Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz 04ahgy #85950 üzenetére
Szia!
Értem és köszönöm!
A következő fejlesztésem egy táp lesz a VGA mellé és mivel az már egy 100ezer feletti lesz így egy igen kompromisszum mentes tápot szeretnék.
Elvárás:
Rendkívül halk legyen, talán a leghalkabb a piacon.
80+Gold vagy jobb.
Megbízható márka.
280X vagy 390X vagy GTX 970, mellé.
Moduláris
Az ár legkevésbé fontosKiszemeltek: Enermax Be Quiet
Hihetően a Be Quiet tüntet fel zaj értékeket vaalhogy úgy tűnik nekem, hogy ott jobban adnak rá, viszont lehet az Enermax nagyobb gyártó.
Mindenképp TOP gyártót szeretnék. Nézegettem a Seasonic és Corsair modelleket is, de nem találtam nekem tetszőt, de meggyőzhető vagyok.[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz Kaci84 #85951 üzenetére
Sem az Enermax Platimax, sem a Straight Power 10 választása esetén nem kell szinte semmilyen kompromisszumot kötnöd. Kiváló minőségű mindkettő. Én a Be Quiet!-et venném, de ez módosulhat ár, beszerezhetőség és garanciális feltételek függvényében.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Grózi
veterán
válasz Televan74 #85935 üzenetére
Én 4790K@ 4,6+7970 Matrix Platinum OC-val+a szokott dolgokhoz használtam.IBT+Furmark egyszeri futtatása alatt is csendes volt,még úgy is hogy alá füleltem a tápnak.
Hybrid módban használtam,net és általános használat közben be se kapcsolt a venti.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Televan74
nagyúr
Én csodálkozom TPU cikkén,a Jonnyguru semmi rosszat nem mondott a hangjáról.Úgy látszik a TPU rossz példányt fogott ki.
Mondjuk én még mindig a várakozás színterén vagyok. EVGA GS -re vagy G2 -re gyúrok.Addig elvagyok a FSP Aurum S 600W -al.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Grózi
veterán
-
HULK25
tag
Sziasztok az lenne az a kérdésem, hogy egy FSP Hexa 400+ elbírna egy 6950-et? Athlon 750k, 2 Hdd, 8 giga ram és 3 rendszerhűtő társaságában? Válaszokat előre is köszönöm!
-
04ahgy
nagyúr
-
Tubica
senior tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni Tőletek.
Ehhez a géphez, megfelel-e az FSP Raider 550. ( Bőven elég, vagy éppen hogy karcosan elég )
- Gigabyte R9 380 4GB GDDR5
- Gigabyte - GA-990XA-UD3
- AMD FX X8 8320 BOX (AM3+)
- Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury White
- Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury White
- SanDisk 128GB SSD G25
- Raijintek Triton
- Zalman ZM-MFC1 + 4 Ventilátor ( 14cm )Szerk: DR|FTK|NG, csak mert ugye másik topikban 650-eset mondtak, hogy az jobb lenne.
Előre is köszönöm a válaszotokat
Üdv. Tubica
[ Szerkesztve ]
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
DjTomboy
csendes tag
Sziasztok!
Melyik tápot ajánljátok inkább, és miért?
FSP Raider S 550W vagy
Thermaltake Hamburg 530WA gép, amihez kell:
ASUS H97-PRO alaplap
Intel Core i5-4590
16 GB RAM
1 SSD
1 HDD
+ közeljövőben veszek majd még bele valami jobb videokártyát, de még nem tudom, hogy melyiket. De max 60-70 ezres kategóriában gondolkodok.Ez az egész egy alsó tápos házba lesz.
Előre is köszi!
-
04ahgy
nagyúr
válasz Tubica #85960 üzenetére
Még a RAIDER 550 sem megy majd fullon, tuninggal is elég lesz.
(#85962) DjTomboy: +1 a Raider S 550-re!
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
judzsin81
csendes tag
segitsetek ehhez a konfighoz mekkora táp kellene
GIGABYTE GA-970A-UD3P Alaplap
GIGABYTE Radeon R9 280 WindForce 3 OC 3GB GDDR5 384bit
8GB 1600MHz Crucial DDRIII RAM
fx 6300 3.50 proci -
V60
aktív tag
-
bismillah
csendes tag
Hali
i5 4590
r9 290
2x4 gb ddr3 1600
1hddKéne tesztelnem ezt gépet,de most csak az én gépemhez való remek Be quiet system power 7 400W os tápom van itthon.
Az a kérdésem hogy a be quiet táp elbirná a konfigot?
Ha nem egy hexa 550w elég lenne?
[ Szerkesztve ]
-
marco0007
aktív tag
Sziasztok! Erről a tápról tud valaki valamilyen véleményt mondani? Belső? Ventilátor hangja?
-
04ahgy
nagyúr
válasz marco0007 #85975 üzenetére
Inkább egy Leadex legyen, az jobb!
(#85972) marco0007: Kb. olyan hangos, mint az XTR. Jókat írt róla OklahomaWolf a JonnyGurun.
(#85969) bismillah: Ha nem lenne elég a System Power 7, akkor inkább egy Raider 550 legyen, ne Hexa.
(#85967) V60: Ha multiméterrel ennyi, az baj. Ha szoftver írja ki, akkor pedig multiméterrel kell megmérni.
HGyu
-
Bander78
tag
Sziasztok!
A meglévő 10 éves Chieftec GPS-400AA-101A táp az alábbi konfig összeállítását követően ciceregni kezdett:
Amd A10-6800K, Asus A88XM-Plus lap, 2*4gb memória, 1 db HDD, 1 db SSD, wifi kártya.
(Ilyenkor az első körben ajánlott energiatakarékos funkciók lekapcsolása - pl. asszem C6 - nem segített.)
Eddig csak a ventit kellett cserélni benne egyszer, szóval elég jól bírta...
Ezt néztem ki helyette: BE QUIET! System Power 7 300 W
Kérdés, ha egy kisebb vga is kerülne mellé (max 75W) akkor még azt is elbírná? (A bővítést jelenleg nem tervezem, a hosszútávon már inkább vga nélküli konfigban gondolkodok.)
(Gondolom igen, de érdekelne esetleg alternatív típus is.)
A válaszokat előre is köszönöm! -
Immy
őstag
Sziasztok!
Milyen tápegységet ajánlatok az alábbi konfighoz?
Asus X99-A
Intel 5820k
8*8GB RAM
Nvidia GT 720 GPU
2-3 winchester7/24-ben fog menni. Valami jó minőségű 500-550 wattos tápegységre lenne szükségem. Ezeket néztem:
FSP Raider 550
CTG-550-80P
CTG-600-80PChieftec-ből tényleg csak a "sima" P verziót lehet megvenni a "PB" nem szabad?
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
MineFox54
őstag
válasz Balathruin #85988 üzenetére
Csak a csifi!!!!!3
Napersze
-
Balathruin
veterán
válasz Kaci84 #85991 üzenetére
XFX XTR 550/650 (+ a többi XFX), Antec Edge 550, de pl. a Cooler Master V650-nek a moduláris kábelei is szalagkábelek.
-
adamboro
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni táp vásárlás ügyében.
Ehhez a konfighoz kéne:
Asrock b75 pro3
Intel Core i3-3220 CPU 3.30GHz,
12gb ddr3 ram,
Nvidia GeForce 8800 GT,
90gb-os ssd,
1tb-s hdd,
Pioneer BD-RWA lényeg, hogy minőségi és passzív pfc-s táp legyen.Egy ilyen szünetmentest készülök venni és a mostani Chieftec tápom nem ajálott hozzá: APC Back-UPS ES 700VA BE700G-GR
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest