Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Microsoft Office és Office 365 topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#1009) kokov válasza kokov (#1007) üzenetére


kokov
tag

Lenyugodtam.
Halál nyugodt pali vagyok egyébként, de amikor minimum 35k-ba nem fér bele egy offline telepítéshez szükséges DVD, meg egy matrica a gépre a termékkulccsal, hogy ne felejtsd el melyik géphez milyen OEM kulcsot használtál fel az már sz@rrágás mondjuk ki nyíltan. Meg lehet magyarázni, de attól még az marad, mert az egy vicc, hogy nekem kell adminisztrálni harmadik helyen külön, hogy milyen termékkulcsokat haszáltam fel, ergó nekem kell matricát nyomtatni a géphez, ha szerintem ez így praktikus. Drága a matrica, túrót a fenekembe.
De hogy még mindennek a tetejében még egy használható fordításra se teljen és még félre is fordíttatják a szöveget, hogy szívjak... Hihetetlen. Hagynák akkor eredeti nyelven mit bánom én.

Halál nyugodtan kérdezem, hogy hogyan lehet már ilyen fiókos regisztrációs kulcsokat termékkulcsnak nevezni?
Mi a termék?
Az MS fiók is lehetne termék, de ahhoz nem kell ez a kulcs. Elfogadom, hogy én vagyok a hülye, ha megmutatják nekem, hogy hol az a termék, aminek a kezedbe kerülő kártyán lévő kulcs a kulcsa? Nincs ilyen termék és miért nincs? Mert ez nem termékkulcs ... meg, azért és szerencsétlen ügyfélszolgálatosból kell ezt kihúznom, miután nem látok az idegtől

Direkt éveket várva lassú követőként váltva és így sem, hihetetlen, hogy így sem. A mai napig nem érdekel senkit, hogy rosszul fordított kártya van forgalomban a 2013-as OEM Office-hoz. Senkit nem érdekel. Mióta lehet megvásárolni? Százszor újra lehetett volna nyomtatni azóta.

Komolyan mintha az lenne a cél, hogy soha többet ne vásárolj. Ennyi erővel azt is ráírhatták volna a kártyára, hogy "Te még nem lopod?" Pont ennyit segített volna. Pontosan ennyit.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Microsoft Office és Office 365 topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.