Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
Nos, mentek itt a megfejtések az utazásos gyutávokkal és úgy néz ki egész jól kijöttem ezzel a kicsit tákolt megoldással odakint. Nem MFT (sokat gondolkoztam, hogy a 14-140 jöjön-e, utólag jobb választás volt, hogy nem mellette döntöttem) de gyutáv számít, kihasználtam mindent is. Végét 150 expóval főleg azért, mert belefutottam egy csomó madárba és furcsa dologba. Ezek az eddig leválogatott "jó" képek, ami mellé lesz még bőven max. sablonos vagy egy témára sok:

Nyilván egyik sem akkora nagy művészi dolog és életem képe, bár a városi dolgoknál azért sikerült alakítani, de akadt ahol éppen majdnem szűk volt a 16mm és nagyon kevés a 450mm.
Sikerült kifognom egy Falcon indítást és elég közelről megnézni az Orion űrhajót. Volt itt minden is, vagy csak óceán hullámait fotóztam az absztrakt albumomba :-D
Életképek dögivel:
Madaras izék:
Hullámos absztrakt (ebből lett kb. 4700, alig győzöm válogatni):
Ebből is hiába van neten 100ezer, enyim kép:
Ez viszont már kicsit kompozíciósabb (na ez az egyik amire azt mondom tán mobillal is meg lenne):
Ilyen csirke akad idehaza is, csak képem nincs róla, de most nekirontok a madaraknak is:
Városi látkép (ezt a tavat körbejártam, csak a kék óra múlt el hamar, itt is van még mit válogatni):

Amikor mondták, hogy itt vadon élnek a krokodilok akkor elsőre azt hittem, hogy erős marketing és majd lesz valami, lehet fele kamu. Aztán este átment előttem a járdán egy oposszum, másnap csak a sorban álltam a kapunál és így bámult, akkor azért megérkeztem erősen:
Kevésbé fotós napokra vittem egy kompaktot, az nekem tömény szenvedés volt. Lassú fos, átlag turistafotókat sem adott ki, de fentebb ezt írtam is. Pár 10 expó ment bele a "rendes" fotómasinát" megküldtem rendesen. Ezzel meg reflexből benyomtam, hogy a szeme legyen fókuszban, elvégre engem les.Összességében kellett a jó vas és lett képanyag. Még akkor is, ha 10 évig lakott harkály a kertünkben amit sosem bírtam lefotózni, itt meg az is pipa.
Rendes méretű állvány miatt kicsit anyáztam. Itthon évek óta tervezek egy repülős projektet, van amihez pontos helyet is kellene nézni, időjárástól, mindentől függ és autózni kellene, időt rászánni, itt meg pont jó rálátás volt napoki a reptérre, sokkal nagyobb forgalommal ezüst tálcán elémtolták, de sehova nem fértem oda úgy egy 40 centis állvánnyal, hogy rálássak. Kellett volna a normál méret. Asztal nem fért ki az erkélyre, hogy arra tegyem a gépet, mólón semmi nem volt ami segített volna, ott is jóval gyengébbek lettek a városi látképek a rossz szög és alacsony állvány miatt és ez a kis plusz azért nekem bőven hiányzik, de több is veszett Mohácsnál. Majd tán idén idehaza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest