Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tvamos
nagyúr
válasz #94529552 #148317 üzenetére
Igazabol 3 ezret se akar fizetni, de ez az LG (szerintem vegtelen fos) nem csinal megfelelo fenykepeket, es olyat szeretne, aminek jobb a kameraja, meg nem merul le ilyen gyorsan, de amugy eleg turelmes ember, szoval amugy megfelel neki a K10 is.
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
MODERÁTOR
-
Vistaboy
veterán
válasz #94529552 #148025 üzenetére
Köszi, ez a Ulefone Armor 6E is jónak tűnik, ahogy nézem, QI-töltő is van rajta, ami nagon jól jön, mert a gépházamon van ilyen, legalább ki lesz használva.
Bekerült a lehetőségek közé, meglátjuk, hogy sikerül összehozni. Köszi.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
dethroner
veterán
válasz #94529552 #147983 üzenetére
Köszi, nézegetem már én is a Banggood ajánlatát. Még annyi érdekelne hogy az áfamentességhez melyik opciót kell bejelölni? Priority Direct Mail vagy EU Priority Line?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #94529552 #147712 üzenetére
Csak arról, hogy azért nem használhatatlan. Anyám 1,5 éve használja, és még fogja is pár évig, szerintem. Egyik fiam Meizu M5öse rommá tört, most az LG Leon 4G lte-met használja, 1/8as, telefonálás, messenger, youtube megy rajta, na az már tényleg akadozós.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
hroberto
veterán
válasz #94529552 #147712 üzenetére
Mit nem lehet azon megérteni, hogy ha valakinek X forintja van egy telefonra, akkor ezért az X forintért ez a legjobb "ajánlat"! Felesleges tovább rugózni ezen.
Mellesleg van itthon egy 2 Giga RAM-al szerelt Huawei tabletem, ami alap dolgokra normálisan használható. Most is arról írok..KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #94529552 #147704 üzenetére
Többször leírtam, anyámnak y5 2018asa van. Első okostelefonja. Teljesen jól el van vele. Nyilván lassabb mint a P30 Prom, de teljesen jó sebességgel működik. FB, messenger, böngésző, és szolgáltatók appjai vannak rajta. Tudom milyen mikor akad, lassú egy telefon, ez nem olyan. Szóval minimál használatra még elmegy. Gyereknek játszani már kevés lenne. Amire sok idős használja, arra jó lehet. Továbbá az egész onnan indult, hogy 30 ezres keret van.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
nagyúr
válasz #94529552 #146545 üzenetére
Sorry, lehet nem emeltem ki a dolgot, de nem telefonnal volt ilyen gondom, csak a Paypal-ra való hivatkozás miatt hoztam be ide a rossz tapasztalatomat!
SmartShop szerintetek megbízható, ha van elérhető fizikai boltja is? Mert ahogy nézem az ÁK-n, a lista eleje csak email-en elérhető, emilezni meg nem nagyon szeretnék nagy értékű vásárlásokkal kapcsolatban senkivel. Lurdys Xiaomi bolt meg csak személyes megtapizgatásra jó. Ami jó az hamar kifogy készletről.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
TeeJay
félisten
válasz #94529552 #145565 üzenetére
miért jobb a Note 7 azon kívül hogy 6-8hónappal idősebb?
Note8-ban plusz egy kamera van, újabb proci amit talán tovább fognak támogatni
14nm helyett 11nm-en készül talán az még jobb a fogyasztásra nézve miközben a teljesítménye egál a 660-al.
Én inkább Redmi Note 8-at venném a jövőre nézveMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
bazsimano
őstag
válasz #94529552 #145484 üzenetére
ja nem, csak ennyi lenne nekem most 2 ev huseggel az a40 a telenornal. redmi note 7 sajnos nincsen telenornal...szoval azt alzan vennem...kuponozva. es akkor az 47 lenne.
szoval egy idosebb embernek, lehet jobb lenne a redmi a hosszabb aku miatt es, hogy nem kell annyiszor tolteni? azaz megeri a 10 ezer plusszt a redmi note? -
StLui
veterán
válasz #94529552 #145258 üzenetére
Köszi! nem vagyunk túl képminőség érzékenyek, fényképet meg tévén, monitoron szeretek inkább nézni, szóval lehet jobb választás lenne az A3. Először feleségemnek, majd magamnak keresek telefont (én Oukitel MK Wp 2-t cserélnék)
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
TunerJoe
senior tag
válasz #94529552 #144944 üzenetére
A kedvedért rákerestem a topikban a Xiaomi szóra. Nem sok olyat találtam, ahol azt írták volna, hogy gagyi, meg foskínai. UmiDigi tesztekből több a negatív hangvételű, mint a pozitív, a Xiaomi-nál még nem tapasztaltam ezt, legyen is a teszt akármilyen régi. És ez szerintem jelent valamit.
instagram.com/albert__gyorgy
-
-
hhgygy
senior tag
-
nyisziati
veterán
válasz #94529552 #143791 üzenetére
Xiaomi-Meizu pároson kívül ne nagyon keresgélj, mert zsákbamacska. Ha csak 30 ropid van, én a helyedben néznék egy szép állapotú használtat. Pl. Redmi Note-ot, 4-esek, 5-ösök már vannak ezen az áron, MI A1 is stock droiddal.
Vagy újonnan a Redmi 7A, bár szerintem az ma már kicsit harmatos, 2 giga ram az nagyon kevés. Van amúgy 3 ill. 4 gigás is, de azok már jócskán 30 fölött.[ Szerkesztve ]
-
Wallenberg
senior tag
válasz #94529552 #143791 üzenetére
A Doogee N10 ugyanaz, mint a Doogee Y7. Itthon kereskedelmi forgalomban csak az Y7 kapható.
Inkább legyen egy új (vagy használt) Xiaomi Mi A2 vagy Xiaomi Mi A2 Lite. Jobban jársz velük, hidd el.
Ezek Android One telefonok, 2 év szoftvertámogatással és havi biztonsági frissítéssel.
A Mi A2 Lite 4000 maH akksival bír, van benne jack csatlakozó, míg az A2-ből az kimaradt.
Jó még a Redmi Note 5 Pro is.
Ezek Full HD-s telefonok, ezalá már nem érdemes menni felbontásban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest