- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
aginor #101574 üzenetére
"Tehát jelenleg 100K a felára a pár szoftveres fícsőrnek és az OM System logónak. Nonszensz és aránytalan. Szerintem."
Levezetem, én miért nem gondolom így. Tehát az E-M5 III az az E-M1 II kisebb, butítottabb változata volt. Azóta lett E-M1 III új processzorral, jobb stabival és 1-2 szoftveres fícsőrrel. Ez az OM-5 pedig egyáltalán nem E-M1 III butítása, hanem ugyanaz a tudás egy kisebb vázban, jobb szigeteléssel és egy picit jobb AF-el. Tehát nem igaz az, hogy ez kvázi ugyanaz, mert valószínűleg a szoftveres újítások egy része az E-M5 III-től újabb processzornak is köszönhető. Én úgy tudom, hogy a kézből kitartható HI-RES mode-hoz az E-M1 II-nél erősebb cpu és egy picit jobb stabilizátor szükséges, tehát ezt biztosan nem tudják firmware frissítéssel megoldani.
Az ár húzós, köszönhetően a jó magyar Ft-nak, de ez nem a japánok dolga, hanem a miénk lenne. Őket tökre megértem, lehozták kis méretben az E-M1 III tudását, azaz végre pici méretben is készíthetek kézből 50mpx-es fotókat, ez pl. nagyon jó dolog. A képminőség natív 20mpx-elt nézve nem lesz jobb, de igazság szerint az OM-1 sem jobb feltétlen, csak gyorsabb. Ennyi van az MFT-ben és nem több. Ami gáz, az a 4K 30 fps-el és a micro-USB, valszeg az a szenzor csak ennyit bír, a micro-USB-hez meg nem nyúltak, mert magához a vázhoz se. Szerintem mindenki boldogan fogadta volna ezt 430 ezerért, de nem ennyi lett, ahogyan semmi se kerül már annyiba, mint 2 évvel ezelőtt, sem itt, sem más gyártónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Eredeti játékok OFF topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest