Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz lenox #147647 üzenetére
Ezzel én is egyetértek, a Redmi
7A-t nem szabad megvenni(ezért ajánlani se kéne). Most a 2GB már nagyon kevés egy új telefonnak, friss droidhoz. Redmi 7-est vagy 8-ast, de mivel a Redmi 8-nak az aksija is jobb, kamerája is, meg úgy mindenben, és újabb is, ez már ezer indok mellette. Most éppen olcsóbb is.
Nekem van 2/16GB-os telefonom, használható nagy türelemmel, de nem kellemes. Szerintem a 3GB alatt ne vegyen senki, ha lehet, de inkább felette, ha az alap dolgokon felül másra is használja.[ Szerkesztve ]
-
Szerpentin
csendes tag
Sziasztok
Mobilt szeretnek venni kb 150ert.
Lehetoleg stock android, de nem kizaro ok.
Jo kepeket szeretnek vele lőni. Kb 1,5-2 evre tervezem, lehetoleg itthonrol. Pixel 3a -t neztem ki, mert tetszik a google AI. Nem jatszom, nem renderelek telefonrol 4k videokat, de szeretnem h ne halogasson meg ,mint a mostani mi a1, 2 ev gyures utan.Koszi!
Szerp -
Amerigo57
őstag
Sziasztok.
A két telefon közül , melyik ajánlottabb ?
Huawei Mate 20 Dual vagy
Xiaomi Mi 9T Pro .[ Szerkesztve ]
-
cooi11
senior tag
Köszönöm!
-
cooi11
senior tag
válasz sfdrakex #147435 üzenetére
Szia!
Bele olvastam egy szó foszlányba,
ROM; GLOBAL;
Én csak használni szeretném mint a mostani LG2 telom,
és erőltetném minden harmadik nap 24órán keresztül a hotspot-ot rajta.
A mostani LG2-es valószínű mert régi, már csak a Messenger lite megy,
orvosnál voltam 2 órát bírt az akku böngészés nél.
De amúgy a célomnak megfelelő.
Teljesen jó lenne a note 8T a nagyobb aksi véget.
de van esetleg más buktató a Kína telefonnál?
Vagy csak legyen ROM-os és GLOBAL és kész? -
-
-
David75
őstag
válasz Viktor0610 #147688 üzenetére
Barátnőm meg én is 2 évente cserélünk telefont, de már építik az 5G-t a településen ahol lakunk szóval szerintem inkább future proof ma 5g-s telefont venni mint korai.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
MODERÁTOR
válasz David75 #147687 üzenetére
Nemigen megy a márka itthon.
Pláne, hogy ez a típus nem is olcsó.Ebben a kategóriában annyira nem lehet mellélőni, bár pont ma olvastam egy cikket arról, hogy az 5G energiaigénye sokkal nagyobb, mint a korábbi technológiáké.
Még szerintem korai 5G-s telót venni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
David75
őstag
Heloka,
Oppo Reno 5G-ről van valakinek tapasztalata? Nem találom a telefon topikját, de még Oppo topikot se találtam.
Barátnőm akarja lecserélni rá a Huawei p20-at.
Előre is köszi.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
jkant
friss újonc
Segítsetek kérlek! Jelenleg egy céges Mate 10 Pro-t használok, amivel elégedett vagyok. Két lehetőségem van: vagy megtartom ezt (másfél éves) vagy cserélek. Az opciók: Huawei P20, P30 Lite, Honor 20, Xiaomi MI9, Galaxy A80.
Ami fontos lenne, hogy értelmes ideig bírja az akksi, és jó legyen a kamera. Versenyezhet valamelyik új készülék a mostanival? -
Januárban lejjebb szoktak menni az árak ugye? Lehet kivárom inkább, hátha lesz valami jó áron... LEginkább még mindig az Mi A3 tetszik, vagy a Mi 9 SE, csak az drága.De ha lemegy majd az ára 50e körülire Alin, akkor jöhet. Note 8 is jó lenne, csak nagyon kiállnak a kamerái. Ezt a nyomorék szelfi kamerát is elfelejthetnék már a gyártók, én nem hiszem el, hogy ennyire sokan csak saját magukat fotózzák... ha meg igen akkor az nagyon gáz. Kb. egyszer használtam 5 év alatt szelfi kamerát.
[ Szerkesztve ]
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
MODERÁTOR
válasz Puszunty #147681 üzenetére
Akartad írni Mi A3.
A Mi A3 előnye a kisebb méret és a kisebb felbontás miatti gyorsabb működés, plusz a kijelzője szebb (bár ez relatív), meg alatta az ujjlenyomat-olvasó. Az akku is jobban bírhatja az AMOLED-kijelző és a kisebb felbontás miatt.
A Redmi Note 8T kijelzője szebb felbontású, van benne NFC, szerintem a MIUI is előny (de ez is relatív).Neked kell tudnod, ezek közül neked mi fontosabb.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Puszunty
csendes tag
Sziasztok! Tudna valaki segíteni, aki már nézte mindkét típusú telefont? Xiaomi mi 3a, vagy Redmi note 8T? Redmi 3 S prime-rol cserélném. Minél több véleményt olvasok, annál bizonytalanabbá válok. Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz Viktor0610 #147675 üzenetére
Volt rola bejelentes.....
-
t1
addikt
Sziasztok. Átlag felhasználásra melyik lenne a jobb választás talán a jobb kamera ami a fotózás miatt fontos lenne.
Redmi Note 8 Pro
MI 9 Lite
Köszönöm -
noaa
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék venni egy új okos telefont, de nem igazán tudom milyeneket érdemes mostanában nézegetni. Aza lábbiak szerint tudnátok valamilyet ajánlani?
- Árkategória. 70-100K HUF
- Használt vagy új? Új készülék
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan
- Hosszú vagy rövid távra tervezel Hosszútávra
- Mire használnád? átlag felhasználás, semmi extra
- OS mindegy
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? kb 5"-6"Köszi!
-
tomi_x
tag
xhege
Őszintén megmondom, az fogott meg.Kobe
Gondolom az MWC-re időzitik. De hogy az ára tutira nem az Mi10 note -tal fog egyszinten lenni, szerintem.
Amúgy meg most akarok telót venni.Viktor0610
Az jobban érdekelne engem is.
Szerintem marad a P30.
-
MODERÁTOR
-
tomi_x
tag
Sziasztok !
Xiaomi Mi Note 10 -ről vélemény ?
Most láttam, hogy 165-ért elérhető. Huawei P30-t terveztem venni, de most elbizonytalanodtam. -
MODERÁTOR
-
Humbucker
senior tag
Xiaomibol Redmi Note 8at vagy Mi3 A2őt vegyek sztetek? Mindenképpen IPS kijelzős teló kéne.
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok. Hetek óta mate 10 pro t keresek, dualt garisat emberi árban, valahogy nincs szerencsém. Újabb készülékek közt esetleg lenne alternatíva, kamerában jóféle, erősebb kijelzőidővel, gyorstöltéssel, akár használtan is volna ötlet esetleg?
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
jeni
félisten
-
pompom89
csendes tag
Megtörtént az új telefon vásárlása.Igazából még az üzletbe menet se nagyon tudtam ,hogy akkor melyiket is akarom Iphone SE-t cseréltem, próbáltam nem nagy telót nézni,de rájöttem ,hogy ezt el kell engednem. Illetve nem akartam egy hű de drága telót se,mert teljesen felesleges.Végül mint kiderült a telekomnál már kapható a Xiaomi Redmi Note 8T... megnéztem és egyből megtetszett, mondom adok egy esélyt és megnézem ezt a márkát.Persze 2 nap után nagy tapasztalat nincs,de az már most tetszik,hogy az akksi brutál jól bírja Gyorsaságra talán az Iphone SE gyorsabb volt, de nem sokkal.Remélem pár évig kiszolgál az új szerzemény
Xiaomi Redmi Note 8T // PS4 Slim
-
Ájvé
veterán
válasz Brandynew #147633 üzenetére
"ilyenkor van az, hogy próbálja az illető frissíteni valamelyik appot, de nincs hozzá szabad tárterülete"
Erről azért nagyon messze van vagy nem alap felhasználásáról beszélünk.
32 GB ROM azért bőven elég egy ilyen alap felhasználásra, ha nem pakolja tele minden hülyeséggel akkor még végképp nincs probléma. Nekem például 56 GB-ból 37 GB elérhető, pedig van rajta elég sok zene is, néhány játék, fényképek, rövid videók. Ez inkább felhasználó függő, van akinek 256 GB is kevés lehet.
2 GB RAM tényleg szűkös főleg MIUI-val, de ilyen alap felhasználásra még ez is jó. Android One készülék jobb lenne mondjuk, de mondjuk ez az biztos, MIUI sok funkcióval és előre telepített alkalmazással bír, ha ezek megfelelnek akkor már nem is olyan nagy a stock droid előnye." A tapasztalt fotós a gagyival is jó képeket készít, az amatőrnek csak profi/félprofi géppel van esélye értékelhető képeket készíteni."
Na nem vagyok egy nagy fotós, de azt tudom hogy egy amatőr hiába fog egy drága gépet, nem fogja tudni kihasználni a lehetőségeit, nem tudja a jó beállításokat. Mobil ebből a szempontból sokkal felhasználó barátabb, mert a drágábbal minden könnyebb."A 32 GB ROM azért kevés, mert csak a MIUI és pár alapalkalmazás közel 30 GB-ot elfoglal"
Hát ez azért nem enyhe túlzás, 16 verzióban 9 GB szabad alapba, 32-ről nem találtam infót.[ Szerkesztve ]
-
t_totyo
csendes tag
Először is, köszönöm szépen a sok pro/kontra hozzászólást! A fentiek alapján számomra az jön le, hogy a Redmi 7A 32 gigás változata hozza azt, amire szükség van (beleértve a helyigényes MIUI kiszolgálását is), és a nagyobb akksi is ebbe az irányba billenti a mérleg nyelvét. A típusnak/márkának jobban utánaolvasva pedig elviekben a használhatóság és megbízhatóság szempontjából sem túl nagy rizikó egy ilyen telefon.
Azzal tisztában vagyok, hogy proci/ram/tárhely szempontjából mind a pénzmagot, mind a teljesítményt tekintve a legalját jelentik az általam említett típusok, ill. az általuk képviselt kategória. Ha bármi esély lenne rá, hogy egyébre is használják majd a felsoroltakon kívül, nem merném bevállalni. De amikor azt mondom, hogy tényleg nem lesz másra használva, konkréten arra gondolok, hogy még egy sms-t sem fognak vele írni, nemhogy böngészni, vagy appokat telepíteni. Ha nem lenne szükség a videotelefon lehetőségre (ifjúság németben, kapcsolatot tartani meg így a legolcsóbb mindenkinek, ha otthon úgyis van wifi), ill. az alkalmankénti navigációra (meglátogatni az ifjúságot) gyakorlatilag bármilyen butatelefon is kielégítené az igényeket.
Nem arról van szó, hogy nem lenne keret akár 50-100 ezres telefonra, csak a felmerült igények alapján nem látom értelmét ennyi pénzt kiadni, ha egyszer a visszafogott ár is kérés volt. Viszonyításképp a család ("anyu") másik telefonja jelenleg egy 3 éves P8 Lite, és teljesen meg vannak vele elégedve, pedig "apuhoz" képest "anyu" egy valóságos cyberhuszár - fényképez, fb-n posztol, appon fizeti a számlákat stb... A leendő gazda pedig asszem egy Samsung J1 2016-ot nyúz céges telefonként, és meg van róla győződve, hogy az egyik legjobb telefon a világon...
Köszi még1x mindenkinek!
-
hhgygy
senior tag
Normál felhasználáshoz tökéletesen elég egy 3/16-os konfiguráció - egy boomernek legalábbis.
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
sfdrakex
nagyúr
válasz evo87 #147654 üzenetére
Nem tudom milyen telefonod van, de amelyiknek jó a kamerája, jó képeket lő, az fényképekkel is nyeli a tárhelyet, videókkal 4Kban főleg. Szóval lehet egy régebbi telóval elvagy 32/64 gigán, de számold bele, hogy itt nagyobbak lesznek a képek, videók.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
evo87
őstag
válasz sfdrakex #147652 üzenetére
Igen, ebben igazad van. Ellenben a Spotify és a felhő miatt számomra a nagy tárhely annyira nem izgató, illetve a 11 Pro esetében a felár 130-140 ropi.... ami erősen fájdalmas.
@Oldman2: a privát számom T-s, ott van eSIM, a céges pesig Voda, a menne a fizikai SIM helyére.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
minek?:S
őstag
válasz Brandynew #147641 üzenetére
"...Miért akarod lenyomni az igényeket?..."
Azért, mert van egy árkategória(illetve egy igénylista), ami alapján kell ajánlanod. Minél feljebb megyünk az árban -jobb esetben- annál jobb telefonokat lehet venni. Ráadásul minél inkább megszokja az ember a jót, annál zsebbenyúlósabb lesz a váltás. Ezek tények.
"...A 32 GB ROM azért kevés, mert csak a MIUI és pár alapalkalmazás közel 30 GB-ot elfoglal..."
Akárhány Xiaomit láttam, alapvetően >15 GB-ot kért... de nem csak Xiaomi.. az LG-m még 10-et sem. Ha a fotóimat nem nézzük, akkor ~18GB-ot használok a 32-ből. Amennyiben kevés lesz neki a 32(+ akár 256 GB) tárhely, úgy vált majd. Az meg megint csak nettó degradálás az irányába, hogy "...gagyi szar lassú SD kártyát vesz...".
Nem értelek.. 30k-ért tudsz mást? jobbat? Akkor miért nem ajánlod neki? Nem beszélve arról, hogy írta, hogy lehet picit drágábban.. akkor miért rugózol feleslegesen eleve értelmetlenül? Pl. a Redmi 7-et ott ajánlgattad.. ~40k körül mozog. Most miért nem? Vagy bármi mást.. persze ezek költői kérdések.
(#147645) t72killer
Persze, hogy túlzás. Én jelenleg ~2,5 GB-ból vagyok meg.. és abban van Messenger, League+, Facebook, Spotify, meg egyéb, a háttérben futó alkalmazások.. Nyilván szűkösen és erős kompromisszumokkal, de valahogy ki lehet jönni 2 GB-ból(főleg, ha nincs más).. persze törekedni kell azért a jobbra, ez evidens.[ Szerkesztve ]
Üdv.:M.
-
lenox
veterán
De amugy ez egy ajanlo topik. 2/16-os telefon lehet, hogy hasznalhato, de hogy ajanlott lenne, az biztos, hogy nem igaz.
-
t72killer
titán
válasz st6969 #147638 üzenetére
Sztem is túlzás, a 4gigás s7e-m se szokott kifogyni, nettó marketing a felhasználók 99%-ának.
Tárhely viszont a rengeteg fotó-videó-térkép miatt kell, 256GB-ot is meg tudnék tölteni mióta a fotógépről is mennek a telóra dolgok.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Brandynew #147639 üzenetére
Telefonálásra, böngészésre elég egy 7A. Anyám is tök jól el van 62 évesen az Y5 2018asával. 2/16os, fb, messenger, böngészés, pár szolgáltató appja számlákat fizetni. Neki ez az első okostelefonja, tavaly vette, jól el van és lesz is még velr évekig. Az áprilisban vett P30 Promon a 128 tárhelyből 33at használtam el, van 1100 fotó, és pár videó, pár zenei album. Ezek nélkül 24 giga körül lenne a foglalás. Bőven lehet létezni 32 giga tárhellyel, ne a saját felhasználói szokásaidból indulj ki.
[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
válasz nyisziati #147642 üzenetére
2,5 év nagyon sok ebben az iparágban. Azóta nőtt az Androidnak, a MIUI-nak, a legtöbb alkalmazásnak és a webes tartalmaknak is az erőforrás-igénye. A régi asztali számítógépek sem azért nagyon lassúak, mert elhasználódott a processzoruk.
Lehet, hogy van 3 és 4 GB-os verzió, de az nem fér bele a kérdező által megszabott büdzsébe.
Minden "használható", a hangsúly azon van, hogy milyen a felhasználói élmény, egy teljesen kezdő felhasználó milyen könnyen boldogul vele, mennyi bosszúsága lesz a használat során.
[ Szerkesztve ]
-
-
Brandynew
őstag
válasz minek?:S #147640 üzenetére
Miért akarod lenyomni az igényeket? Ráadásul el vagy tévedve, ha a Note 10+ szerinted középkategória. Egy 45-50 ezer Ft-os Redmi 8 vagy Redmi 7 tökéletes választás lenne.
A 32 GB ROM azért kevés, mert csak a MIUI és pár alapalkalmazás közel 30 GB-ot elfoglal ~ 1 év használat után (itt van előttem egy Redmi 7), és akkor képeket, videókat nem is rögzített az illető. Bővíthető (ha nem két SIM-et használ), de egy n=0 user nem fogja bővíteni, ha pedig bővíti, akkor valami gagyi szar lassú SD kártyát vesz, ami tovább rontja a használhatóságot.
[ Szerkesztve ]
-
evo87
őstag
iPhone vásárlásán gondolkodom. Fontos számomra a korrekt, magabiztos 1 napos üzemidő, illetve mindenképpen dualsim üzemmódban használnám.
Érdemes még jó áron XS-be beruházni (64GB ~250k Ft) vagy a 11-es széria felára megéri?
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
Brandynew
őstag
2 GB RAM van a Redmi 7A-ban. A 4 GB is kevés a mai weboldalakhoz és appokhoz és Androidhoz. A 2 GB RAM pillanatok alatt betelik, és a 32 GB ROM is nagyon kevés, ilyenkor van az, hogy próbálja az illető frissíteni valamelyik appot, de nincs hozzá szabad tárterülete. Kitöröl valamit, és ugyanúgy nincs elég. Rendszerfrissítésről pedig nem is álmodhat.
[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
válasz xhege #147631 üzenetére
De igen, vannak vele gagyi telefon problémák
Minél jobb az első telefon, annál jobb lesz az első benyomás az okostelefonokról. Tudom, hogy mit beszélek, tapasztaltam már, hogy egy idősebb rokonom vett magának egy első telefont, valami gagyit, és nem tudott rajta gépelni, akadozott, emiatt azt mondta, hogy nem tudja ő ezt használni. Nem zárta be a háttérben futó appokat, mert elfelejtette/nem jegyezte meg hogy kell, aztán próbált valamit megnyitni, de kifagyott neki. Amikor mutogattam neki a dolgokat, én is tapasztaltam, hogy nehézkes a használata, lassan reagál, gagyi az érintőkijelző. Nem jó érzés használni, csalódás lesz.
A Redmi 7A-ban elég gyengusz hardverek vannak, aki ismeri az okostelefonokat, sokkal könnyebben boldogul vele, mint akinek először van ilyen a kezében. Első telefonnak én biztos, hogy nem vennék belépőszintű eszközt, ugyanúgy ahogy pl. első fényképezőgépnek sem valami gagyit vásárolnék. A tapasztalt fotós a gagyival is jó képeket készít, az amatőrnek csak profi/félprofi géppel van esélye értékelhető képeket készíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz Brandynew #147629 üzenetére
Miért ne tudná használni? Közép kategóriás készülékekben van valami tanító program amivel könnyebb? Szeretném nincs ilyen szempontból különbség, úgyis azt szokja meg, ha később jobbat vesz akkor legalább nem csalódik, soha nem érdemes az előző telefonnál jelentősen gyengébbet venni, mert az viszont csaódás és a megszokott felhasználásnál rosszabb élményt fog nyújtani.
Redmi 7A első készüléknek vállalható már.
Redmi 7 vagy 8 mondjuk jobb lenne, nehogy kiábránduljon az okostelefonok világából.[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
válasz t_totyo #147627 üzenetére
Szia,
Első okostelefonnak nem vennék ilyen gagyit, mert nem fogja tudni használni. Első készüléknek legalább középkategóriás készüléket vennék, hogy ne legyen csalódás, normálisan működjön az érintőkijelző stb. Aztán ha már tudja kezelni az okostelefonokat, akkor vehet olcsóbbat is.
-
nyisziati
veterán
válasz t_totyo #147627 üzenetére
Redmi 7a.
Nincs notch, 3/32-es verzió is van belőle, Snapdragon-os, jóval erősebb, mint az Y5, van notiled, jóval nagyobb az aksi.
A Huawei csak az NFC-ben és a kamera apertúrában jobb (valamivel).
Összehasonlítás.[ Szerkesztve ]
-
t_totyo
csendes tag
Sziasztok,
ismerős számára keresek első tapis/okostelefont. Ami nagyjából kellene:
- keret kb. 30 ezer Ft
- új, független, magyarhonból
- a márka nem lényeg, legyen megbízható, kb. ennyi
- hosszú távra
- Android (munkahelyi telefonon már ismerkedik vele, ezért)
- átlagos, vagy esetleg átlag feletti üzemidő egy töltéssel
- jó/magas hangerő telefonálás közben
- 4GA használatot illetően 80% telefonálás lenne, a maradék némi messenger/viber videotelefon a távolba szakadt ifjúsággal, ill. évi pár alkalommal waze/google map navigáció nyaraláskor/külföldi rokonlátogatáskor, ha már egyszer adott a lehetőség. Böngészés, játékok, facebook és egyebek nem lesznek.
A pénzkeret nem szentírás, de figyelembe véve a felhasználást, feleslegesen sokat nem szeretnének rá költeni.Saját kútfőből a jelöltek:
- Huawei Y5 2019
- Xiaomi Redmi 7ATapasztalat még csak hasonlóval sincs, ezért minden véleményt/egyéb javaslatot szívesen veszek.
-
st6969
őstag
Huawei/Honor vonalon mi az, ami egy Redmi Note 8T-nek felel meg kb? Min. 4/64, jó kamera, bár a Redmi nem Amoled, de Amoled kijelző nagy előny lenne. 80k-ig. Külföld most nem játszik, karácsonyra kell.
Köszi -
castiels
addikt
Esetleg még a Nokia 8.1, lehet ami szóba jöhet a kiemelt kamera miatt, de valamiért nem árulják szolgáltatónál...
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Melyik a jobb?
snapdragon 675 kirin 710?
A7 vagy P30 Lite.
Film, zene, játék, net, jó kamera tulajdonságok.
A7 100, P30 Lite 85k lenne.
-
tomi_x
tag
Sziasztok !
Az alábbi 2 készülék közül melyik a jobb vétel :
Xiaomi 9T pro 6/128 GB
vagy
Huawei P30 6/128 GB. ? -
jss
aktív tag
Az A50-nek bele lehet -e kotni a kep elessegebe? Mindenki elegedett ezzel a keppontsuruseggel? Ez elegendo?
Zuhanó repülővel süllyedő hajóra esni...
-
Tüki
csendes újonc
Sziasztok!
Ismerősöm Huawei P30 pro vásárláson gondolkodik, mivel a nejének szeretne egy felső kategóriás készüléket, aminek jó kamerája van.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy a Huawei botrány mennyire befolyásolja a Huaweiek értékállóságát, ill. a Google alkalmazásai telepíthetők-e, gond nélkül futnak-e?
Előre is köszi a választ!
Tüki
-
Norbi.
őstag
válasz hunderbörd #147609 üzenetére
100ért meg lehet venni azt is,
de lehet én inkább ezt venném: [link] -
jss
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
jss
aktív tag
Tudtok -e mondani olyan hasznalt telot, ami legalabb olyan jo, mint a SAMU A50 es az ara is hasonlo hasznaltan?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz hunderbörd #147604 üzenetére
Xiaomi mi9t, régebbiből Huawei P20.
-
hunderbörd
tag
Sziasztok!
Max. 100e Ft-ért keresnék olyan telefont, amit elsősorban kamerában erős. Asszonynak kéne, mert a P Smart vállalhatatlan képeket csinál. Szóval valami olyan kéne, ami lakásban, általános fényviszonyok között értelmesen boldogul.
Létezik valami ilyen?
Köszönöm!
-
MODERÁTOR
-
RootRulez
félisten
válasz Viktor0610 #147601 üzenetére
Ha már így írtad, hogy ezek közül, megkérdezem...
És nem ezek közül esetleg tudsz valamit?
═════════════════════════════════════════
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest