Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
-
somogyib
őstag
Nem tudom hol kérdezzem, megkérdezem itt...
A Samsung Galaxy Note 8 spen-je használható egy Galaxy A5-ön?
-
dethroner
veterán
válasz #94529552 #147983 üzenetére
Köszi, nézegetem már én is a Banggood ajánlatát. Még annyi érdekelne hogy az áfamentességhez melyik opciót kell bejelölni? Priority Direct Mail vagy EU Priority Line?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Xiaomi mi 9 Lite vagy Samsung A50?
A párom fehér cagy gyöngyházfehér telefont szeretne. Ez a kettő tetszik neki. Itthon a mi 9 lite elég szűk kerwtek között kapható, de kifogható. A samsung procijait nem ismerem...
Szerintetek?
-
sfefe
addikt
válasz Viktor0610 #147992 üzenetére
Azt nem tudom, haver venne a lanyanak.
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
dik
őstag
Komám lebeszélte róla neki talán a MI 7 64gb csodálya van kintről rendelte itthon nem is volt és arra panaszkodott nem érti mit beszél a másik fél nem elég hangos. Máshol is olvastam ilyesmit így én sem mellett döntöttem volna talán. Bár én utálom ezeket a sz@rokat... Nyomkodós a király...
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
tibbike01
őstag
A Telenornál egyösszegben vásárolt Galaxy s10e kártyafüggetlen és 2 év teljesértékű garancia jár hozzá?
-
MODERÁTOR
-
dik
őstag
Családtagom hirtelen megvette a Huawei Smart P 2019. Nem MI lett remélem nem nyúlt mellé nagyon...
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
Soma01
veterán
Redmi 8 telefon árában (kb.) tudnátok ajánlani olyan, ajánlott telefont, ami szélesebb? Tehát 75mm-től nagyobb?
Akinek vennénk, azt mondja hogy az neki kicsi. A magassága az ok, de nagyon keskenynek találja a Redmi 8-at.
Itthon kapható, magyar garanciás telefon kellene.[ Szerkesztve ]
-
Arween
senior tag
Sziasztok.Egy s8-telefont váltanék le.
Árban olyan 150e lenne rá mindenképp új független telefon érdekel (max flottás előfizetéssel vállalnék be hűségidőt).Ami fontos a dual sim,kamera,és üzemidő .Méretben jó lenne ha s8- méreteitől nem rugaszkodnánk nagyon el.
S10 lett volna a cél de az még használtan sem fér bele a keretbe.Így maradt az s10e vagy ami most került képbe Huawei p30.Melyikkel járok jobban?
Illetve ha nagyon kiengedem a méret határokat de az ár marad akkor most került be a Xiaomi Mi Note 10 ami nem tudom mennyire jó opció?(persze ez nem hazai beszerzésből ) -
beci
őstag
Köszönöm,ez nekem is ment.
De mivel nem vagyok tisztában azzal,hogy melyik bolt a megbízható,melyik ad normális garit a legolcsóbban,ezért tettem fel a kérdésem.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
addikt
bár neked is menne
istyle:[link]
https://turbado.hu/telefonok/apple/iphone-xs-max/apple-iphone-xs-max-64gb-silver iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
beci
őstag
Sziasztok.
A lányom szeretne egy Iphone XS Max mobilt magának. Van most rá valahol akció? Nem sufni gsm-es helyet keresek. Köszönöm.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Norbi.
őstag
válasz w.miki #147970 üzenetére
Ki lehet fogni persze, ha szerencséd van. Bár erre inkább januárban lesz nagyobb esély, ha sokan eladják a régit.
35-ért már nagyobb a választék és kifoghatod az általad említett S7, G6 telefonokat.
Viszont én annyiért még szétnéznék a Redmi Note 7, Huawei P10-ek közt is, ezekből még bőven lehet találni garisat.
Mikrofon probléma egyikkel sem szokott lenni, sem kihangosító, persze hibás példány bármiből előfordulhat. Az A3 2017-ből sem rémlene ilyen szériahiba, lehet csak ti fürödtetek be egy darabbal. -
w.miki
veterán
válasz Norbi. #147958 üzenetére
Köszi a tippeket!
Megnézem a Redmi 4x, A5 2017, P Smart, Meizu M6 Note telefonokat.
A használt telefonok ára elég hullámzó, egy-egy darabot ki lehet fogni olcsóbban is.
35e Ft lenne rá, akkor mi férne még bele?
Kérnék még néhány tippet, ami jó térerővel, és erős kihangosítóval/mikrofonnal rendelkezik?
Nevesebb gyártók telefonjai: LG, Samsung?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
sfefe
addikt
Szisztok!
Haver venne telót lányának aminek jó a kamerája max 70-75e ft-ért.
Köszi
Udv: sfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
válasz ginola #147923 üzenetére
Banggod. 61 lett eu-s postával. (ha sikerül eladni a 3s-t, akkor meg 40e-ből megvan ) Kupont se a magyar oldalakon kell nézni... ennyi.Azok szinte csak nekik jók a reflinkek miatt. Egyiken se láttam ezt, amit használtam, valami lengyel vagy francia oldalon találtam, plusz a FB-on is érdekes keresni. Hagyjuk már, hogy el kell tartani ennyi meg annyi alkalmazottat... bőven megfizetjük őket, gondolok itt a telefonos cégekre. Olyan árat kifizettetnek részletfizetéssel, amennyibe sose került az a telefon. Ha a Banggoodnak 60e-ért is megéri árulni a mi9lite-ot, akkor mennyiért veszik vajon ők? Ebből lesz itthon 90e vagy több.
[ Szerkesztve ]
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
five05
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok nagyon benne a telefonok világában, milyen telefonok vannak, amik rendelkeznek kb. iphone xs minőségű kamerával, de android platformon?
Nem kell sokkal jobb vagy sokkal rosszabb kamera, árban minél kedvezőbb megoldások érdekelnének, fejlesztéshez keresek ilyet. Csak a képek/videók hasonló minősége számít.
Köszi a segítséget!
-
dethroner
veterán
Igen, a note 7 is benne van abban a kevésben, amit olvasgatok Ez a 195 eurós ajánlat ez hol érhető el?
(#147961) TeeJay Nem nekem kell új teló, hanem a csajomnak. És nem arról van szó hogy ki mivel bír el, hanem hogy ha nincs gyakorlati értelme annak hogy egy 200 grammos telefont vigyen az ember magával, mert mindent ami kell be lehet rakni nagyjából 160 grammba is. Ismerem a telóját, volt korábban nekem is olyan, végig fém keret, volt hogy véletlenül hozzávertem egy fém szekrényhez, és semmi baja nem lett, illetve a szekrényről leszedte a festéket Nekem is húzta a zsebem, tudom hogy nem kellemes cipelni. A mostani telóm 40 grammal könnyebb, ami papíron tényleg vicc, 5 szelet parizer tömege, de érezhető a különbség. És figyelembe veszem a kívánságát, ha ő nem akar újra ilyen nehéz telefont, akkor könnyebbet kell keresni, még akkor is, ha nincs túl nagy választék.
Amíg otthon a budin üldögélek és közben nyomkodom, addig az látom az előnyét a nagyobb készüléknek. De amint zsebre rakom és húzza a gatyát le rólam, érzem hogy a combomnál idiótán feszül a zseb és bizonyos magasságnál nem tudom ezért feljebb emelni a lábam, na akkor már csak a hátrányát érzem a lassan falra felfúrható méretnek.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
TeeJay
félisten
válasz dethroner #147952 üzenetére
anyum most karácsonyra kapja a Redmi Note 8T-t és ha egy 56éves családanya elbír kezelni egy ilyen telefont akkor vérciki ha te nem
mellesleg én meg a K30-at várom ami még a Note 8T-től is nagyobb lesz mert 6,7" körül van és 2400x1080 pixeles kijelzője van meg 4500-as akku 730G Snapdragon procival
vagy 3x tovább fogja bírni mint az LG G4-em 3000-es akkuval meg zabáló Snapdragon 808-al, a teljesítményről nem is beszélve, a mostani már dadog facebook alatt is ha megtekerem vagy több dolgod futtatnék
egy mai telefon meg 2x több üzemidőt összehoz gyorsabb procival
méretben meg kibírom hogy 1-2centivel hosszabb lesz, a szélessége nem nőMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
w.miki
veterán
25e Ft környékén szeretne Androidos okostelefont egy ismerősöm.
Valószínű csak használt lesz.
Fontos, hogy jó térerő, jó telefon kihangosító funkciója legyen, illetve nagy betűk számok beállíthatóak legyenek.
FB, Messenger, Viber, Skype, Youtube, telefonálás menne rajta. Pár fénykép, és zene bt hangszórón keresztül.
Most egy A3 2017 van, de kihangosítva alig érteni, és a térerő sem túl nagy.
Ami eszembe jutott: Samsung S7, LG Q6, LG G6
Egyéb tippek?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
dethroner
veterán
válasz Dareiosss #147953 üzenetére
Te most vagy szimplán kötekedsz, vagy nem érted amit írok.
Bravó, a telefonod minden tekintetben megfelelne, csak egy kérdést engedj meg. A feléből mennyit engedsz?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Dareiosss
senior tag
-
dethroner
veterán
válasz Dareiosss #147950 üzenetére
Te vagy eltévedve ha nem látod a méretbeli növekedést. Káva eltűnt, de nemcsak azért nőtt meg a kijelző, hanem mert legalább 10mm-el még a telefon fizikai mérete is növekedett. Gyakorlatilag 160 mm alatt nincs ajánlható készülék. És az aksi is lehetne 4000-es nyugodtan kisebb tömeg mellett is, eddig is meg tudták csinálni. Még a fém hátlap is eltűnik gyakran és műanyag ellenére is csak a tömeg nő. Mi van ezeken a mai cpu procikon, talán réztalpas aktív ventilátor?
De lehet találtam érdekeset, mi 9 lite, néhány európai shopban 250 dollár alatt van az ára. Elvileg stimmel mindenben amit szeretnék.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Dareiosss
senior tag
-
-
Dr.Burn
őstag
Most melyik a csucs katerogiras "kinai" okostelefon? Oppo Realme X2 Pro?
"Later Nerd!"
-
dethroner
veterán
válasz sfdrakex #147943 üzenetére
Nem azt írtam hogy ne fejlesszenek, tegyék csak. De az nem fejlesztés hogy b@sznak bele 1 inchel nagyobb üveget, meg egy gyorsabb cpu-t. A fejlesztés szerintem az lenne ha az alkotóelemek méretem, tömege csökkenne és úgy nőne a teljesítmény.
De látom a hozzászólásokat, mások is nehezményezik hogy amire képes volt 2-3 éve a telefongyártás, az manapság nem megy. Mindent erőből oldanak meg, egy nagyon nagy üveglap felülre, mert ez mutatja fejlődést. Értem(#147944) Sungoo 16 centis telefon már kicsinek számít? Már ez is kétkezes használatot igényel.
(#147945) Ájvé Hát ez az, ekkora méretben még csak FHD telója volt, nem tudom zavarná-e a rosszabb felbontás.
Átkozott telefongyártás.[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz dethroner #147942 üzenetére
Van élet Xiaomin kívül is. Feleségem imádja a P30asát én is a Prot, csak más kategória. P30 lite jó lehetne az ismerősödnek, csak az drágább.
Normális méret? Mert legyen benne minden, bírjon sokat az akkuja, és legyen kicsi. Talán, ha az elmúlt 20 évben az akku technológia fejlődött volna jelentősen, megoldható lenne, de nem fejlődött.
Mit adnak az újak amit a Note 4ed nem tud? Tényleg, ne is fejlesszen senki semmit mert neked az elég? 😃😃😃
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
dethroner
veterán
válasz sfdrakex #147940 üzenetére
Nem tudom miért nem lehet normális méretű és tömegű telókat gyártani Amiket írtam kritériumnak, azokat mind tudja a 3 éves Redmi note 4, fel nem fogom hogy mit adnak ezek a mai hatalmas masinák, amiket a note 4 nem tud? Xiaomin kívül nincs élet?
-
Ájvé
veterán
válasz Shinnokina #147936 üzenetére
Akkor fizetik vissza ha vámon megfogják és neked kell kifizetni azt, szóval ez egy vám biztosítás lényegében, vám kerülése pedig, mondjuk nem túl tiszta dolog, még ha valahol máshol is hozzák be az EU-ba. Én ezért preferálom az EU raktárat, ott nincs ilyen gond és gyorsabban meg is jön az áru.
"különösen nagyobb értékű termékeknél sokszor más szállítási opció sincs"
Mindig van DHL EMS vagy hasonló, ezeknêl mindig kell áfát/vámot fizetni el is intézik, neked csak fizetned kell.
"ha Európából rendelsz"
Most Európa vagy Kína? Nagyon nem mindegy. Az se számít sokat hogy külföldről rendelsz, EU-n belül nincs áfa és mégis külföldről van szó.
"Ezek a termékek pontosan ugyanannyira legálisak, mintha kimennél Hollandiába és megvennéd holland áron"
Hollandia EU tag, onnan nincs áfa vagy vám.
"Vagy mondjuk Kínában nyaralsz és a helyi üzletben veszel egyet."
Na az viszont nem igaz, mikor az EU-ba vissza utazol nyilatkoznod kell milyen vám köteles árú van nálad és bizony kell fizetned ha találnak olyat. Úgyhogy ez pont nem jó példa.
EU raktáras kínai áruház megint más kérdés, mivel azok után már kifizették a vámot és áfát vagyis teljesen szabályosan az EU-ba behozták.[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz sfdrakex #147931 üzenetére
Mármint redmi note 8t, erre gondoltál?
Ha igen, akkor az baj, mert egy csomó dolog nem egyezik meg az elképzelésemmel. pl túl nehéz, nincs rajta értesítési ledA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Shinnokina #147936 üzenetére
Nem áfa csalás ha kintről jön és nem fizetsz rá áfár és vámot? Hát akkor mi?
De nem ez a gond, csak ne hasonlítsuk már az árát a szabadkai piaci Nikenak egy legális boltéhoz, mert kb ezt csinálod. Nyilván egy teljesen legálisan üzemelő vállalat nem tud olyan áron dolgozni mint aki sumákol.
-
Shinnokina
tag
válasz sfdrakex #147930 üzenetére
ez nem áfa csalás, hogy külföldről rendelsz.... Az meg a shop "ajándéka", hogy visszafizeti neked az áfát (az akkor is be van fizetve a magyar hatóságoknak, csak végül nem a te pénzed, hanem a kínai bolté, de ettől még be van fizetve). Egyébként az áfamentes szállítások költsége nem brutális nagy, olyan 1500-2000 forint környéke szokott lenni, és van amikor 0 forint, különösen nagyobb értékű termékeknél sokszor más szállítási opció sincs, eleve ezt adja a "gép", ha Európából rendelsz Ezek a termékek pontosan ugyanannyira legálisak, mintha kimennél Hollandiába és megvennéd holland áron, majd a tatyódban szépen hazahoznád. Vagy mondjuk Kínában nyaralsz és a helyi üzletben veszel egyet. Egyébként meg számos kínai webshopnak van európai raktára, ahová beérkezve már megfizették az európai vámot (!), tehát semmiben sem különbözik egy amazonos vagy ebayes angliai vagy német rendeléstől....
Xiaomi 11 Lite 5g NE - és zöld :)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Viktor0610 #147933 üzenetére
Jaja, Note szó kimaradt, köszi neked is.
-
MODERÁTOR
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Shinnokina #147928 üzenetére
"ha elkapják vámon, visszafizetik neked a költségeket."
Ilyen szállítással drágább is a cucc, és még mindig áfát, vámot csalunk.
Egyébként nincs bajom a külföldről rendeléssel, de a trükközős, csalós árat ne hasonlítsuk egy itthoni hivatalos forgalmazóhoz.
Trükközéssel, áfa csalással sok dolgot olcsóbban be lehet szerezni, mint amennyiért a gyártó tudja adni. Ettől még a hivatalos árat ne hasonlítsuk a csalással elért árhoz.
-
dethroner
veterán
Hello mindenkinek!
Pár éve nem vettem telefont és ahogy látom nagyon megváltozott közben a világ. Korábban 200 dezső körül normális telefont lehetett venni külföldi boltokból, de most elvesztettem a fonalat. Olyan mintha mindenki megbolondult volna és nőnek a kijelzők, és semmi más nem fontos.
Ami nekem fontos lenne:
Ár kb 70 ezer max, ha kevesebb nem baj
Méret ne legyen 160x 77 mm-nél nagyobb, a tömeg is jó lenne ha 180 gramm alatt maradna.
Akinek venném eddig 1080p-s telefonokat használt 5,5 colon, nem tudom hogy a kisebb felbontás mennyire lenne zavaró, de inkább legyen a jól bevált FHD, vagy magasabb, nem tudom milyen értékek mennek most.
Aksi 4000 mAh legalább.
Értesítési led legyen, ha több színű még jobb.
Csak új készülék jöhet szóba, akár külföldi rendelés is játszik ha sarcokkal együtt belefér a keretbe.
Normál használatra kell, telefonálás, netezés, face és youtube. Filmet nem néz rajta, zenét viszonylag keveset hallgat telefonról. Kamera is tökmindegy milyen, úgyse használható egyik se ebben az ártartományban normálisan, ha valamit tényleg meg kell örökíteni az utókornak arra van fényképezőgép.
Kb ennyi lenne a szempont, női táskába lenne tartva, ezért nagyon fontos a tömeg. Most egy elephone P8000-et használ, amit néha direkt nem rak el és nem visz magával mert nehéz és lehúzza a táskát. De az én redmi note 4-em már jó súlyú azt mondja
Tudtok javasolni valamit, valamiket?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Shinnokina
tag
válasz sfdrakex #147927 üzenetére
erre van az áfamentes szállítás ezeknél a webshopoknál, ha elkapják vámon, visszafizetik neked a költségeket. Persze a gariztatásos mizéria ettől még megmarad. Sokan írják, hogy a kínaiak sem rosszabbak mint akármelyik szolgáltató itthon, itthon is bele tudnak kötni a gariztatásba, ha akarnak. Engem inkább az riaszt, hogy ki kell küldeni külföldre, akármi lehet, elvész, ellopják, megsérül a csomag, illetve hogy jóval több idő a gariztatás, legyen mellé cseretelefonod otthon...Egyszerűen túl macerás az egész.
Xiaomi 11 Lite 5g NE - és zöld :)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Victoryus #147900 üzenetére
Ha a 70 ezerre rászámolod a vámot és ÁFÁt meg is kapod a 108 ezret. Vagy minden cég csaljon áfát és trükközzön, ez a követendő példa? Persze nyilván keresni is akarnak rajra, és eltartani pár ezer alkalmazottat. Jó ez a rendeljünk mindent külföldről, csak tulajdonképpen csak akkor olcsóbb ha nem fizetünk meg rá semmit. Ha kifizeted rá a hivatalos sarcokat már nem is olcsóbb, és sokszor garid sincs. Persze gonosz állam amiért van adó stb, de minél többen csalnak a többeknek annál többet kell fizetniük.
-
Soma01
veterán
Huawei telefonból milyen típus ami belépő szinten ajánlott? A P Smart már jó?
-
válasz elfelejtette #147918 üzenetére
Igen, kis méretűt én se találtam, pedig kerestem. Végül vettem egy Mi 9 lite-ot 60e-ért, szerintem annyiért nagyon megérte. Alig várom, hogy hozza a futár. MiA3 55 lett volna,de mivel itt aprón senki nem akarta nekem eladni, berágtam, végül mi9 lett. Ha meg túl nagy lesz, akkor eladom.
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
elfelejtette
veterán
válasz Victoryus #147917 üzenetére
Az a baj, hogy nincs neki se a feltételeinek megfelelő telefon, úgy mint nekem sem. Jó üzemidőre ott lenne a Redmi 8, csak nagy. Méretre talán a Xiaomi MI A3 jobb, üzemidőben és kamerában is jó, és árban is beleférne neki. Ha bedobnák a kalapba a Telekomnál, akkor talán én is azt választanám.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
-
solyomb
tag
Sziasztok,
xiaomi redmi 4x megfáradása után keresek új készüléket.
3 preferencia van prioritás szerint:
üzemidő(a felhasználója minél ritkábban szeretné tölteni ), méret (~150mm), kamera
Új készülék.
Keret: ~60kköszi előre is a javaslatokat
-
d.toth91
tag
Sziasztok,
A jelenlegi Huawei Mate 10 pro-mat szeretném leváltani egy kétkártyás készülékre.
A jelöltek:
Xiaomi Mi 9
Xiaomi Redmi 9t pro
Samsung S10e
Honor 20 Pro
A fő felhasználás emailezés, internetezés, fotózás, social media. Nem szeretném sokkal alább adni sem fotós képességek sem üzemidő tekintetében a Matenél megszokottakat. Legalább két évre tervezek.
A fentiek közül melyik a leginkább ajánlott? Esetleg van ugyanebben az árszegmensben valami, amit érdemes megfontolnom?
Köszönöm a segítséget.
-
tibbike01
őstag
És azt jól tudom, hogy gyári független a Telekomnál listaáron árult Galaxy s10e?
-
digitalz
csendes tag
Koszi a gyors valaszokat, megnezem oket! Sonynal eddig (ahogy ismerosoktol hallottam) minden telojuk televolt a bloatwareeikkel, ez meg mindig igy van?
-
-
MODERÁTOR
-
bazsimano
őstag
Sziasztok!
ebben tudnátok segíteni?Árkategória. 60-100eFt-ig,
- Használt vagy új? Új.
- Hol vennéd meg? akarhol lényeg hogy fuggetleniteni lehessen, dual simes kellene.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszabb távra keresek.
- Mire használnád? Dual sim, telefonalas hosszu akksi.jo kamera.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? eddig honor 6 volt...hasonlo meretek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Asszociációs játék. :)
- Asztrofotózás
- Robogó, kismotor
- Google Pixel topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok