Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
aginor
üzenetére
340ért ajándék. Havernak is emlegettem aki S5IIXre ruházott be, hogy vagy várjon kicsit, ez úgyis avul 1 évet, akkor vegyen mellé egy még jobbat, de ha annyira kell B és második kamera, akkor akár ez, akár használt S1/S5 is, mert bőven jó, sokszor oda AF és funkció sem kell, obikból van fix50, nagylátó, 20-60, egyéb, azokon tud osztozkodni.
Addig nézegette, hogy mennyiért adnak Panára 24-105öt, mert nálam látta, hogy kb. egész napot végig lehet videózni, kényelmes cucc, F4 is elég, aztán vett inkább egy Sonyt :-D
Én arra gyúrok vasban is, hogy a vázakhoz ugyanaz a típusú akku legyen, majd kiderül mire megy hosszabb távon mert Ő helyében én sem tudom merre mit lépnék. Ha Panára kezdett építeni és abból rendszert váltani bukta, hosszabb távon nem tudom mennyire drágább vagy ugyanannyi, vagy olcsóbb, vagy elenyésző lesz a különbség. Utólag okosabbak tudunk lenni, de néha akkor sem.
Ami Panánál jó, hogy sokáig támogatnak szoftverben, amit kb. egyik gyártó sem. Pár év múlva olyan jó dolgok jöttek ki friss FW-vel, amihez mondjuk Canonnál két generációnyi hardvert kellett volna váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Macska topik
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Energiaital topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- További aktív témák...
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest