Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• minek?:S

őstag

válasz Brandynew #147641 üzenetére

"...Miért akarod lenyomni az igényeket?..."

Azért, mert van egy árkategória(illetve egy igénylista), ami alapján kell ajánlanod. Minél feljebb megyünk az árban -jobb esetben- annál jobb telefonokat lehet venni. Ráadásul minél inkább megszokja az ember a jót, annál zsebbenyúlósabb lesz a váltás. Ezek tények.

"...A 32 GB ROM azért kevés, mert csak a MIUI és pár alapalkalmazás közel 30 GB-ot elfoglal..."

:F Akárhány Xiaomit láttam, alapvetően >15 GB-ot kért... de nem csak Xiaomi.. az LG-m még 10-et sem. Ha a fotóimat nem nézzük, akkor ~18GB-ot használok a 32-ből. Amennyiben kevés lesz neki a 32(+ akár 256 GB) tárhely, úgy vált majd. Az meg megint csak nettó degradálás az irányába, hogy "...gagyi szar lassú SD kártyát vesz...".

Nem értelek.. 30k-ért tudsz mást? jobbat? Akkor miért nem ajánlod neki? Nem beszélve arról, hogy írta, hogy lehet picit drágábban.. akkor miért rugózol feleslegesen eleve értelmetlenül? Pl. a Redmi 7-et ott ajánlgattad.. ~40k körül mozog. Most miért nem? Vagy bármi mást.. persze ezek költői kérdések.

(#147645) t72killer

Persze, hogy túlzás. Én jelenleg ~2,5 GB-ból vagyok meg.. és abban van Messenger, League+, Facebook, Spotify, meg egyéb, a háttérben futó alkalmazások.. Nyilván szűkösen és erős kompromisszumokkal, de valahogy ki lehet jönni 2 GB-ból(főleg, ha nincs más).. persze törekedni kell azért a jobbra, ez evidens.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés