Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evgenii
tag
válasz idegen lény #422 üzenetére
A biztonság kedvéért azokkal is nézesd meg amit ITT linkeltem!
A 98 elég sok! :S -
Evgenii
tag
válasz idegen lény #425 üzenetére
Amiket linkeltem, nem települnek!
Maximum pár registry kulcsot hoznak létre, ami CCleaner-el kisöpörhető!A McAfee után sem árt regeditet pucolni!
-
Evgenii
tag
válasz idegen lény #430 üzenetére
Ashampoo Winoptimizer 8-at ajánlanám!
30 napig ingyen használható minden funkciója! -
Stomil
csendes tag
válasz idegen lény #433 üzenetére
Ashampoo WinOptimizer2010 Advanced full örök licensz . És legális!!!
-
törölt tag
válasz idegen lény #430 üzenetére
Nekem sose törölt semmitse amit nem kéne. Pedig régóta és rendszeresen van, hogy napi szinten használom.
-
törölt tag
válasz idegen lény #449 üzenetére
Szerintem tedd fel inkább a nod-ot 30 naponta a demo-t újra rakhatod , ami teljesértékű szoftver és akkor van 1 normális(abb) vírusírtód.
-
King Unique
titán
válasz idegen lény #28818 üzenetére
Mondjuk az nekem is feltűnt, h böngészés közben lapok néha lassan töltődnek be, sokx eléggé leterhelt a proci, v különösen FF esetén 1 GB RAM felett eszik, de ezt mind az ABP okozná
Ez a Adguard AdBlocker is van olyan hatékony?? -
King Unique
titán
válasz idegen lény #28821 üzenetére
Hát nem könnyű kiválasztani (AdBlock /-Pro/-Plus/-Edge stb...), gyakorlatilag minden ilyen plusz szűrő, védelem kassít valamennyit.
(#28822) CJ4567: lehet megpróbálom
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz idegen lény #28818 üzenetére
Nálam 8 füllel + AdBlock Plus 596 MB, ugyanez Adguard AdBlocker-el 440 MB. Tehát lényegesen kisebb a különbség mint amit a cikk állít.
Kérdés az, hogy a hatékonyság miatt érdemesebb e a használata? Vagyis a memória használatot kivéve, jobb e?
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
idegen lény
őstag
válasz idegen lény #41766 üzenetére
Nekem a Comodo Internet Security Premium tetszik a legjobban, mert azt írjátok róla, hogy "teljes értékű védelmet biztosít, mindenféle korlátozás nélkül, és pusztán a támogatásban nyújt kevesebbet". Bár itt nem értem, milyen támogatásra gondoltok. Nekem olyan kéne, ami a Windows 10-et támogatja, és a Defender-rel is képes együtt működni.
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
netpeti98
addikt
válasz idegen lény #41766 üzenetére
Miért szempont, hogy együtt fusson a Defenderrel?
-
Fandango
veterán
válasz idegen lény #41769 üzenetére
Ha jól tudom ez még nem él, csak a következő nagy win updatettől lesz ilyen opció.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz idegen lény #41771 üzenetére
Vírusirtóban van nála hatékonyabb, de ingyenes komplex védelemben, nem nagyon.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Sdi
addikt
válasz idegen lény #41773 üzenetére
Valószínűleg ki fogja kapcsolni a defendert a telepítéskor. Legalábbis nálam nem megy.
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
netpeti98
addikt
válasz idegen lény #41773 üzenetére
Szvsz felesleges együtt a kettő. Elég a Comodo.
-
Cs1csó
félisten
válasz idegen lény #41776 üzenetére
A defendert nem kellene eröltetni, a CIS (Comdo Internet Security) jó választás de tapasztaltabb felhasználónak ajánlott inkább. Amivel inkább több az a saját tűzfala de a windows-é is vállalható.
Érdemes lenne kipróbálni a QIHOO 360 Total Security Essential-t nem túl komplikált a kezelése, nem zargat sokat és elég stabil.A defendernél - a fórumvéleményekből is ezt szűrtem le - gyakorlatilag bármelyik ingyenes védelem jobb.
[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz idegen lény #41778 üzenetére
Ha van, ha nincs én is a Qihoo 360-at ajánlom, a legjobb free
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
blattida
nagyúr
válasz idegen lény #41767 üzenetére
A támogatás a support részre vonatkozik, nem az operációs rendszerekre.
Szerintem a defendert kapcsold ki, ha bármilyen más valósidejű védelemmel rendelkező av-t fölraksz a gépre, így a comodo esetében is.
A defender eredményeit érdemes részleteiben is megnézni, például az általad becitált avtest oldalon, ahol is nagyon jól látszik, hogy a friss kártevők (zero day) elleni védelme jóval az átlag alatti, az általad említettek mind leelőzik. Valóban fejlődik a redmondiak saját védelme, ellenben a többieké is, ráadásul, pont a friss kártevők esetében van a legnagyobb lemaradása.jim bcs
Szerintem fogalmazzunk úgy, hogy az egyik legjobb ingyenes a qihu 360, mert pld. az adatbázis alapú felismerése tényleg kiemelkedő és jobb, mint például a comodoé, viszont nincs automatikus elszigetelt környezete, így nem tud akkora védelmet adni, mint pld. a comodo...
Az viszont igaz, hogy kevesebb gondot tud okozni a működése.[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz idegen lény #41781 üzenetére
Nincsenek vele kémprogramok. Az, hogy a TS változatban van wifi admin jelszó ellenőrzés, nem azt jelenti, hogy kémkedik. Ha ezt vennénk alapul, akkor jó néhány más av termék is kémkedik, nem beszélve az általad is használt win 10-ről, ami aztán bőségesen hazabeszél...az sokkal nagyobb kém, mint a kínaiak védelme.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz idegen lény #41783 üzenetére
Látom, fogalmad sincs arról, hogy miért zárták ki a tesztlaborok.
Az oka az, hogy a tesztváltozat kérdés nélkül bekapcsolta az avira és bitdefender motorokat is és így elért 1,5%-al jobb eredményt, mint ha csak a saját motorjait használta volna. Ez nem az a dolog, ami miatt kizárást kéne kapnia, főleg nem a felhasználók részéről.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Fandango
veterán
válasz idegen lény #41783 üzenetére
Végig is olvastad az általad linkelt cikket, vagy csak a vakvilágba kiabálod bele a baromságot? Te kértél itt tanácsot, kaptál. Szerinted ok nélkül, alaptalanul ajánlanak egy szoftvert itt, mert mindenki hülye és magát szo*atja? Gondolkozz már el kicsit!
-
Fandango
veterán
válasz idegen lény #41789 üzenetére
Te jó isten, ehhez inkább már nem fűzök semmit.
-
bobalazs
nagyúr
Hát az a cikk eléggé elrugaszkodott a valóságtól, a g data szakértői meg még inkább, már mint hogy arra a következtetésre jutni, hogy alapértelmezésbe nincs bekapcsolva egy adott kereső motor, akkor ott már tudatos indok lehet arra hogy bizonyos vírusokat ráengedjen a renszerre... Hát persze.
Ennél azért jóval egyszerűbb ok van.
Egy gombnyomással be lehet kapcsolni az adott bitdefender vagy avira motort.
Szerintem szimplán nem tetszik nekik a konkurrencia, hogy egy jobb eredményeket elérő v. írtó cég, esetleg megkapja azokat a teszt eredményeket amit ők is megkapnak.
Az egyik legjobb a 360 egyébként az ismert vírusok felismerésében, elég csak a ph-s teszteket visszanézni.
Szíved joga egyébként hogy mit használsz, csak éppen egy jó alternativától esel el mert hiszel a baromságokban. -
lck
senior tag
Pár kérdésem lenne:
Hallottál e róla hogy bármelyik másik spyware, adware, bloatware, akármilyenware irtó vírusként, kémprogramként stb. azonosította a 360 -at, vagy bármelyik összetevőjét ?
Szerinted megtennék-e ha tapasztalnák bármilyen jelét ennek ?
Szerinted más vírusirtók küldenek-e infókat a gépedről és az arra feltelepített programokról ?Nekem perpillanat Comodo van a gépemen. Az meg valami töröké - ha jól tudom. Ha bele gondolok a törökök is nagy genyák lehetnek. Megbízhatatlan népség. Lehet le kellene szednem ?
-
UserX
addikt
1. Nem kettő, hanem 3 motort használ (saját+AVIRA+BD). Az utolsó kettőtt az Essential-ban valóban manuálisan kell bekapcsolni.
2. Ha ennyire bele vagy 'szerelmesedve' a G-Data-ba, vedd meg szépen magadnak. Az sem egy rossz progi és megvan a vírusvédelmi megoldásod! Ja, de arra áldozni kell...
Üdv.
UserX
-
riki
senior tag
Ha megengedsz,egy észrevételt. Pont a Gdata "szakértői" nyúlták le elsőnek az ominózus technológiát, amit 2014 ben,aljas dolognak tartottak,hogy a biztonsági szoftver ellenőrzi a bizonyos típusú router / pld. T-Link/ felhasználó neve nem e az alapértelmezett.Ami miatt átjáróház lehet a net felől a belső hálózat.Ami új az mindig b@dös főleg ha a sárgák találják ki.Ha az Eu-ban az innováció.
[ Szerkesztve ]
-
daimonion
senior tag
Ne haragudj meg de rettentően károsnak tartom az ilyesfajta hozzáállást. Miért ? Azért mert teljesen egyoldalú a hozzáállásod érdemi tapasztalat nélkül. Nem akarlak meggyőzni arról, hogy a Kínaiak a világ legrendesebb emberei de azért hanyatt esni sem kell attól, mert egy "nyugati" cég valamit ír.Nem beszélve arról, hogy eszedbe sem jutott az, hogy egy konkurencia írja azt amit írt ? eszedbe sem jutott, hogy esetleg piacféltés miatt publikálta azt amit ? Eszsedbe sem jutott az , hogy ezek a tesztcégeket is szponzorálják valakik ? Na ugye.Ha ezekre a kérdésekre is olyan választ adsz amit a sárgákkal kapcsolatban akkor egyből felteheted magadnak a következő kérdéseket is.
1. Mennyire hiszek vakon a tesztlaborok eredményeiben mint a saját tapasztalásomban ?
2. Vajon azok a termékek amelyek nem szerepelnek a tesztlaborok eredményeiben akkor azok rosszabbak mint mint amelyek szerepelnek ?
3. Ha valamelyik termék esetleg rosszul szerepel a teszteken akkor az tényleg rossz is ?
4. ha a teszteredményeken mondjuk A vírusirtó elér 98% ot míg a B csak 97,5 % ot akkor az utobbi rosszabb mint a másik ?
Na ugye van sok kérdés amit nem nagyon válaszoltál meg csak egy cég igen manipulatív cikke alapján vontál le esetlegesen téves következtetést. -
daimonion
senior tag
válasz idegen lény #41809 üzenetére
-
Pano
addikt
Oké, igazad van, pont.
Fejezzük ezt be szerintem.. te nem ereszted a dolgot, teljesen mindegy ki mit mond.
No offense, de ez így van -
lck
senior tag
"Olyannyira nem, hogy 2010 novemberében a 360 Safeguard kémprogramként kezdte jelenteni a QQ-t, és letiltotta a használatát, amiből óriási botrány lett."
Ezt most itt annyira nem értem, hogy jön ide ? - Tehát 5 évvel ezelőtt a 360 kémprogramként kezelte a Tencent QQ-t ? Lehet igaza volt.
Arra emlékszem, hogy a QQ-nak volt akkoriban valami kínai nyelvű korai változata, ami akkor jól beépült a rendszerekbe, és alig lehetett kivakarni, voltak külföldi fórumokban mindenféle panaszok az eltávolíthatatlansága miatt. Más védelmek szerint is gond volt vele. / Más kérdés hogy a QQ azóta egész korrekt védelmet hozott össze - persze gondolom nálad ez is ugyan az a "veszélyes program" kategória. /"Szakértők szerint a kínai Qihoo 360 antivirus-szoftverben lévő sebezhetőség például busás hasznot hozott az európai és az amerikai titkosszolgálatoknak."
Ezt sem nagyon értem, akkor most a Qihoo nem is a kínaiak, hanem az európai és amerikai titkosszolgálatok fegyvere ? Vagy ha más védelmekben is vannak rések, akkor nem mindegy melyiket használják ki ?"szintén kínai iOBit-et is hasonlóval vádolták" - Sárga - sárga egykutya
Na szóval csak ennyit tennék hozzá. Nincsenek itt konkrétumok csak találgatások.
Persze, nyilván lehet igazság is abban amit gondolsz. - Valahogy nekem is megnyugtatóbban hangzana ha a Qihoo mondjuk norvég cég lenne
Annyi viszont tény, hogy azokon a teszteken amiken - még - szerepelt a legjobb eredményeket hozta, gondolom ez nem nagyon tetszett a nyugati konkurenseknek, illetve itt a házi-teszteken most is a legjobb.Személy szerint engem rohadtul nem zavar, hogy esetleg elküldi Kínába, hogy a gépemen milyen programok futnak. Ha ezért cserébe megkapom az egyik legjobb védelmet. Lehet nincs igazam, másvalaki máshogy gondolja - no problem.
-
tpeter77
addikt
"A török államot, ami (elvileg) unijósodni akar, ne hasonlítsuk már egy véres kommunista diktatúrához"
Úristen hova kerültem ?!
az index fórumán olvasok hasonlókat, de akkor azt a topikot kukázom.
Nem lehetne kérni, hogy elfelejted ezt a topikot? -
blattida
nagyúr
válasz idegen lény #41814 üzenetére
A qihu 360 minden nagyobb verzió váltáskor vissza szokott esni, mivel mindig beleraknak a programba olyan új összetevőket vagy funkciókat, melyek még finomításra szorulnak. Ugyanúgy vissza fog állni a normál védelmi szintjére, viszont, Te láthatóan olyan okokat és érveket keresel, amik azt támasztják alá, hogy miért ne használd a kínaiak cuccát, ezért én azt tanácsolom, hogy akkor használj más ingyenes megoldást helyette, bár, nem sok jobb van nála.
-
tpeter77
addikt
válasz idegen lény #41819 üzenetére
nem szokásom az ilyen. inkább akkor átlépem...
üdv![ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz idegen lény #42131 üzenetére
Engedtél a nyomásnak és 360TS-t használsz?
-
mekker
őstag
Régen használtam, de azt hiszem a 360 TS is rád erőlteti a "PC Cleaner", "Boost", meg böngésző proxy, meg mittudomén milyen haszontalan szolgáltatásait. Arról nem is beszélve, hogy amikor én használtam a saját keresőmotorjuk nem volt kikapcsolható, és állandóan adta be a falspozitívokat (lehet most se javult a helyzet).
Illetve külföldi oldalakon (vagy akár a saját privacy policyjükben) lehet olvasni, hogy elég kétes felfogásaik vannak az adatbiztonságról.Az egyetlen értéket (a felület mellett) nem a kínaiak adták hozzá ahhoz a szoftverkupachoz, hanem az Avira és a Bitdefender.
[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Cs1csó
félisten
Azt értem, hogy egy vírusítót lehet és kell fejleszteni szolgáltatás szinten is. Ezek számomra pl. sandbox, szülői felügyelet, távsegítség, biztonságosabb webes banki ügyintézést elősegítő app (avast safezone, BD safepay stb.), vpn, esetleg még az outdate szoftverek frissítése, webes forgalom szűrése stb. DE nem tartozik ide a CCleaner vagy a Wise cleaner szerű de kiforrotlanabb funkciók integrálása. Vagy amikor azzal jön hogy úgy gyorsítsam fel a rendszerem, hogy a bittorrent klienset lőjem ki a startupok közül, meg amikor töredezettségmenetsíteni akar, nekem a windows update patcher sem tiszta.
Az AVAST is elindult ezen a vonalon DE náluk telepítésnél kiválaszthatom melyik modul kell és melyik nem, erre a QIHOO is rájött (gondolom a távolkeleti és az európai felhasználók igényeit is figyelembe véve) hogy érdemes lehet egy ESSENTIAL (letisztult, alap, sallangmentes) verzió. Tehát mindenki örül, de:A probléma számomra az, hogy ennek ellenére látványosan megkülönbözteti és elég komolyan előnyben részesíti a TS-t a TSE-vel szemben, ezt itt egy neves fórumtárs is megállapította.
Két kedvenc fölösleges cuccokkal telepakolt programom: még a lemez írás korszakából a NERO ami hihetetlen burjánzáson ment keresztül a másik ami jelenleg TOP és a bittorrent fórumon is mindenkinek tele van vele a t.ke az UTORRENT elképesztő hízáson ment kersztül, mikor meguntam hogy a haladó beállításokban az igaz-hamis értékek változtatásával próbáljam a kezelőfelületet láthatóvá tenni akkor váltottam.
Egy másik a jelen esetre pontosabb BLOATWARE megfogalmazás - gyakori kérdéseken találtam :
Az nem egy konkrét szoftver.
Arra a szoftverre mondják, amit teleraknak mindenféle funkcióval, ebből következően hatalmas méretű és lomha lesz. Ezt nevezik bloatware-nek. -
t72killer
titán
válasz idegen lény #42169 üzenetére
Az ilyen kicsikkel óvatosan kell bánni, túl kevés "szem" figyeli őket, simán lehetnek rosszabbak mint egy sokat szidott chrome vagy FF. A magam részéről a kellően felcicomázott chrome-ot pártolom, bár mobilon megbarátkoztam a ffox-al is.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
idegen lény
őstag
válasz idegen lény #42176 üzenetére
Azért egy már tíz napja létező verziófrissítést letölthetett volna magától is. Lehet, hogy az automatikus verziófrissítéshez valamelyik tool-t le kéne töltenem a "Tool Box"-ból? De melyiket? Ezekhez még nem mertem hozzányúlni.
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
akaido
addikt
válasz idegen lény #42285 üzenetére
Köcce a kiegészítést!
A válaszom arra irányult, hogy ha a kolléga más progikat használ:
- CCleaner-t
- Wise RegCleaner-t
- Glary Utilities-t,
- vagy akármi mást(ennyi jutott az eszembe) akkor neki nem biztos, hogy szükséges a SpeedUP.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
netpeti98
addikt
válasz idegen lény #42373 üzenetére
A Ghostery a netes nyomkovetők ellen van, raádásul ezzel a reklámok nagyrészét is szűri.
-
netpeti98
addikt
válasz idegen lény #42375 üzenetére
Alapból mindent szűr, de lehet kivételeket hozzádni.
-
Kékes525
félisten
válasz idegen lény #42375 üzenetére
Nem, automatikusan szűr. Úgy emlékszem alapból minden szűrő be van kapcsolva, ha nem, javaslom a bekapcsolásukat és attól kezdve hozzányúlás nélkül szűr. Persze ideglenesen vagy véglegesen kikapcsolhatod a teljes oldal szűrését, vagy egyes követőket engedélyezheted.
(#42376) netpeti98: Bocs, figyelmetlen voltam, már válaszoltál.
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz idegen lény #42373 üzenetére
A GhostRank-ot kapcsold ki, és nem fogja semmit sem küldözgetni.
-
netpeti98
addikt
válasz idegen lény #42389 üzenetére
Nincs bekapcsolva a blokkolás szüneteltetése?
-
SirRasor
addikt
válasz idegen lény #48109 üzenetére
Azokból, amiket a másik topicban leírtam
Amúgy a bitdefender free-ben nem enged kb. semmit se állítgatni a karanténos kivételeken kívül. De a védelem ugyanolyan jó, mint a fizetősben, tehát nem értem miért nincs az itteni ajánlott free-s listában.Make Love not war!
-
törölt tag
válasz idegen lény #48125 üzenetére
Inkább legyen lebutított, mintsem gyenge adatbázisból dolgozzon és feleslegesen terhelje a számítógépet.
-
SirRasor
addikt
válasz idegen lény #48125 üzenetére
Az összefoglaló alapján találtam meg az utolsó információt, ami alapján a BitDefender mellett döntöttem megint.(Nem az az idézet alapján, amit belinkeltél az összefoglalóból).
Pano a vírusvédelem ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
brd
nagyúr
válasz idegen lény #48141 üzenetére
Köszi neked és Kékes525-nek! Mindkettő alkalmasnak látszik, még vizsgálgatom őket.
The only real valuable thing is intuition.
-
Kékes525
félisten
válasz idegen lény #48141 üzenetére
"Két hibája van: magától nem frissül, és még nem tud magyarul."
Szerintem ezek nem komoly korlátozások. Amúgy nem ismerem, de a sok motor még önmagában nem garancia a jó teljesítményhez.
-
csaba1203
addikt
válasz idegen lény #53472 üzenetére
Hiába a konkurenciának mennie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Windows XP Home telepítőlemez (bontatlan, matricával együtt)
- Windows 10 Professional 64-BIT HUNGARIAN (USB) - Retail dobozos operációs rendszer - BONTATLAN ÚJ
- Retro Office is PI programok egyben
- Számítógépes játékok
- Assassin's Creed Shadows és 6 hónap of Ubisoft+ Classics előfizetés - Intel kuponkód
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest