- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
válasz
jjeahh
üzenetére
De most komolyan mit vársz tőlem, babusgassalak talán?

Emlékszem mikor még itt új voltál, még azon is rengeteget harcoltam veled, hogy megértsd miért is olyan fontos, hogy az akkor még Olympus vázadon ha lehet ne használd az iso100-at. Meg hogy utána iso160-as alapérzékenységű Pana váz miben más ehhez képest. Már akkor is megvolt a tipikus sündisznó hozzáállásod és elsőre még harcoltál is ellene, de akkor még legalább nem menekültél el. És idővel átment az info amit mondtam neked és ma már te mondod az kezdőknek, hogy miért nem érdemes iso100-at használni sok Oly vázon.
Azóta semmi sem változott. Te ugyanolyan elhamarkodottan mondasz sok mindenről véleményt én meg pont ugyanolyan nyers vagyok mint régen. Csak valahogy azóta mintha nem tudnád elviselni ha valaki nem ért veled egyet.
Pedig pusztán attól hogy sok mindenben nem értünk egyet még nem azt jelenti, hogy bármi bajom lenne veled. Sőt örülnék ha gyakrabban írnál és képelnél itt. Ha meg vita van abból meg tanulni kell és nem pedig mindig besérülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Opel topik
- PlayStation 5
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- További aktív témák...
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest