Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz Potzee #58346 üzenetére
Jobb egérgomb, kép megnyitása új ablakban és máris látod
Eh thumb képet rakott be a marha..
Na várjatok csak
Nyah ez már látható normálisan
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
syberia
veterán
-
kmisi99
addikt
Egy core 2 quad cpu-t és egy HD5850 elbírna egy 380w os chicony hipro táp vagy inkább maradjak a mérsékeltebb fogyasztású HD7770 nél?
[ Szerkesztve ]
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Szerintetek egy FX-4100 és egy HD4850-nek elég egy FSP 350W ATX táp?
-
os!
tag
válasz Dzsabba #58364 üzenetére
Persze. Egyértelműen.
Ha nem tuningolod szana-széjjel, csak mondjuk egy minimális/egészséges mértékben, még az is bőven belefér. Feltételezve, hogy nincs a gépben 200db merevlemez
A gépet ha ráteszed egy fogyasztásmérőre, alap órajelekkel defaulton, de procit és vidkarit is kihajtva teszter progival maxon, nagyjából 200-300W között kell fogyasszon a gép, alap configot feltételezve (1-2 vinyó, semmi atomextra cucc). Ami 80%os teljesítménnyel (20%veszteség) számolva durván 150-250W-ot jelent, ami a 350Wban kényelmesen, sőt ideálisan belefér... ha nem FSP lenne hanem valami trash-táp, akkor már nem mondanám ennyire biztosra.hál'istennek pogány vagyok
-
alapabb
csendes tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy egy HIPRO HP-D6301AW táp elég e az alábbi konfigurációnak?
ASUS Vanguard B85 Alaplap
Intel Core i5-4670 3.4GHz LGA1150 Processzor
Kingston 8GB 2X4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3B1K2-8GX Ram
ASUS GeForce GTX760-DC2OC-2GD5 DirectCU OC 2GB GDDR5 PCIExpress VideókártyaElőre is köszi!
-
quailstorm
nagyúr
válasz Graphics #58342 üzenetére
Nekem van multiméterem, de asszem azzal nehézkes menet közben mérni. Max a szabad molexen tudok.
Egyébként az olcsó multiméter feszültségmérése nagyban függ a benne lévő elem állapotától.(#58373) frozzyZTE: 550-ből is V2 verziót árulnak? Tiedre mi van írva? Ha 85°C-os kondi akkor V2.
[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
válasz quailstorm #58375 üzenetére
mit kell keresnem, hogy mi van ráírva ?
amúgy én eléggé halknak találom. én nem is hallom a hangját
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Graphics
Jómunkásember
válasz quailstorm #58375 üzenetére
Nincs v2 az 550-esböl
Meg ez nem összefüggés, hogy ha v2... akkor...
Összefoglaloban ott van a tápos táblázat, keresd ki
De ha ennyire nem tetszik add el. De zárjuk már le..
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
quailstorm
nagyúr
válasz Frozzy #58378 üzenetére
450-esnek sincs hangja.
ezen az oldalon azt írják (specifikáció) nem 105°C-os. Dobozon, overview oldalon meg hogy igen. Ezért gondolom a V2-zést itt is, csak jelöletlenül.
A papír amit kaptam a 450-hez, az meg az 550-nel azonos. Ugyanazt kapják, mindkettő adata benne van, és meg van csillagozva a 450, hogy abban nem 105-ös a kondi.
De már az 550-ben sem. Értitek?Ez elsősorban Duliee-nak szólt.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz quailstorm #58380 üzenetére
450-böl van v2, ez tipuskodbol ki is derül.
De másbol nincs.
Ne fesd az ördögöt a falra...
Ez a sor nem lényeges,
High Reliable 105°C Japanese Capacitors : No
Solid State Capacitors : Yesott vannak a tesztek... ami a belsöben van az oké..
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz Graphics #58381 üzenetére
Eredetileg abban is 105-ös volt a kondi. Most meg az 550-esben sem az van a hivatalos oldalon, de mindkettő marketingjében szerepel.
Megnézem webarchive-on...Page cannot be crawled or displayed due to robots.txt.
bukta(#58381) Duliee: mert mi lesz? Megkárosítalak vele? Valamiért csak levették onnan is a kondijelölést...
Attól hogy ez egy jó ár/érték arányú táp még gerinctelen dolognak tartom menet közben kicserélni az alkatrészeket. Mobiltelefonnál szívtam már eleget miatta...[ Szerkesztve ]
-
pjani01
csendes tag
Sziasztok.
Szerintetek ez Be quiet! 500W BQT L8 Pure Power BN223 táp mennyie megbízható?Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz quailstorm #58382 üzenetére
Na figyu...
Bemeneti oldalon japán kondi, DE nem szilárd test kondi a kimeneten!
450-esben más kerölt kimenetre.
És a bemeneten az hogy 85 vagy 105, ott nincs hőtermelés.... Oda még nagyobb tápokbsn is kerül 85-ös..
Volt egy kazal hozzászolás erröl már itt is. Az egész Google adott...
Ön befejezem mert már csak csacsogok itt...
Jó használatot. Bajod nem lesz vele, a dühöd meg nem szakmai. Vagy vidd vissza és dobj hozzá és vegyél S12II-est.
Örülj, hogy nem Corsair TX750-est vettél... Seasonic-kal kezdték... és cwt után chicony lett.. ott lázonghatnál
De vásárlás elött volt lehetöséged utána járni, te sem most kezdted PH-n
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz Graphics #58384 üzenetére
Nem feltételeztem ilyet.. Mint ahogy az S5830i sem tűnt fel csak a brickelés után...
Azt meg már mondtam hogy nem az a bajom hogy nem megbízható, néztem 20k feletti kategóriát, nem mindben van 105-ös ott se. Igazából az lett volna a durva ha egy 13ezres tápban az van. Elvi kérdés, meg infógyűjtés, hogy az 550-nél is történt-e változtatás ha nem jelölték akkor is. Ezen nem kéne felhúznod magad.
Arra a corsair dologra nem tudok mit mondani, az undorító... Szó szerint a jó hírnév nagy bevétel elv.
ha személyesen ismernél akkor tudnád hogy a paranoiarohamaimtól nem kell idegesnek lenni csak dobni egy halom olvasnivalót...
Életemben először most néztem utána mi az a PC táp, és ez kb az emúlt 1 hetet jelenti! Nomeg ha a kisiskolás gyerek (én 9-10 évesen) által öszerakott 486-okat nem számítjuk, eddig a második PC-met nyúzom... -
PainKiller13
őstag
Vélemény erről?
-
MMIX
addikt
válasz PainKiller13 #58389 üzenetére
-
MMIX
addikt
válasz PainKiller13 #58391 üzenetére
2. FSP Aurum S Gold 600W: 22.500
3. Antec 550W VP550F (0-761345-06467-5): 16.990
1. XFX 650W Pro Series (P1-650S-NLB9): 20.990 -
Mittu88
senior tag
Sziasztok!
A következő konfigurációhoz kellene egy megbízható és olcsó tápegység:
Asrock H61M-VG3 alaplap 24 hó gar.
Intel Celeron G1610 processzor 36 hó gar.
Kingston 60GB SV300S37A/60G SSD meghajtó 36 hó gar.
Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3B1/4G memória 36 hó gar.Mit javasolnátok?
Midi házba menne, nem tudom ez számít-e beszerelhetőség szempontjából.Előre is köszi a segítséget
Üdv,
Ádám -
Orgi
addikt
Sziasztok,
aktuális lett tápvásárlásom, csak a megerősítés kedvéért kérdem: a Seasonic m12ii-620 árkategóriájában egy remek választás manapság is, ugye? Elég lenne az Xfx 550-es is bőven a gépemhez, de tetszik a modularitás és belefér a keretbe ez a Seasonic is... köszi előre is! -
MMIX
addikt
Van még ebben az ársávban a Cooler Master GM, kb. összességében egy súlycsoport, van amiben az egyik jobb, van amiben a másik.
A CM-nek fixek a PCIe kábelei, tajvani kondis, viszont DC-DC konverteres, míg a Seasonic S12II 620 csoportos feszültség szabályozott kimenetes.
[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
válasz quailstorm #58387 üzenetére
Ha úgy van megtervezve, hogy ne melegedjen, akkor nem kell bele 105C-os kondi és ennyi, tényleg nem értem mi a ráknak ezen rugózni. Ha lenne hőkamerád és látnád, hogy ott 85C felett van a hőmérséklet akkor megérteném lázongásod, de így csak fölösleges topic off-olás.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest