Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarill
őstag
ezzel a táppal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? vagy tudtok mondani valamit róla?
[link]ára nekem megfelelne meg el van látva rendesen csatikkal is...
-
Potzee
addikt
válasz Mészi Zoli #46254 üzenetére
A többinél sincs...pl. a 400-60APN-nél is hiányzik...de szerintem gondoltak erre az FSP-nél csak a jelölés maradt el.
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
jeni
félisten
válasz Tarill #46256 üzenetére
hardverker boltban megvehető h kérdés a tápra vonatkozott.
-
TcK-BOY*
tag
Sziasztok.
Az lenne a kerdesem hogy jo ez a tap? " Chieftec GPS-450A8 450W PFC"
Illetve eleg hosszue a kabelezede hogy alsotapos hazba rakjam?
Koszi
• Tisztelettel: TcK-BOY* •
-
alexy92
aktív tag
és lehetőleg harisnyásat..bocsi, de későn vettem észre, hogy nem írtam bele
-
-
pcsabat
őstag
válasz alexy92 #46263 üzenetére
ha zéró kábelmenedzsmenttel minden kábelt keresztül húzol a házon akkor elérhetnek a kábelek (pár a proci EPS csatlakozója még így is necces). Bár ekkor meg nem sok értelme van a fekete tápnak, mivel úgyis berondítanak a harisnyázatlan kábelek az összképbe.
Esetleg Corsair CX430 80 plus bronze. A VS széria nagyon az alja már a corsair-nek.
-
alexy92
aktív tag
válasz Rypejakten #46266 üzenetére
nem nagyon találtam eddig jót... és ha odakerül a sor h kezemben a pénz akkor azonnal kell lépnem, mert nem nagyon tehetem meg, hogy gép nélkül vagyok!
-
alexy92
aktív tag
válasz Rypejakten #46268 üzenetére
hexával nem az ára a baj, hanem a madzag a corsair meg 6rongyért "garis" (előkutatom a garilevelet, ami valszeg úgyse lesz meg soha)
-
Rypejakten
addikt
válasz alexy92 #46269 üzenetére
ennel az xfx-nel jobbat nem nagyon talalhatsz, de egyebkent vannak fent CM GX-ek is, es egy Silent Pro is.
amugy meg, ahogy elottem is irtak: atalakito. 300. ft.
-
alexy92
aktív tag
válasz Rypejakten #46270 üzenetére
ez tetszik, ezt néztem is, bár a forma kicsit el van tévedve, mert 2 év garival veszem 13,5-ért És ahogy látom ez full harisnyázott..a kérdés: elég hosszúak-e a kábelek az alsótápos megoldáshoz akkor?
[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
válasz alexy92 #46271 üzenetére
igen, eleg hosszuak, egy Bitfenix Shinobiba elegendo volt a kabelhossz.
es a forma nincs eltevedve, ez egy olyan tap, ami egyszeruen nem nagyon veszit az arabol. nezz meg egy FSP Bluestormot. lenyegeben 5-6-7 eves koncepcio, de meg mindig veszik, es az ara sem romlott sokat.
-
pcsabat
őstag
válasz alexy92 #46271 üzenetére
elég hosszúak a kábelei. Ráadásul a kábelezés minősége és a csatlakozók is kiválóak. A belsejéről nem is beszélve. Szerintem az ár alkuképes is. Próbáld meg, 11K-ért is alkalmi vétel lenne (és magasan a legjobb minőség amit ennyi pénzből ki lehet hozni).
[ Szerkesztve ]
-
alexy92
aktív tag
válasz Rypejakten #46275 üzenetére
hat hogy is van? jobb felni mint.... az a 2-3 ezer forint nem a kenyér árából lesz levonva
-
pcsabat
őstag
válasz alexy92 #46276 üzenetére
ha nem hal be a használat elején (vagy nem lesz hibás a venti pár héten belül), azaz nem gyárilag hibás ez a táp, akkor valószínűleg 5-6 évet el fog menni, persze használattól függően. Ahogy írtad is, nem 500W-t fogsz folyamatosan kivenni belőle és azt sem hinném, hogy valami nagyon rossz minőségű elektromos hálózatra lenne majd rákötve, ami tönkre vágja idő előtt.
-
alexy92
aktív tag
válasz Rypejakten #46277 üzenetére
értem én, csak hát nah egyszer en is megerdemlem hogy egy zsír uj gépet rakjak össze
amúgy nemhiszem hogy rossz lenne a hálózat mert 5 éve egy stability 12cmes hulladék tapom van es semmi baja[ Szerkesztve ]
-
pcsabat
őstag
válasz alexy92 #46279 üzenetére
persze, nem azért írtam. Magyarországon nem szokott ilyen gond lenni általában (mondjuk Erdélyben már találkoztam olyan hálózattal ami tönkre vágott pár fényképező aksit töltés közben ). Nyugodtan vedd meg az XFX-et. Különösen ajánlott kategória, erős, stabil, halk, dizájnos stb.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz alexy92 #46279 üzenetére
Nos akkor érdemes megnézni az alkatrészeket.
A hálózat sosem tökéletes, mindig vannak apró tüskék benne, amiket először a tápnak kellene megszűrni-e, ha az nem képes rá, akkor lehet látni olyan alaplapokat, akár régebbről, hogy a proci körül minden kondi szép púpos.
@alexy92: oda akkor elég egy 300-400W-os minőségi táp
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Szipoly
tag
Erre rálesne valaki?
Röviden: OCZ Silencer Mk II 500/400W, A10-5800K-s rendszerhez, vagy más kb. 350W-os, mert mostani Coolermaster rs500-psap j3 500W cicereg az alacsony terhelés miatt
- http://href.hu/x/j7n5 - Halk egér mod
-
addikt
Gyors kérdés:
melyik a legolcsóbb ajánlható táp?
-
pcsabat
őstag
válasz Superhun #46288 üzenetére
a legolcsóbb minőségi táp a Duliee által ajánlott Gigabyte. A legolcsóbb minőségi táp aminek szinte biztosan nem lesz gond a ventilátorával az a Chieftec CTG 400 (ebből üzemel nálunk pár darab, szépen halkan teszik a dolgukat már jó ideje, bár irodai gépekben vannak csak VGA és különösebb terhelés nélkül).
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
Hali!
Vettem egy FSP400-60APN tápot, de abbol a csatibol ami az alaplapra megy hianyzik egyikbol a cucc, tehat oda nem megy kabel az egyik kis haziko alaku csatiba. Ez normalis?
Udv.Androidos Outlookból küldve
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Algotis #46294 üzenetére
Nos ez normális, mivel az FSP-400-ason nincs 8 tűs alaplapi csati, csak 4-es, ettől függetlenül menni fog a géped, csak a hardcore tuningot nem érdemes erőltetni
De 8 pines csatit tesznek már a B75-ös Gigabyte-kra, meg már találkoztam H61 Asrock-on is ilyennel
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Algotis #46296 üzenetére
Neem
Hogy mondjam , a 24pines oké, azt hagyd, hanem van az alaplapi 12V-os csati, abból vannak varációk, 4pines, 8 pines, a te tápodon nincs 8 pines.
Ettől függetlenül mennie kell
ASRock B75M-DGS lapodon van 8pinesnek hely, de a tápodon nincs, rádugod a 4pinest, és menni fog , zokszó nélkül. Van olyan táp, amin már 8 pines a csati , EPS 12V-os csati
[ Szerkesztve ]
-
tux2
csendes tag
Sziasztok!
Nemsokára összeraknám az alábbi konfigot. Mekkora teljesítményű táp kellene neki?
Asus M4A785TD-M EVO
AMD Phenom II X2 555 Black Edition
Sapphire HD 4870 512
Kingmax DDR3 1333MHz 2x2GB
Samsung HD753LJ ~500gb HDD
LG DVDKöszönöm a segítségeteket!
-
Graphics
Jómunkásember
Biztonsági tartaléknak én egy Chieftec CTG-500-ast javaslok, habár elég oda egy 400W-os is, de az 500-asnak hosszabbak a kábelei ,és el lehet szépen rendezni legalább.
Kártya kb 150W-ot fog enni, De ez akkor ha 100% ki van hajtva.
Proci sem kér sokat, még tuning is beleférEz kb 12-13 ezer körül.
Ha szánsz rá többet, akkor pedig XFX 450-esét ajánlom, ami Seasonic belsős, 80 Plus Bronze táp, és minőségi ventivel szerelt.
15-16 ezer kkörül
-
addikt
Tudja vki, hogy ebben a házban milyen táp van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest