- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Sziasztok,
Az utóbbi években kicsit pihentettem a dedikált fotós gépet, de most olyan helyeken járok ahova kissé kevésnek tűnik a telefon kamerája, jó lenne többet kihozni pár képből.
Utazós szett lenne, hosszú hátizsákos, akár vadkempinges túrákra, szóval jó ha kicsi, könnyű.
Jelenleg a régi Oly PM2 van meg pár alap obi (Pana 20, Oly 45, meg az olcsóbbik 12-60).Kb. az obik nekem megfelelnek, igazából túrázósnak a 12-60 van fent fixen... viszont jó lenne valamivel hosszabb.
Ha azt mondjuk hogy van "elég" keret egy fejlesztésre, szerintetek mi lenne a legjobb megoldás? Hobbiról van szó, évi párszáz expo menne csak bele, és pár tucat kép lenne "rendesen" megcsinálva, a többire, napi bohóckodásra marad a telefon, szóval nem a pro kategóriát célzom nyilván.Él még ez az ága a MILC-eknek, vagy elment mind a nagy, (fél)profi, DSLR-kiváltó irányba?
Csak vegyek egy 14-150-et a meglévő vázra és el van intézve? Látom van 12-200 is "horror" drágán, gondolom nagy/nehéz is.
Új váz?
Ha esetleg időjárásálló lenne a szett, az nagy plusz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest