Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
duronx
senior tag
Sziasztok!
Ez a tápegység ajánlott darab?
FSP 550W Raider S 550 80+ tápegység (az s betű számít valamit?)
Egy i5 4790-est és egy msi r9 280-at kellene megtámogatnia.köszi.
[ Szerkesztve ]
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémában kellene segítség hogy vettem egy gtx 1060-as videókártyát és cicereg a venti, és azt olvastam itt a fórumon hogy egy jobb táp megoldaná a problémám.
Jelenleg egy FSP 550W Raider S 550 80+ tápegység van a gépben.
● kb 25000 Ft/max 30ezer
2.: Milyen gépre kötnéd(az adatlapodra is hivatkozhatsz)?
● adatlapom
● megbízható és nagyon halk kellene, ha esetleg fél moduláris az még jobbEzeket néztem eddig: [be-quiet] / [corsair]
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
válasz varmi2 #101247 üzenetére
1 hete vettem a gtx 1060-at, előtte egy r9 280 volt és ott semmi cicergést sem hallottam sehonnan.
Amint felpörögnek a videókártya ventilátorai jön a cicergő hang
Max a tápot tudom kitakarítani mert a többi alkatrészt rendszeresen takarítom. Szomorú ha semmit se tehetek ellene, max a gpu csere."Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
Semmi tuning nincs, 60 fok felett kapcsolnak be a ventik és akkor is csak max 50%-os fordulaton és egyből hallani a cicergést. A kártya így 3 óra bf1 után 62fokon megáll. Esetleg próbáljam meg 40% os venti fordulattal?
[ Szerkesztve ]
-
duronx
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék ha vennék egy Be quiet! Pure Power 9 500W tápegységet az halkabb lenne mint a jelenlegi FSP 550W 80+ Raider Silver?
Üdv
Gábor"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
válasz thomeef #101272 üzenetére
Az adatlapomon lévő konfigot elbírná?Duliee: köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
duronx
senior tag
Látom sokat van ajánlva a Thermaltake LONDON 550W 80 PLUS GOLD táp és érdekelne hogy halkabb e mint az Fsp Raider 550W 80 Plus Silver? Köszi
-
duronx
senior tag
Sziasztok! Már kaptam alternatívát tőletek új tápegységre (Thermaltake London 550W) ami tetszik is, viszont érdekelne van e más alternatíva? A lényeg hogy nagyon halk kellene. Az se baj ha nem félmoduláris, hanem sima. Ár max26ezer, ha kevesebb az nem baj Köszi
[ Szerkesztve ]
-
duronx
senior tag
-
[ Szerkesztve ]
-
duronx
senior tag
válasz zolee0307 #101803 üzenetére
Köszi a tippeket, olvasgatom hetek óta, de nem tudok dönteni.
Azt tudom hogy a felső határ az a Thermaltake London 550W ára,
be quite / fsp-ét nem szeretnék (most is fsp van és számomra hangos)
Nem fontos hogy félmoduláris legyen, csak hogy halk legyen és megbízható.Dospalek tudnál esetleg még alternatívát ajánlani a Thermaltake London 550W mellé/helyett? köszi
[ Szerkesztve ]
-
duronx
senior tag
válasz _Atesz #101813 üzenetére
Köszi a javaslatot, azt hiszem a félmoduláris kialakítás, a gold fokozat és az 5 év garancia a Thermaltake London 550W javára billenti a mérleget Remélem sokáig jó szolgálatot tesz majd.
Chester91
-
duronx
senior tag
válasz _Atesz #101835 üzenetére
Csak a Hamburgnál van ez a probléma vagy a Londont is érinti?
("változó, mostanában főképp középszerű CWT belsővel szerelik")A Londonban lévő golyóscsapágyas venti az jó vagy rossz
(bocs nem értek hozzá azért kérdezem)Más. Az lehetséges hogy a jelenlegi FSP 550W 80+ Raider Silver tápom ventije 2 év alatt zajos lett?
Mit tudok vele csinál garanciavesztés nélkül? Elég zavaró, jelenleg ez a leghangosabb a gépben és idegesít. Köszi a segítséget"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
Érdeklődnék hogy egy Corsair CX450M CXM Series 450W tápegység visszalépés egy FSP Raider 550W-hez képest? Az FSP-ém ventilátorát hangosnak találom. Köszi
-
duronx
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Le szeretném cserélni a jelenlegi tápom
(FSP 550W 80+ Raider Silver) egy halkabbra. Az ár max 20-22 ezer, a lényeg hogy halkabb legyen , később egy 1070-es van tervbe. Köszi"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
-
duronx
senior tag
válasz lapartman #108394 üzenetére
A _DiEGO_-nak ajánlott tápok közül melyik a leghalkabb?
Ez az EVGA B3 450W elég szimpatikus halkabb mint az fsp RAIDER 550W ?
ha jól gondolom a BE QUIET! Pure Power 10 ezek közül a leghalkabb?[ Szerkesztve ]
-
duronx
senior tag
sziasztok!
Megbizhatóság és hang szempontból melyiket választanátok: (nagyon csendeset szeretnék)
Seasonic Focus Plus 550W
EVGA SuperNOVA G3 550W
Corsair RM550xKöszi
-
duronx
senior tag
válasz Radomer #110504 üzenetére
Szerencsére most már a legtöbb ház alsó tápos, de ettől függetlenül felhívhatná a gyártó a vásárlók figyelmét erre + egy ilyen minőségű, aru tápnál nem ezt várná az ember + lehetne a support segítőkészebb
Ha megfordítom a tápot (felfelé álló ventivel) akkor nem fogja a levegőt elszívni a videókártya elől?
[ Szerkesztve ]
-
duronx
senior tag
Sziasztok, segítsetek légyszíves hogy melyiket vegyem mert nem tudok dönteni,
eme két táp közt vacillálok
[be quiet! Pure Power 11 CM 600W Gold] ill [Corsair TX-M Series TX550M 550W Gold]
Ha esetleg van jobb alternatíva azt is szívesen fogadom
● Max 35ezer
2.: Milyen gépre kötnéd(az adatlapodra is hivatkozhatsz)?
● I7 10700 ill amint kapható lesz egy rtx 3070, 2ssd 2 hdd
● Fél moduláris tápegység kellene, a legfontosabb hogy halk legyen
● Tuningot nem tervezekKöszi a segítséget.
-
duronx
senior tag
válasz _Atesz #134141 üzenetére
Szia Atesz, a 4+4 pin elegendő akkor is a Z490 alaplapnak ha egy i7 10700 és egy 2070 super (később 3070) megy benne? Egy Seasonic Core GM 650W Gold tápot néztem ki az ki tudná szolgálni a konfigot? köszi a segítséget
-
duronx
senior tag
Sziasztok, megvettem a Seasonic core gm 650w gold tápot és meglepve tapasztaltam a kialakításán hogy a ventilátora nem alulról szívja a levegőt, hanem a ház belsejéből. Ez nem okoz gondot a későbbiekben? (pl. a meleg levegőt szívja a házból)
-
duronx
senior tag
Sziasztok, vettem egy fél moduláris tápot (Seasonic 650w) és a hozzá adott egyik sata kábelt elkevertem, viszont a régi fél moduláris tápom (Evga 550w) sata kábelét megtaláltam, használhatom azt is az új táphoz? Köszi a választ előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ATX - SFX TÁPOK, Több féle, több márka, nagy mennyiség, folyamatosan bővül.
- LC-Power LC6550 V2.3 550W 80 PLUS Bronze tápegység
- A tápok csúcsa, kevesebb mint féláron! Super Flower Leadex 2000W Platinum
- Enermax Revolution DFX 850W Gold Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR RGB Led
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest