Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
printer71
üzenetére
Még ha utángyártott dologról is van szó, én olyat vennék, ami szinte ugyanolyan, mint az eredeti.
Nálam egy nem neve nincs gyártótól származó akksi púposodott fel és már nem is használom .
Egy gagyi töltő tönkreteheti a még esetlegesen jó akksidat (ami sercegett a töltőben)....Nekem is EM10 2 vázam van. Én úgy gondolkodtam, hogy eredeti akksival nem járok rosszul.
Ha jól tudom az EM5 km3 is ugyanezt használja.
Nekem egy logikus upgrade lehet a jövőben ez utóbbi váz. Nem kell vacakolni akksival, töltővel
Ahogy itt kaptam linket a szervizes fórumtárstól, a vázam gazdasági totálkár lesz, ha meghibásodik (általányban 68k huf a javítás....már ha akkor történik, amíg még javítják egyáltalán).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest