Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
Monya78
üzenetére
Az, hogy csak a vakusarun latszanak a kopasok kivulrol, az nem azt jelenti, hogy belul minden oke, hanem azt, hogy a burkolat rejti az igazsagot.
Ha leszeded, es melle teszel egy vadi ujat, akkor biztosan latni fogod a zar mechanika kopasait. Valamint a bekapcsolasok szama, a kapcsolo es az elektronika sem tart orokke, nekem a GX7 neha nem kapcsol be elsore. Mondtak, hogy a tapegyseg aramkor ilyen, eloszor neha nem kapcsol be, aztan meg ugyanez, csak a neha szo nelkul. :-)
Ez sem lathato kivulrol, el is adhatnam, mert nem feltuno a dolog, de nyilvan nem teszem, mert nem vagyok g*ci.Nem azt mindom, hogy ami hasznalt az pocsek, hiszen lehet, hogy pont az agyon hasznalt lesz orok darab, a gyartasi minosegben eleg nagy szoras tud lenni, es en nem erzem azt, hogy a cegek elnyuhetetlen dolgokat akarnanak gyartani. Ezt most nem a gepvazakra, hanem minden termekre ertem, hogy a fogyasztoi tarsadalomban a tervezett avulas nem egy ismeretlen fogalom. Sajnos.
Tobbek kozt pont ezert is irtam korabban,
hogy a power zoomos obitol en egy kicsit idegenkedek, mert nem csak a zoom sebesseg a priblemam vele, hanem, hogy plusz egy meghibaasodasi lehetoseg. Egy sima vas es uveg obiban nem fog elromlani a szalagkabel, nem veletlen, hogy a vintage obik orok darabok, Hispan blogjan neha majd evszazados muremekek tunnek fel. Hol lesz egy mai muanyag es tele elektronikas obi 100 ev mulva? :-)
Mondjuk nem is szaz evre vesszuk, szoval ez nem para. De azert 5-10 evnel remelem, hogy tobbet bir ki egy olyan ketyere, ami tobbszaz ezer forintba kerul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest