tibcsiworld
aktív tag
– Igaz-e, hogy Moszkvában a Lenin téren Volvókat osztogatnak?– A hír igaz – közli a jereváni rádió –, azzal az apró korrekcióval, hogy nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem a Lenin téren, hanem a Moszkva téren, nem Volvókat, hanem Volgákat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.
Önvezető autó még nem pusztított, mert önvezető autó még nincs! Ezt mindig megerősítik minden balesetnél, de amikor reklámozzák, az ellentétét sugallják! Ilyen világban élünk!
-
biker
nagyúr
válasz mephi666 #45002 üzenetére
"a gép nem fárad, folyamatosan figyelemmel kíséri a környezetét, nem alszik el, nem rúg be, nem postolgat fb-ra, jobb a reakcióideje, stb"
Ellenben esetleg újraindul, lefagy, vagy szimplán eldobja a jelet, hogy ilyen nincs...
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
amargo
addikt
Igaz, ilyet ember nem csinál.. "Forduljon jobbra" és autópályán jobbra rántja a kormányt az ember vagy a lépcsőnek vezeti az autót, de még kis millió példa van.
Ezek az önvezető rendszerek még (éles) teszt rendszerek, így is kellene kezelni, csak sokan ezt félre értelmezik.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
mephi666
nagyúr
vannak hibái még a rendszernek, az egyértelmű, viszont ha kiforr, akkor meg lehet majd nézni a statisztikákat idővel, hogy mennyi balesetet okoz az ember és mennyit a gép a gép nem fárad, folyamatosan figyelemmel kíséri a környezetét, nem alszik el, nem rúg be, nem postolgat fb-ra, jobb a reakcióideje, stb... nagy előnyben van az emberrel szemben éjszaka is és olyan téren is, hogy folyamatosan 360 fokban figyelemmel tudja kísérni a környezetet... az a baj, hogy vannak a rendszer ellenzői, akik félnek az egésztől és várják az összes olyan balesetet, ahol "gép" az egyik résztvevő, sőt örömtáncot járnak, ha kiderül, hogy az volt a hibás... holott napi szinten rengetegen halnak meg az utakon emberi hiba miatt, ami simán elkerülhető lett volna... féltik sokan a munkájukat is, főleg ha mondjuk a szállítmányozást is sofőr nélkül oldanák meg... én kicsit máshogy látom ezt a részét: irreálisnak tartom, hogy pl amerikát kizárólag önjáró kamionok járják: kell az emberi tényező ugyanúgy, viszont nem szimpla sofőrökre lesz szükség, hanem olyan emberre, aki egyben technikus is és amennyiben automata módban megy a gép, akkor csak felügyelnie kell, apróbb műszaki hibákat elhárítani és abban az esetben vezetni, ha gond van az automata vezérléssel... ja mellesleg védeni az árut: ha sofőr nélküli gépek mennének, tuti azonnal megjelennének az "útonállók", akik kihalt helyen útakadály emelésével megállításra kényszerítik az ember nélküli kamiont, majd felvágják a rakteret...
más: ma reggel megint szerencsésen belefutottam egy törtető gyökérbe, aki nem tudom hogy gondolta az egészet... van egy T alakú kereszteződés, ami néha be szokott állni nagyon: alulról érkezek, balra kanyarodnék és folyamatos a keresztirányú forgalom 1+1 sávban, valamint a jobbról érkezők közül is sokan kanyarodnak balra, mellém... itt tényleg van, hogy 4-5 percet is várni kell, mert megállás nélkül jönnek és senki nem akar lemondani az elsőbbségéről (mi is kötelezi erre? semmi) itt várok, jönnek balról-jobbról megállás nélkül... néztem, hogy itt-ott van-e nagyobb hézag, ahova be tudnék ugrani, de semmi... ha valahol ilyet láttam, ott akkor vagy az első kezdett el lassítani az utolsó pillanatban, hogy lekanyarodjon mellém, hol a hátsó kezdett el gyorsítani, hogy mire el tudtam volna indulni, már nem volt hely... na, kb 4-5 perc után már elkezdett dudálni meg kalimpálni a mögöttem levő, ami hirtelen megzavart és majdnem megindultam... gyorsan le is tettem róla, mert belém is jöttek volna oldalról (azt hittem, hogy bebambultam és valaki lemondott az elsőbbségéről, de szó nem volt ilyenről) ...el nem tudom képzelni, mit gondol az ilyen? láthatja a folyamatos forgalmat, sehol nincs hely, de azért dudál? nem fogok majd 1 barom miatt kockáztatni és erős fékezésre kényszeríteni mást, akinek ha mondjuk nem sikerül megállni, akkor összetöri a kocsinkat, a hibás meg majd én leszek... na, ilyen tolakodást se csinálna az automata rendszer
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
brd
nagyúr
válasz mephi666 #45000 üzenetére
Neked szólt a: (tudom, az imént említett esetben még nem tisztázott, mi történt). Nem ez az egyetlen furcsa Tesla baleset, ott van pl. az, ahol a radar közlekedési táblának nézett egy kamiont. Ilyet ember nem csinál, ha éppen nem akar meghalni, és a vezetési képességei birtokában van (nem fáradt, részeg, stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest