- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
evo87
őstag
válasz
sfdrakex #147652 üzenetére
Igen, ebben igazad van. Ellenben a Spotify és a felhő miatt számomra a nagy tárhely annyira nem izgató, illetve a 11 Pro esetében a felár 130-140 ropi.... ami erősen fájdalmas.
@Oldman2: a privát számom T-s, ott van eSIM, a céges pesig Voda, a menne a fizikai SIM helyére.
-
evo87
őstag
iPhone vásárlásán gondolkodom. Fontos számomra a korrekt, magabiztos 1 napos üzemidő, illetve mindenképpen dualsim üzemmódban használnám.
Érdemes még jó áron XS-be beruházni (64GB ~250k Ft) vagy a 11-es széria felára megéri?
-
evo87
őstag
Huawei P30 és Mate 20 párosból melyiket ajánlanátok inkább?
A Mate 20 akkuban jobb, nagyobb, ami előny és hátrány is egyben, LCD, míg a P30 a mérete miatt egy kézzel talán jobban használható, oled (talán takarékosabb, illetve szebb, de cserébe ott a beégés félelme). Hardverre megegyeznek szinte, desktop mode mindkettőnél van, IP védelem azonos, támogatást tekintve is vélhetően hasonlóan kapnak majd frissítést.
-
evo87
őstag
válasz
Viktor0610 #138577 üzenetére
Kár. Pedig reméltem, hogy a kijelző és a modern hardver miatt az uzemido is jó lesz a kisebb akksi ellenére. Mindenesetre szimpi az S10e... De így már kevésbé.
-
evo87
őstag
válasz
evo87 #138413 üzenetére
A Mate 20 mellett a kisebb mérete (és mivel aquában most 209) miatt most beszállt a Galaxy S10e is. Szimpi cucc, egyedül a karcsú akkutól tartok. A Mate 20 4000 mah, de lcd, nem tudom, hogy a Samsungnál az amoled kijelző mennyit javít a helyzeten a 3100 mah akksi mellett.
-
evo87
őstag
Sziasztok!
200 alatti árban keresem a számomra legmegfelelőbb vételt. Az esélyesek:
- Mate 20: újabb hardver, kis káva, kis noccs, akkuban erős, nem oled,
- P20: előny, hogy kisebb, de kisebb akku, jobb ár, nem oled, semmi extra
- P20 Pro: oled, IP67, nagy akku, sajna nagy káva alul, már 1 éves, nagy noccs,Ti melyiket ajánlanátok? Illetve ha volna más alternatíva hasonló árban és tudásban?
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Sajna a P9 lite-omat ellopták a hétvégén, így pótolnom kell.....
A keret 100k környéke, jó akku idő nagyon kell, dual sim jó ha van, de nem kötelező, legyen korrekt és jó anyagminőségű.
Nyilván a P10 lite a kézenfekvő, ellenben az Iphone SE is megfordult a fejemben, azonban annak az üzemidejétől egy picit tartok, illetve ios-t még nem használtam.Mit tanácsoltok, ebben az árkategóriában mi számít mostanság bestbuy-nak?
-
evo87
őstag
válasz
csakany2001 #100749 üzenetére
Azért azt is valljuk be, hogy a Nexusok kivételével nagyon ritka a 3 éves frissítés. Szinte egyik gyártó sem csinál ilyet.... jobb esetben 1,5 évig még foglalkoznak vele... de sokszor már 1 év után sincs semmi.
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Nagyjából 2 modellre szűkült a kör, ami tetszik, a tulajdonságait illetően megfelel (2sim, b20, max 5,2 col, legalább egy kis fém, minőségi anyagok, összerakás) és a max 90-es keretbe belefér:
- Lenovo Vibe Shot: már jó egy éves modell, 6.0 kijött rá, de a további frissítések kérdésesek nyilvánvalóan a korából és a márka bizonytalanságából fakadóan - Lenovo Shopban 90e
- Huawei P9 Lite: nagyon friss modell, vélhetően legalább egy nagyobb frissítéssel, illetve frissebb, naprakészebb műszaki részletek (pl. új kirin), azonban nincs GorillaGlass - MM-ben 85e
A kettő közül melyiket ajánljátok inkább? Mindkettő akksija hasonló méretű (bár a P9 lite akkuját jobban dicsérik talán), mindkettőben van némi fém és mindkettő FullHD.....illetve nem tudom mennyire problémás a Vibe Shot kora.
-
evo87
őstag
válasz
csakany2001 #98593 üzenetére
A MOTO G4-et néztem én is, de itthon még sehol sem kapható, ha jól látom.
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Lenovo P70-esem cseréjén gondolkodva eddig az alábbiakat találtam vonzónak. Számomra a DualSim és az átlagosnál combosabb akksi a kritérium, illetve nem baj, ha frissülni fog még.
- Asus Zenfone Max: nagy akksi, de a hardver maga gyengusnak hat. illetve nem tudom az Asus mennyire minőségi cucc
- Huawei P9 lite: sok mindenben korrekt, de semmiben sem tűnik kiemelkedőnek
- Honor 7 liteMelyik lehet a legfinomabb vétel, illetve 80-ig bezárólag van jobb ajánlat a fenti igények mellett?
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Utódot keresve a Lenovo P70-esnek rábukkantam a Honor 7 lite-ra, ami elég sok tekintetben tűnik korrekt ajánlatnak, ráadásul árra sem húzós. Jól gondolom, hogy minőséget, illetve egyebeket tekintve gyakorlatilag egy Huaweitől semmiben sem tér el?
-
evo87
őstag
válasz
monti0222w #79869 üzenetére
Nagyon megszerettem a wp-t, illetve a lumiák letisztult stílusvilágát, az elegáns csempés felületet. Épp emiatt nehéz meghozni a döntést.
-
evo87
őstag
válasz
monti0222w #79862 üzenetére
Mármint a P70 jó választás?
Bőven elég az 5 col, a 735 4,7-es kijelzője is bőven jó méretre, sokkal nagyobb nem kell.
-
evo87
őstag
Érdemes még 3G-s telefont venni? Ahogy nézem, a 4G lefedettség sokkalta jobb. Lumia 730 DualSim a kiszemelt, de az LTE hiánya egyre jobban elgondolkodtat.
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Céges használatra szeretnék venni egy jó minőségű (fém) házzal rendelkező okostelefont, leginkább használtan. Ami fontos, hogy a telefonáláson kívül tudjon WIFI-t, céges email-t (oultlook) kezelni, mellette pedig a hosszabb készenléti időt preferálom. Olyan készülékek merültek fel bennem, mint a Nokia E72 vagy E52. Nagyjából 20.000-ig ok.
Van esetleg valami jó ötletetek, tuti tipp?
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Lassan eljár az idő a kis Lumia 520-asom felett, amit egy inkább középkategóriás telefonnal váltanék ki. Nem ragaszkodom a WP-hez, de mint rendszer, nagyon meg vagyok vele elégedve, ellenben nem zárkózom el a droidos megoldásoktól sem. Fontos inkább a minőségi készülékház és a vaskosabb akkuidő, illetve az eseményjelző funkció (pl led) nem hátrány. A T kínálatában a következőket néztem ki:
- Nokia Lumia 735
- Sony Xperia M2
- Samsung Galaxy Ace 4
- Lg G2 MiniSzerintetek melyikkel járnék a legjobban?
-
evo87
őstag
-
evo87
őstag
Jól látom, hogy a T-nél senkit nem érdekel a hűség? Webshopos árakat tekintve egy Lumia 520 Dominós csomagban 31.149, míg 2 év tarifahűséggel (igaz, a legkisebb csomagra) 28.560. Magyarul nincs jelentős különbség a között, hogy most megveszem kártyásan vagy hogy várok a hűségem lejártáig és akkor megint kötök két évre.
Telenornál hasonló árú tarifacsomagra ha 2 év hűséget kötök, 18-ba kerül az 520.
Ez elég érthetetlen számomra.
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Hamarosan szeretném lecserélni a lassan két éve szolgáló SE Xperia Mini-met. Az Androidos vonal mellett a WP is érdekelne, ugyanis számomra nem fontos, hogy mélyebben belenyúlhassak a lecsóba. Jórészt telefonálásra, emailezésre, kisebb arányban netezésre és csevegésre használnám a telefont, tehát különleges igényeim ilyen téren nincsenek, inkább a megbízható, stabil rendszert, a jó minőséget, a jó üzemidőt és a gyorsaságot részesítem előnyben.
A kiszemelt példány a Nokia Lumia 520 volna, aminek hátrányaival (nincs vaku, FM, néhány WP-baki) úgy hiszem, együtt tudnék élni. Boltban már nézegettem is, s valóban gyorsnak, egyszerűnek és praktikusnak tűnt.
Ebben az árkategóriában olyan Androidos modellek közül tudnék még választani, mint a Huawei Ascend Y300, Sony Xperia E, Samsung Galaxy Fame, HTC Desire C és Desire 200.
A felsoroltak közül melyik lehet jobb választás az 520-nál? Illetve Androidos szemmel milyen akadályokba ütközhet az ember a WP8 esetében, volt aki megbánta a váltást, esetleg aki jobban érzi magát WP-n?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- The First Berserker: Khazan
- Router gondok
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest