Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jahno

veterán

válasz aginor #104508 üzenetére

340ért ajándék. Havernak is emlegettem aki S5IIXre ruházott be, hogy vagy várjon kicsit, ez úgyis avul 1 évet, akkor vegyen mellé egy még jobbat, de ha annyira kell B és második kamera, akkor akár ez, akár használt S1/S5 is, mert bőven jó, sokszor oda AF és funkció sem kell, obikból van fix50, nagylátó, 20-60, egyéb, azokon tud osztozkodni.

Addig nézegette, hogy mennyiért adnak Panára 24-105öt, mert nálam látta, hogy kb. egész napot végig lehet videózni, kényelmes cucc, F4 is elég, aztán vett inkább egy Sonyt :-D

Én arra gyúrok vasban is, hogy a vázakhoz ugyanaz a típusú akku legyen, majd kiderül mire megy hosszabb távon mert Ő helyében én sem tudom merre mit lépnék. Ha Panára kezdett építeni és abból rendszert váltani bukta, hosszabb távon nem tudom mennyire drágább vagy ugyanannyi, vagy olcsóbb, vagy elenyésző lesz a különbség. Utólag okosabbak tudunk lenni, de néha akkor sem.

Ami Panánál jó, hogy sokáig támogatnak szoftverben, amit kb. egyik gyártó sem. Pár év múlva olyan jó dolgok jöttek ki friss FW-vel, amihez mondjuk Canonnál két generációnyi hardvert kellett volna váltani.

Új hozzászólás Aktív témák