- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
-
-
bombibmw
veterán
válasz
Amerigo57 #166856 üzenetére
Én a Xiaomishopban vettem céges telónak, ahol regisztráció után 3 év jótállás van rá.
Ha valaki nem maximalista, akkor teljesen jó telefon.
Nagyon aktív használat mellett sima a két teljes nap akkuidő, de kihozható belőle három nap is és nem mondanám, hogy döcögős telefon.
Megéri az árát. -
-
-
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Amerigo57 #162989 üzenetére
Jó az. Nem az ipon magazin a végső igazság forrása
Nyilván több összetevős probléma.
Tényleg kicsi, teljesítménye oké (ebben alma nem szokott tévedni).
De azért a minimálisan 128GB kiszerelés már elég combos árú ahhoz, hogy droidost nem igazán fog átcsábítani a full zárt rendszerbe, új vevőt megint nem szerez, házon belül ott a 2020SE (sokkkal gyengébb, de még mindig gyors, jó kamerával) jóval kevesebb pénzért.
A rohadalom magy noccs már tavaly is ciki volt, marketing ide, vagy oda. Nyilván nem dobja meg az eladást.
Alapvetően azt hiszem aki almával akar villantani, annak nem céltárgy, a többi potenciális vevőnek meg túl drága, mikor vehet kevesebb, mint feléért pixel 4a-t, ha kis telót szeretne 🤷 -
Puma K
nagyúr
válasz
Amerigo57 #160579 üzenetére
Olvastam beszámolókat, hogy talán a Samsung A21 az ami botrány és akad használat közben... esetleg véletlenül nincs arról információd, hogy az A41 esetén ilyenről lehet tudni?
Szívem szerint a Redmi Note 9 Pro-t adnám neki, de az akkora tepsi, hogy félek nem tudná csak úgy zsebre vágni... vagy normálisan használni... bár rendszerint úgy is 2 kézzel matat a telefonján.
-
Norbi.
őstag
válasz
Amerigo57 #160335 üzenetére
Nincs már ebben a méretben Android. 5 évre meg bármivel nehéz tervezni, inkább 3 év a reális, 150-ig a középkategória teteje jön ki maximum.
LG Velvet, Samsung A71, Xiaomi Mi10T, Oneplus Nord nagyjából ezek jönnek ki a pénzből. Olcsóbban Mi 10Lite, Mi 10T Lite. Esetleg iPhone SE 2020, a méretben inkább stimmel. -
Ájvé
veterán
válasz
Amerigo57 #158435 üzenetére
Mi 10 Lite esetleg Mi 10T Lite gyengébb hardverrel de nagyobb akkuval, 120 Hz-es IPS panellal (nem tudom AMOLED-et vagy IPS-t preferálod). Ezek "friss" készülékek még jó ideig támogatottak lesznek, Nova 5T viszont egy 2 éves konstrukció.
gabber01:
"Kb 1 Hónapos" "kb 2 Hónap garival", ez összesen 3 hónap, legalább 1 év garancia kell hogy legyen rá összeszesen. Kérdés hogy honnan van ott mennyi garanciával adták és mi történt hogy most ennyiért árulják. -
FraFer82
tag
válasz
Amerigo57 #153936 üzenetére
A Turbadónak akkor ér igazából többet a garanciája, ha befizeted a telefon árának 10%-át még, és a prémium garanciájukat kéred. Szerintem az, hogy így nem javítanak, hanem cserélnek, magyarán kapsz egy új telefont vagy levásárolhatod náluk egy másik készülékre a 2 év alatt, elég jó dolog.
-
Norbi.
őstag
válasz
Amerigo57 #153928 üzenetére
Apple vilaggarit kapsz mindenhol, 1 ev, szinte mindegy.
Ha hivatalos viszonteladotol veszed(MediaMarkt, Edigital, Euronics, szolgaltatok) es maganszemely nevere akkor viheted az istylehoz szamlaval a masodik evben szavatossagban, kvazi gariba. Tehat ott azokra ket ev van.
-
-
l.kiss
tag
válasz
Amerigo57 #152907 üzenetére
Ezzel azt akarod mondani, hogy ízlések és pofonok avagy van az a helyzet, amikor semmi sem elég...
A notebookcheck tesztje szerint a note 8pro 2m-es pontosságot mutatott úgy kültéren mint beltérben. Létezhet ez? A note 9s pedig beltérben nem talált jelet. Ezek az eredmények szoftveres trükkök vagy van valóság alapja?
-
-
Ádám16
addikt
válasz
Amerigo57 #152114 üzenetére
Honor 20-at rendeltem a Telekomtól Honor Band5-tel 103-ért.
A karperecet eladom valószínűleg, így 95 körül lesz a teló hivatalos forgalmazótól.Persze tok, fólia, és így is visszaáll 105-re a dolog, de még így is BB, ahogy néztem. A Mi9T lett volna még emellett árban, de valamiért a Honor (Huawei) felülete jobban bejön + nekem M20P-m van, és tudom, hogy mennyire stabil a rendszer.
-
t72killer
titán
válasz
Amerigo57 #148991 üzenetére
Az ulefone 3WT verzión gondolkodom, sajna nagyon sivár a strapatelefonok piaca. XDA topikot átnyálazva egyelőre olyan alapdolgokra panaszkodnak, mint a távolságszenzor megvakulása telefonáláskor és az 5Ghz-es wifihez csatlakozás - kérdés, mi jöhet még
?
Nekem nem kell hogy max FPS-el tolja a krájziszt, csak az, hogy a nem vmi jól optimalizált túrázós (oziexplorer és hasonlók)+hagyományos(here, guglimap) térképprogik ne coppantsák le az akksit, jó+pontos legyen a helymeghatározás illetve a bluetooth, wifi, 3-4G kapcsolat tökéletesen menjen. + persze ne egy 2hetes túra közepén derüljön ki, hogy marhára reszelni kell rajta valamit, amihez netkapcsolattal rendelkező PC-t kellett volna a hátamon hozni...
A WT walkie-talkie funkciója érdekes, de persze csak akkor, ha nem okoz egyéb galibát + esetleg az az antenna nem csak a CB-hez jó, hanem esetleg a 4G/Wifi-t is combosítja. Najó, kihúztam a biliből a kezem... -
AtHoS
nagyúr
válasz
Amerigo57 #149506 üzenetére
Inkább itt: [www.hancosydigital.hu]
Éppen tegnap volt némi csevely erről a webshopról, ami hivatalos eustock viszonteladó [link] , tehát gyári 2 év garancia él a telókra + 10k-val olcsóbb is, mint amit linkeltél
Szerk.
Majd el is feletettem: gearbest-es Note 8 pro Netherland priority line szállításos történet pozitívan zárult (nem tudom miért ült a csomag egy hetet a nemzetközi kicserélő központban) vámolás nélkül átvételre került, tehát túl pesszimista voltam a csomag parkoltatásának hosszúsága miatt
-
-
tvamos
nagyúr
válasz
Amerigo57 #145676 üzenetére
Nagyon jo! Legkozelebb ilyet veszek a gyereknek. Az elozo telot beejtette a klotyoba, a mostanit meg leejtette a betonra, es osszetort a kijelzo. Eszem megall!..
Az Ulefone Armor 6E mennyire jo telefon? Xiaomi Redmi Note 5 helyett lenne... Jatekra.
Illetve mennyire jo bolt ez a B-tel? -
Brandynew
őstag
válasz
Amerigo57 #140616 üzenetére
Szia,
Azt nézd, hogy milyen IP és MIL-STD szabványnak felel meg.
Az EVOLVEO StrongPhone G6 IP69-es, ami a legmagasabb IP szabvány (az első számjegy 1-6-ig terjed és a szilárd tárgyak készülékbe jutását méri, a másik 1-9-ig terjed és a vízre vonatkozik).
Rendelkezik MIL-STD-810G:2008 tanúsítvánnyal is, amely szerint a felület típusától függően 1,2-2 méter magasságból történő leejtést is túlél.
Tehát igen, ebből a szempontból jó telefon, hardveresen persze van 10x jobb is ennyi pénzért (Redmi Note 7). Nem tudom, mennyire fontos ez az ütésállóság, létezik ütésálló tok is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Lavender Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával